Eşim Dövme Yaptırmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sakalını kesme yakışıyor diyorum gelsin bu konuyu görsün de beni öpüp basına koysun

Bacım kocandan haberin yok işte, kabul et. Hamileliğin 3 sene mi sürdü? Ne doğurdun sen Allah aşkına?
3 koca yıl adam senden dövme saklayabilmiş. Ergenler gibi kıyafetle sevişmiyorsanız, ilgisiz bir eşsin işte. Bence otur bunu bir düşün.

Yahu... açıp bir bu Kuran'da ne yazıyor okumazlar.. işleri güçleri üç beş şarlatanın din diye yedirmeye çalıştığı tuhaf kurallar.
buna da işte böyle kendini muhafazakar gören insanlar inanır. zannedersin kocası adam öldürmüş , birinin ırzına geçip saklamış...

Hanımefendi siz kimsiniz eşinizin kıldığı namazlara boşuna diyorsunuz? şirke giriyor olmuyor musunuz? siz mi verdiniz bu kararı???

Çok şey yazacağım ama kalbiniz çok kırılır . Rica ediyorum açıp okuyun... instagramdan oradan buradan üç beş kişinin yorumunu dinleyerek muhafazakar olmayın rica edeceğim.

Siz zaten kocanızın 3 senedir olan dövmesini görmediyseniz , bence evliliğinizi gözden geçirin. Nikahlı kocanızı görmeniz haram değil hanımefendi.

İnsanlarin fikirleri degisir, hepimiz degisiriz…

işin sıkıntılı yanı bu hanım ablamız erkek doğsaydı vah karısının haline okurken bunaldım yaa tam bir drama queen

Kandırılıyorsunuz bu kesin, üzülebilirsiniz bu da çok normal. Ama adamdan gerçekten haberiniz olsa saçmalama dün yoktu bu dövme diye çıkışırdınız. Adamla ilgili değilsiniz ki ayriyken yaptırdım diyebiliyor bu çok tehlikeli bir şey. Ha yok her şeyini bilirim ben onun diyorsanız da aklınızla dalga geçiyor. Ayrıca ilişki yasağının olması eşi çıplak görmeye ya da ufak yakınlaşmalara engel bir şey değil.

Bunca sene dovmeyi farketmemeniz bence dovmeden daha buyuk bir sorun. Evli oldugunuza emin misiniz?

Aslinda degil. Kuran’da haram kilinan seyler acik acik sayilmistir, caiz olmayan bir seyi insanoglu haram kismina ekleyemez

Ayıp günahhh tövbe de

Çok önemli bir detayı atlamış olabilir misin?
İnsanlar değişir, gelişir, farklılaşır
Kocan senin ergen çocuğun değil böyle toksik davranışlarla hiçbir insanla mutlu olamazsın. Evliliğin temeli saygıdır. Simdi gitti sen dedin diye dövmeyi sildirdi sonrası ?
Sana uymuyorsa boşanirsin . Ama şu inancımı zorla başkasına dayatayim olayı varya onu yapan insanlar çevrelerinde ne sevgi ne saygı görürler kendini gelistirmelisin biraz kitap oku bir çevre edin

Kildigi namazin bosuna olduguna karar verecek olan mercii siz degilsiniz. Abdest tutmadigi soyleniyor olabilir ama son karar sizin degil demi?

Sen kalk Allahını verdiği iki gözle o dövmeyi görme sonra burada fetva ver kıldığı namaz kabul olmuyor diye din bildiğini iddia et.
Buraya açılan tesettürlüyüm,namaz kılan dininde imanında bla bla konuları açana inanmıyorum.
Dövmeye gelene kadar hayatınızda daha beter neler var onu görün ahkam kesip ahlak dağıtın.

Kildigi namazin bosuna olduguna karar verecek olan mercii siz degilsiniz. Abdest tutmadigi soyleniyor olabilir ama son karar sizin degil demi?
Abdest konusu fetvalık buna devletin fetva hattını arayıp öğrensin buraya gelip 3 yıl görmediği bedenin açıklamasını yapsın yada hangi göz doktoruna gideyim diye konu açsın.

Aaa her zamanki gibi yazdiklarimiz isine gelmeyen uye kacmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…