• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim duşuncesiz bir öküz

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Neyse geçenlerde elim yandı. Epey kötü oldu.qcile gittim o derece elim sargida.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Bak dedim cicek gönderde yüzüm agarsin evdekilere karşı.
Tamam adrese ver 200 300 tl harcadım dedi.
Dedim gerek yok anlamsız ben yanlış düşünmüştüm
Halbuki o cicek sepetinde 70 tl bile cicek var.
Ne kadar kaba ...
Annemin bir yandan eşim bir yandan gidecek yer bulamiyorum.Boguluyorum.
Eşime de inancım kalmadı. Unutmuyor o da yorgunluk bahane umursamıyor.
Doğum gününde annemlere gelmişti Annem bir daha unutma dedi anneme çok kızmış.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım.

sorunlarınız özel günleri unutmaktan daha büyük eliniz yanmış adam umursamamış.
birde insanlara gösteriş için çiçek beklemeniz yanlış ele güne karşı yüzüm aklansın çiçek gönder mantığı saçma. çiçeğe gelene kadar eşiniz 1o kere aramalı nasıl oldun demeliydi

İnsan bazen yoğun çalışırken günleri bile unutuyor. Bu sene eşimin doğum gününü ucu ucuna hatırladım, o da kız kardeşi hatırlattı. Olabiliyor böyle şeyler. Çiçeğe çok takıldım. Neden bu kadar önemliymiş gibi bahsettiniz? İlgi alâka parametreniz çiçek mi? Bence eliniz yanmışken yanınıza gelmemesini dert edin.

İlk tanıştığımızda hiç bir yildonumu atlamazdi. Kadınlar gününde bile cicek gonderirdi.
İlk sene de gönderdi.
Çocuk olduktan sonra eski ilgi kalmadı.Halbuki çocuk olduktan sonra daha sıkı olmaz Mı?Galiba garanti görüyorlar.
Eşimin yazları işi dolayısıyla çalışmaları oluyor.Bende mecburen ailemin yanına geliyorum.Bebek küçük olduğu için tabiki .Evde yalnız kalmayalım diye.
Bu sene ne doğum günü ne evlilik yıldonumu kutladı.Gerekce olarak da ben sıcakta dolandım çok araba kullandım. Yorgunum aklıma gelmedi. Sen hatirlatsaydin dedi. Epey küstüm.Bayramda mecbur konuştuk.
Bu arada evde annem eşimi o kadar kötülüyor ki yapmadı da etmedi de içim şişiyor.
Annem yine bak çıkıp gelmiyor .Bak cicek bile göndermedi. Bende bu kez ben hatirlatayim dedim
Ne kadar kaba ...
Eeee siz kutluyor musunuz ?
Siz ne aldınız hediye ?

Bir de neden kendi evinizde kalmıyorsunuz, koca kadınsınız ?

Allah başka dert vermesin. Annenize durmadan eşinizi kötülerseniz kadın da susmaz. Evlilik yıldönümünü eşiniz hatırlamadıysa siz sürpriz yapsaydınız? Hani eşitlik var ya? Adam iş güç ekmek parası derdinde belki ama siz çiçek hediye nazlanma derdindesiniz.. Adam hatırlat diyor. Küsüyorsunuz. Adres ver çiçek yollayayım diyor. Küsüyorsununuz. Bir de ben bu işin içinden nasıl çıkacam demişsiniz hahaha zıplayarak

İnsan bazen yoğun çalışırken günleri bile unutuyor. Bu sene eşimin doğum gününü ucu ucuna hatırladım, o da kız kardeşi hatırlattı. Olabiliyor böyle şeyler. Çiçeğe çok takıldım. Neden bu kadar önemliymiş gibi bahsettiniz? İlgi alâka parametreniz çiçek mi? Bence eliniz yanmışken yanınıza gelmemesini dert edin.
Bir ben miyim çiçekten cok hoşlanmayan.
Yenmez , içilmez .
Onun yerine bir tişört alda daha makbule geçer 😂

İlk sene de gönderdi.
Ne kadar kaba ...
Anneniz çok fena dikkat edin.

Sorun bakalim kocası ona kaç defa çicekler yaptırdı yolladı.

Bazı anneler mutsuz o mutsuzluklarını kızları da yaşasın istiyor.

sorunlarınız özel günleri unutmaktan daha büyük eliniz yanmış adam umursamamış.
birde insanlara gösteriş için çiçek beklemeniz yanlış ele güne karşı yüzüm aklansın çiçek gönder mantığı saçma. çiçeğe gelene kadar eşiniz 1o kere aramalı nasıl oldun demeliydi
Her gün iki üç kez aradi

Vallaha aranizda sorunlar var evet ama anneniz yangina körüklen kosuyor. Önce onu susturun. Sonra esiniz yaninizda oldugu bir zamanda bunu oturup konusun. Küsmekle olmuyor bu isler. Ondan kimse 300 tl lik sepet istemiyor. Ama düsünüp bir cicek ile gelse insan sevinir..ama dedigim gibi annenizi susturun ilk

Evine dönebilirsin mesela niçin ailenin evinde kalıyosun?
Annen niye bu kadar müdahil eşinle arandakilere?
Burda büyük hatalısın.
Bu anlattıklarını bir erkek annesinin yaptığını söylesen her şeye karışan cadaloz kaynana yaftasını yapıştırırdık hemen burda ama?

Bir de çok merak ettim yaşlar kaç

Anneniz çok fena dikkat edin.

Sorun bakalim kocası ona kaç defa çicekler yaptırdı yolladı.

Bazı anneler mutsuz o mutsuzluklarını kızları da yaşasın istiyor.

Böyle anneler kizlari bosanana kadar ugrasir. Sonra "bosandin basimiza kaldin" diye baslarina kakar. Dikkat etmesi lazim

Aynen👍

Konu sahibi, evlilik yıl dönümü sadece sizin mi? Doğum günlerinde, evlilik yıldönümlerinde siz kocanıza nasıl süprizler yaptınız, ne hediyeler aldıniz?
Daha önceleri dışarı çıkardım yemek yedik hediye aldım. Bu sene de ben ondan bekledim.

Back