• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. itiraf etti ama sadece dertleştiğini söyledi o ara aramız yoktu..

melike sagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
7
1
1
29
Eşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. iç

Son düzenleme:
Sohbet sitesinde seks konuşmayıp ne yapacak? Fırsatını bulduğunda zaten buluşacak o kadınlarla. Siz genel olarak fazla mı safsınız acaba? Sohbet sitesinde kadınlarla memleketin durumunu konuşacak hali yok. Tek indirme sebebi var, seks
Gerçekten safım herhalde siteye girip eşimle kim konuştu böyle böyle biri dedim benimle dalga geçtiler ablaya yardımcı olalım yazmışlar bana çok kötüyüm hayatımda böyle acı görmedim geri dönsem değişir mi olur mu daha bilmiyorum yalvarıyor ama olmuyor

Gerçekten safım herhalde siteye girip eşimle kim konuştu böyle böyle biri dedim benimle dalga geçtiler ablaya yardımcı olalım yazmışlar bana çok kötüyüm hayatımda böyle acı görmedim geri dönsem değişir mi olur mu daha bilmiyorum yalvarıyor ama olmuyor

Güneş batıdan doğar ama bunu yapan adam değişmez maalesef. Hem de Ramazan ayında olmaktan da utanmamış, siz de çok iyi biliyorsunuz ki o kadınlar buluşmak istese eşiniz kanat takıp gider

Eşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. itiraf etti ama sadece dertleştiğini söyledi o ara aramız yoktu.. seks yok kesinlikle diye çocuğun üstüne yemin ediyor .. ben ms hastasıyım atak geçirdim stresten boşanma aşamasındayım bu konudan ama tam emin değilim orada seks konuşmamış mı konuşmuş mu normal şartlarda bu bile yeter girmesi ama 22 aylık bebeğim var…
Allah vermesin benim için bosanma sebebi bu, ille yatakta basman gerekmiyor düpedüz aldatmış ...

Devam eder mi sizce etmese bile ben bunu Nil’e bile nasıl yaşarım
Devam eder mi etmez mi bilmiyorum ama diyebileceğim tek şey eğer aklınızda barışma düşüncesi varsa tavrınız net olsun ve bu yaptığının tekrarı olduğunda affetmeyeceğinizi belli edin. Affetseniz ve bu olayı unutsanız da ara ara veya kavgalarda aklınıza gelip duracağını düşünüyorum.

Eşim e sohbet sitesine girmiş gizli sekmede ana sayfa açık bir şekilde gördüm.. itiraf etti ama sadece dertleştiğini söyledi o ara aramız yoktu.. seks yok kesinlikle diye çocuğun üstüne yemin ediyor .. ben ms hastasıyım atak geçirdim stresten boşanma aşamasındayım bu konudan ama tam emin değilim orada seks konuşmamış mı konuşmuş mu normal şartlarda bu bile yeter girmesi ama 22 aylık bebeğim var…
Melike hanım, hiçbir şey sizden değerli değil. Üstelik neredeyse benim çocuğum yaşında da çocuğunuz var. Üzülerek söylüyorum ama eşiniz eğer fırsat olsaydı cinsel içerikli şeyler de konusacakti. İyice düşünün taşının en iyi kararı siz bilirsiniz.

Her eşimizle aramız kötüyken, başka biriyle sohbet etsek buna evlilik denmez. Bunun erkek arkadaşı, kardeşi, kuzeni vs. Yok mu? Onlarla neden sohbet etmemiş? Gerçekten sohbet niyeti ile oraya kimsenin gireceğini düşünmüyorum. Mesela o sitelerde biz neden üye değiliz? Sohbet etmek istesek neden bu yolu tercih etmiyoruz?

Eşiniz elbet sohbet diyecek. Hem sohbet bile olsa o an sizi başkasına tercih etmiş yani bu da bir nevi aldatmaktır. Fiziksel bir şey yaşamamış olması bu durumu aklamaz, zihnen aldatmış sizi.

Tekrar yapar mı? Diyorsunuz. Yapmıştır ve yapar. Eşim benimle evliyken böyle bir şey yapsa 2. Şansı vermem. Derdi sohbet etmekse gitsin arkadaşıyla etsin ne idüğü belirsiz kadınlarla değil.

Melike hanım, hiçbir şey sizden değerli değil. Üstelik neredeyse benim çocuğum yaşında da çocuğunuz var. Üzülerek söylüyorum ama eşiniz eğer fırsat olsaydı cinsel içerikli şeyler de konusacakti. İyice düşünün taşının en iyi kararı siz bilirsiniz.
Çok haklısnız niye biz yapmıyoruz da erkekler böyle şeyler peşinde ama niye biliyor musunuz çocuğumuza annelik yapacağız diye kendimizden vazgeçiyoruz yine de çocuğum herkesten önemli

Geçmiş olsun ms hastalığı çok zor ve tedavisi bile olmayan bir hastalık biliyosunuz annemde ms hastasi lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın bebeginiz varmis sinir stres yasamamaniz gerek sonucun ne olacağını siz daha iyi biliyorsunuz onun için ne yapmak istiyorsanız onu yapın ama önce kendinizi düşünün ve size bağlı olan bebeğinizi düşünün Allah yardımcınız olsun

Malesef s*ks muhabbetleri var oralarda dertleşcek kimse olamaz. Girin bakın sizde anlayacaksınız

Siz bilirsiniz de elalemin kadınıyla dertleşmek de benim için boşanma sebebi.

Aynen sohbet sitesine girip kesin siyaset ülke meselesi falan konuşmuştur. Ya ablacım dürüst şekilde aldatılıyorum ama kocamdan boşanmak da istemiyorum de açık açık. Burada şimdi senin kocanı mı savunalım? Sana neden boşanmaman gerektiğini anlatmamızı mı istiyorsun?

ordaki kadınların çoğu zaten paralı asker. dertleri salak erkekleri söğüşlemek. iki gün konuşur, üçüncü gün buluşmak için para isterler. erkeklerin çoğu da yollar. o tarz uygulama ve siteler dertleşme yeri değil, partner arama yeri.

Aynen sohbet sitesine girip kesin siyaset ülke meselesi falan konuşmuştur. Ya ablacım dürüst şekilde aldatılıyorum ama kocamdan boşanmak da istemiyorum de açık açık. Burada şimdi senin kocanı mı savunalım? Sana neden boşanmaman gerektiğini anlatmamızı mı istiyorsun?
Yok ya neyini savuncan öyle yazdım içimi döktüm bunaldım bi işte çocuk var o elimi kolumu bağlıyor

Seks konuşmamışsa affedecek misiniz ?
Sizinle değilde başka bir kadınla konuşmuş. Biraz daha yakalanmasa emin olun sekste konuşacaktı. Belki ileri gidip buluşacaktı ? Ok yaydan çıkmış. Nereye gideceğini kimse kestiremez. Direkt boşanın diyemem ama, kurt içinize düştü bir kere 🤦‍♀️ kemirip duracak…

Sohbet yerine girip kocam biriyle konuşmuş falan demeniz komik bence. Kadın ne diyecek ki evet seks konuştuk mu diyecek?
Fevri olmayın ayrılmayacaksanız konuyu kapatın takip edin izinizi belli etmeyin.
Aranız niye açıktı nasıl bir açıklık ki başka kadınla konuşuyor ?

Back
X