- 28 Ekim 2021
- 304
- 602
- 53
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Hastaneye giderekO nasıl oluyor araştırmam lazım
Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz
Neden olmaz? İlla ölmeniz mi gerekiyor birilerinin haberi olması için ?Babam burada onu arayamadim
Babama demek geliyor içimden. Evim çok yakın. Gidip dönmemek istiyorum. Ama babama güvenemiyorum. Geri.don diyebilir mi diyeDarp raporu alın mutlaka elinizde olsun.susup oturacaginizi düşünüp daha çok tepenize çıkmasın" çakma insan".yalnız olduğunuzu fark ederse daha çok saldırganlasir bunlar.anneyle olmasa bile babayla bu konuyu konusabilseniz, kendimizi bu denli çaresiz hissetmezsiniz.cok üzgünüm bebeğiniz ve sizin adınıza...
Eee? Biz baska bisey diyoruz su an farkinda misin? Şimdi rapor almazsan elinde kanitin olmayacak.Ya dün evden gitti akşam. Dönünce oturdu meyve doğradı yedi. Bana da sen de yer misin dedi. Bir de bana iki tane merhem getirdi bu ikisini karıştır sür dedi
Araştıracak bir şey yok, kocanın çalışmadığı bir hastaneye git , darp raporu almak istiyorum de. Hastane polisi gelecektir, ona derdini anlat, adlı muayane formu dolduracaklardir. İstemiyorsan şikayetçi olmuyorsun, ama hastane polisi geliyor olay adli vaka olduğu için.O nasıl oluyor araştırmam lazım
Dene en azindanBabama demek geliyor içimden. Evim çok yakın. Gidip dönmemek istiyorum. Ama babama güvenemiyorum. Geri.don diyebilir mi diye
Çünkü sizin hiçbirsey yapmayacağınızi biliyor.Ya dün evden gitti akşam. Dönünce oturdu meyve doğradı yedi. Bana da sen de yer misin dedi. Bir de bana iki tane merhem getirdi bu ikisini karıştır sür dedi
Bir hastane var küçük yerdeyiz ama özel var. Orada oluyor mu bakayımÇünkü sizin hiçbirsey yapmayacağınızi biliyor.
Utanmaz azarlanmaz.
Kadını döv birde merhem ver.
İlk defa olmamıştır bu şiddet olayı.
Eşinizin çalışmadığı bir hastaneye gidip darp raporu alın diyeceğim ama buradan belli hiçbirsey yapmayacağınız.
İnanılmaz rahat. Az önce de aradı mesgule.attim. nasılsın diye aradım demis. Bir de kargo.gelebilir gün içinde yazmış inanmıyorum geldiğim durumaAbla cidden bir şeyler diyeceğim de sana attığın yorumlara bak ya merhem verse ne vermese ne Allah rızası için babana falan haber ver darp raporu al git o evden ya
Bosanacagini soyle istedigin nafakayi ve tazminati belirt.anlasirsa sikayetci opmayacagini anlasmazsa sikayetci olacagini soyle.bu kadar basit.caresiz degilsin al sana careYa bu evde rahat yok hastaneye gideceğim filan dedi. ben de ben gideceğim sen dur dedim. Önce itti beni buzdolabınim.onune. sonra bileklerimi döndürdü. Sonra da ben kalkıp odaya gittim.kiyafetimi.giyecekken ağzımı kapatıp gözlerime peş peşe vurdu. Kaldırıp mutfağa götürdü. Yedir su bebeği dedi. Hadi dedi ağlarken yedirdim. Yüzümü yıkarken elime.kan.geldi burnumdan. Aynaya bakınca da yıkıldım
Yoo niye sikayetci olmasin, gayet olsun bence, elinde kaniti olduktan sonra her türlü bosanir da, nafaka da alir, tazminatta, o pisligin insafina kalmis bi durum yok yaniBosanacagini soyle istedigin nafakayi ve tazminati belirt.anlasirsa sikayetci opmayacagini anlasmazsa sikayetci olacagini soyle.bu kadar basit.caresiz degilsin al sana care
Ya git işte git sana ne diyoruz buradaki bunca kadın ne diyor uzaklaş git o adamdan hale bak hem dövüyor hem yüzsüz yaİnanılmaz rahat. Az önce de aradı mesgule.attim. nasılsın diye aradım demis. Bir de kargo.gelebilir gün içinde yazmış inanmıyorum geldiğim duruma
Farkında mısınız? Eşiniz tarafından resmen dövülmüşsünüz , olayın şokundasiniz sanırım.Yok eşimi herkes sever kimse inanmaz lafını .darp alıp belgeleyin kimse sizinle gelip o dayağı yemedi bir daha yapmayacağının ,sizi daha kötü duruma getirmeyeceğinin garantisi var mı? Evladınızı düşünün dik durun.Babama demek geliyor içimden. Evim çok yakın. Gidip dönmemek istiyorum. Ama babama güvenemiyorum. Geri.don diyebilir mi diye
Resmen pişkin kocanız kusura bakmayında neyine güveniyor bu adam böylesine rahat olabiliyor..İnanılmaz rahat. Az önce de aradı mesgule.attim. nasılsın diye aradım demis. Bir de kargo.gelebilir gün içinde yazmış inanmıyorum geldiğim duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?