Eşim Dövme Yaptırmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Plea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2023
2
-16
1
Merhaba hanımlar biz 5 yıllık evliyiz. 3 yıl önce eşimle ayrılık aşamasına gelmiştik ve bi süre ayrı yaşamıştık. O süre içinde eşim dövme yaptırmış ve daha önce konuştuğumuz ve kesinlikle karşı olduğum bir şeydi. Ben tesettürlü dininde imanında bi kişiyim eşim de kendini öyle tanıttı tabi ki bana ama hiçte öyle değilmiş. Aralarda çok tartışmalarımız oldu ama aşılamayacak şeyler değildi. Şimdi adam üç yıl önce dövme yaptırmış ve daha bugün fark ettim. Ki diyeceksiniz ki adamın vücudundaki dövmeyi nasıl farketmezsin. Ben bile inanamıyorum nasıl fark etmediğimi. Kolunda vs çok görünecek bir yerinde değil vücuduna da hiç dikkatli bakmamışım demek ki. Aslında şüphelenmem gerekirdi hiç atlet giymeyen adam atleti vücudundan çıkarmaz olmuştu. Şimdi ben ne yapayım ağlamaktan bi hal oldum. Vücut onun vücudu günah onun günahı tamam kabul ediyorum ama o kadar süre kandırılmayı kabul edemiyorum. Hemen gidip sildireyim kalıcı dövme değil zaten diyor ama üç yıl kendi kendine silinmeyen geçici dövme olur mu? Tabi ki hemen sildirmesin istiyprım ama benim bu kadar kızacağımı bildiği halde ve tamam hemen gidip sildireyim teklifini edene kadar biz barışır barışmaz benim onu görmeme imkan sağlamadan sildirmesi gerekmez miydi. Cünüp bi adamla birlikteyim resmen üç yıldır boşu boşuna namaz kılıyor abdest alıyor. Ki cahil bi adam da değil yıllarca kuran kursunda kalmış dini bilgisi benden bile fazla biri. Kafayı yedirtecek en sonunda bana. Kabullenemiyorum bir türlü

Acilen bir göz doktoruna görünün. neredeymiş bu dövme 3 yıl farketmediniz çok merak ettim.
Ya da yeni yaptırdı, atıyor kafadan.

Sizin dindar olmanız ile kocanızın dövmesi arasında da bağlantı kuramadım. O dövme yaptırdı dşye sizin dininiz mi zarar gördü ?

Başkasının adı yazmıyorsa bence o kadar da önemli değil
O değilde cidden 3 yıl nasıl farketmediniz ben adamın vücudunda bı sivilce fazla çıksa bilirim. Hiç mi çıplak sevişmediniz hiç mi adam banyo yaparken dikizlemediniz hiç mi üstünü değişirken yanında değildiniz onu geçtim hiç mi eşinizin atletini çekiştirip sırtını göğsünü öpmediniz

Kimseyi kendi hassasiyetlerimize göre şekillendiremeyiz. Tabii ki başta kendisini sizle aynı düşüncede olarak göstermesi yanlış. Herkes neyse onu belli etmeli.
Bu arada içiniz rahat edecekse Dövme yanlış bilinenin aksine abdest geçirir. Cünüp değil yani. Dövmenin tavsiye edilmeme günah sayılma sebepleri başka. O kısma da burada girmek yasak zaten.

Aaa evet yeni yaptırmış da olabilir sırf kızmasın diye küs olduğumuz Zaman yaptım demiştir

Bu zihniyette şey var ‘ yorgan altında sevişeceksin yoksa melekler lanet eder’ ondan görmemiştir

O cahil değil de siz cahilsiniz bence. Adamı böyle kabullenmiyorsanız boşanın. Boşanmıyorsunuz cünup cünup gezin

Hayır siz bu kadar tribe girip ergen çocuğunuzu bogar gibi adamı bogarsaniz bu evlilik böyle yürümez . Ya adam ergenker gibi saklı gizli işler yaomaya devam eder ya da kaçar sizden.
Bak sen Allah'ın işine dövme konusundan nerelere geldi . Öncelikle eşiniz sizden niye üç yıldır vücuduyla ilgili bir şeyi gizliyor
İkincisi siz adamın vücudunu neden görmüyorsunuz bu ikisini sorgulayin . Bu kadar baskıcı bir insan olmaktan da vazgeçin ya

Ağlayacak kadar üzülecek ne var ki bunda
Evet eşiniz kendiniz gibi onunda ahiretini düşünmeniz çok güzel.
Ama o bir birey ALLAH onu dünyaya tek getirdi belki tek yanına alacak siz sadece onun hikayesinde rabbim istediği müddetce yol arkadaşı olacaksınız
beden onun bedeni günah onun günahı imtihan onun imtihanı size ne.
Ailesine ,size canlılara verdiği bir zarar olsa tamam üzulün baskı yapın vs.
Ama bu durumda çok saçma yaptığınız siz ibadeti ALLAH için yapıyorsunuz siz yapıyorsunuz diye ondanda ayni oranda beklemeniz yanlış bence.

Adama kizmadan once 3 yil boyunca dovmesini farketmediginiz kendinizi sorgulayin. Hic mi sevismediniz hic mi adami ciplak gormediniz? Gorseniz bile adama hic alici gozle bakmadiniz mi? Kaldi ki sildirmek ne demek? Adam istemis yaptirmis, esinize saygi duymayi deneseniz biraz. Yazik bir de hemen sildiririm falan demis

Eşiniz sizin çocuğunuz mu yahu bu ne abart tepki? Ben babamdan gizlemiştim ilk dövmemi şans eseri görmüştü onu hatırlattınız. Keşke doğru düzgün araştırsaydınız dövme abdest almaya engel değil. Adamın kendi bedeni kendi kararı, 3 koca sene nasıl kocanızın dövmesini görmezsiniz ona ayrı şaşırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…