- 10 Kasım 2020
- 7.924
- 66.093
- 498
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
İyi o zaman darp raporu al, bebeğini hiçbir koşulda alamasın.Benim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
Yok bunlar babasını aramadan önce olmuştu. Dün gündüzden bahsediyorkargoyu babanızın evine mi yollamış?
az destekli mi sallasanız artık.
bebeğinizi ona vermeyeceklerini de çok iyi biliyorsunuz aslındaBenim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
Yok bunlar banasını aramadan önce olmuştu. Dün gündüzden bahsediyor
Birinin kocası da en son kanunları falan değiştiriyordu, gelip burda söylüyor, ona bile inanan var, buna mı inanılmayacak? İnanmak isteyen her şeye inanır.bebeğinizi ona vermeyeceklerini de çok iyi biliyorsunuz aslında
6 yaşındaki kızım bile biliyor bunu
muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz devlet neden durduk yere sizden alıp babasına versin yahu
evdeki paylaşılamayan vazo değil ki bu anneye daha çok muhtaç olan bir can
İyi o zaman darp raporu al, bebeğini hiçbir koşulda alamasın.
Birinin kocası da en son kanunları falan değiştiriyordu, gelip burda söylüyor, ona bile inanan var, buna mı inanılmayacak? İnanmak isteyen her şeye inanır.
İşte verilmez, verileceği yok da darp raporu alırsa hele hiç verilmez. Darp raporu alsın pişman olmasın diye dedim, bari çocuk üzerinden söylersek alır diye düşündüm.adam doktor olmuş konu sahibesi üni okuyor ama kavanozda yaşıyorlar sanırsın.
bebeği alır diye korkuyorsa şimdiye kırk kere darp raporu almıştı. kaldı ki ufacık bebek babaya verilmez.
Çünkü boşanmak fikrini aklı alamıyor. Filin zincirden kurtulmak için çabalamaktan vazgeçmesi gibi, öğrenilmiş çaresizlik var. O eve geri döneceğinden adamla başbaşa kalacağından emin.tamam o zaman o yorumu geri aldım ama hala babasına gittiyse adamın niye söyledin kapıya çarpsaydın demesinin onu daha çok sinirlendireceğini neden umursuyor orası oturmadı bende.
Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştıadam doktor olmuş konu sahibesi üni okuyor ama kavanozda yaşıyorlar sanırsın.
bebeği alır diye korkuyorsa şimdiye kırk kere darp raporu almıştı. kaldı ki ufacık bebek babaya verilmez.
İyi geçmiş biraz mı dediYok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.
..
Darp raporu alın hemenDün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Biri de canım öyle istiyor desin, ben kocasız yapamıyorum desin, ona ciddi saygı duyacağım.hatırlıyorum onu
boşanmak istemeyene bahane çok.
ama dümdüz ben kocamı her şekilde seviyorum boşanmak istemiyorum diyemiyorlar çünkü utanıyorlar. insan kendisini utandıran biriyle neden yaşamaya devam etmek ister orası muamma.
Ayağına kadar gelmiş. Lütuf buyurmuş ağam ya. Onun her yaptığı doğru muymuş, oldu olacak her hatasında da sen döv onu.Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.
..
Benim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
biz ona boşanmak istemeyen herşeye inanır diyelim...Birinin kocası da en son kanunları falan değiştiriyordu, gelip burda söylüyor, ona bile inanan var, buna mı inanılmayacak? İnanmak isteyen her şeye inanır.
nutkum tutuldu. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi.
..
eğer kimseye haber vermiyosan bunu yaşamaya her gün devam edeceksin o iğrenç insan işteyken bilet al ve annenin yanına git sana tek tavsiyem bi kadının daha öldürülmesini istemiyorumDün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?