- 5 Mart 2025
- 7
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi melike sagul
Eşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. iç
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten safım herhalde siteye girip eşimle kim konuştu böyle böyle biri dedim benimle dalga geçtiler ablaya yardımcı olalım yazmışlar bana çok kötüyüm hayatımda böyle acı görmedim geri dönsem değişir mi olur mu daha bilmiyorum yalvarıyor ama olmuyorSohbet sitesinde seks konuşmayıp ne yapacak? Fırsatını bulduğunda zaten buluşacak o kadınlarla. Siz genel olarak fazla mı safsınız acaba? Sohbet sitesinde kadınlarla memleketin durumunu konuşacak hali yok. Tek indirme sebebi var, seks
Gerçekten safım herhalde siteye girip eşimle kim konuştu böyle böyle biri dedim benimle dalga geçtiler ablaya yardımcı olalım yazmışlar bana çok kötüyüm hayatımda böyle acı görmedim geri dönsem değişir mi olur mu daha bilmiyorum yalvarıyor ama olmuyor
Devam eder mi sizce etmese bile ben bunu Nil’e bile nasıl yaşarımSiz yakalayana kadar normal sohbet etmiş olabilir ama yakalamasaydınız belki de daha ileri gidecekti muhabbet.
Allah vermesin benim için bosanma sebebi bu, ille yatakta basman gerekmiyor düpedüz aldatmış ...Eşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. itiraf etti ama sadece dertleştiğini söyledi o ara aramız yoktu.. seks yok kesinlikle diye çocuğun üstüne yemin ediyor .. ben ms hastasıyım atak geçirdim stresten boşanma aşamasındayım bu konudan ama tam emin değilim orada seks konuşmamış mı konuşmuş mu normal şartlarda bu bile yeter girmesi ama 22 aylık bebeğim var…
Devam eder mi etmez mi bilmiyorum ama diyebileceğim tek şey eğer aklınızda barışma düşüncesi varsa tavrınız net olsun ve bu yaptığının tekrarı olduğunda affetmeyeceğinizi belli edin. Affetseniz ve bu olayı unutsanız da ara ara veya kavgalarda aklınıza gelip duracağını düşünüyorum.Devam eder mi sizce etmese bile ben bunu Nil’e bile nasıl yaşarım
Melike hanım, hiçbir şey sizden değerli değil. Üstelik neredeyse benim çocuğum yaşında da çocuğunuz var. Üzülerek söylüyorum ama eşiniz eğer fırsat olsaydı cinsel içerikli şeyler de konusacakti. İyice düşünün taşının en iyi kararı siz bilirsiniz.Eşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. itiraf etti ama sadece dertleştiğini söyledi o ara aramız yoktu.. seks yok kesinlikle diye çocuğun üstüne yemin ediyor .. ben ms hastasıyım atak geçirdim stresten boşanma aşamasındayım bu konudan ama tam emin değilim orada seks konuşmamış mı konuşmuş mu normal şartlarda bu bile yeter girmesi ama 22 aylık bebeğim var…
Çok haklısnız niye biz yapmıyoruz da erkekler böyle şeyler peşinde ama niye biliyor musunuz çocuğumuza annelik yapacağız diye kendimizden vazgeçiyoruz yine de çocuğum herkesten önemliMelike hanım, hiçbir şey sizden değerli değil. Üstelik neredeyse benim çocuğum yaşında da çocuğunuz var. Üzülerek söylüyorum ama eşiniz eğer fırsat olsaydı cinsel içerikli şeyler de konusacakti. İyice düşünün taşının en iyi kararı siz bilirsiniz.
Geçmiş olsun ms hastalığı çok zor ve tedavisi bile olmayan bir hastalık biliyosunuz annemde ms hastasi lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın bebeginiz varmis sinir stres yasamamaniz gerek sonucun ne olacağını siz daha iyi biliyorsunuz onun için ne yapmak istiyorsanız onu yapın ama önce kendinizi düşünün ve size bağlı olan bebeğinizi düşünün Allah yardımcınız olsunEşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. itiraf etti ama sadece dertleştiğini söyledi o ara aramız yoktu.. seks yok kesinlikle diye çocuğun üstüne yemin ediyor .. ben ms hastasıyım atak geçirdim stresten boşanma aşamasındayım bu konudan ama tam emin değilim orada seks konuşmamış mı konuşmuş mu normal şartlarda bu bile yeter girmesi ama 22 aylık bebeğim var…
Malesef s*ks muhabbetleri var oralarda dertleşcek kimse olamaz. Girin bakın sizde anlayacaksınızEşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. itiraf etti ama sadece dertleştiğini söyledi o ara aramız yoktu.. seks yok kesinlikle diye çocuğun üstüne yemin ediyor .. ben ms hastasıyım atak geçirdim stresten boşanma aşamasındayım bu konudan ama tam emin değilim orada seks konuşmamış mı konuşmuş mu normal şartlarda bu bile yeter girmesi ama 22 aylık bebeğim var…
Yok ya neyini savuncan öyle yazdım içimi döktüm bunaldım bi işte çocuk var o elimi kolumu bağlıyorAynen sohbet sitesine girip kesin siyaset ülke meselesi falan konuşmuştur. Ya ablacım dürüst şekilde aldatılıyorum ama kocamdan boşanmak da istemiyorum de açık açık. Burada şimdi senin kocanı mı savunalım? Sana neden boşanmaman gerektiğini anlatmamızı mı istiyorsun?
Seks konuşmamışsa affedecek misiniz ?Eşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. itiraf etti ama sadece dertleştiğini söyledi o ara aramız yoktu.. seks yok kesinlikle diye çocuğun üstüne yemin ediyor .. ben ms hastasıyım atak geçirdim stresten boşanma aşamasındayım bu konudan ama tam emin değilim orada seks konuşmamış mı konuşmuş mu normal şartlarda bu bile yeter girmesi ama 22 aylık bebeğim var…