- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Siddet uygulayan bir adama kimse çocuk vermez.O size para vermek zorunda kalacaktı.Dik bir duruşla adam gibi bir darp raporu alsaydınızBenim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
Mümkün değil vermezler bebek falan. Size nafaka bağlanır, hem de çocuğa.Benim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
Yuzunde darbe coksa demislerdir ezilmeler için falan tomografi iyi olur diye ama en azindan röntgen de mi yok o hastanede onu cekselerdi fraktur varsa cikardi. Yuzu hirpalanmis birini gerisin geriye eve yollamak nedir ya.
Hicbisey olmadan bile yazabilir. Bi keresinde biri bogazimi sikmisti sadece kizariklik vardi ona bile aldim raporu ordaki acil doktorunun insiyatifinde isterse yazar. Ama senin sikayetci olman lazim sonradan tabiki yoksa kim bilecek eşinin yaptığını yaranin altında yapanin imzasi yok sonuçta. Bunun için de dedigim gibi 6 ayin var. Eger kırık varsa yüzünde ki bu rontgenle zaten cikardi o zaman zaten kamu davası olur adli tipa gitmen gerekir. Seni görüp bizde cihaz yok dedikleri için yüzünün baya kötü olduğunu düşünüyorum konu sahibi ya da kafami vurdum falan dedin?
Hayır ertesi gün aradı konuşmak istemedim. Mesaj attı ne yapıyorsun diye aramıştım bı de kargo gelebilir bebeğe krem almıştım dedi. O kadarİki gündür hiç aradı mi?
Tatlım daha geçen hafta ikinci çocuk için korunmasız ilişkiye girdiğine dair yorumların var. Bak biz aptal değiliz, sadece seni uyarmaya çalışıyoruz. Senin de aptal olmadığından eminim, o yüzden şimdiye kadar boşanma niyetin olmadığını saklaman yersiz. Bu yaşta çocuğu da hiçkimse anneden almaz bunu da çok iyi biliyorsun zatenDaha önce dövme şeklinde değil ama vurdu bana ıtti filan yine yaşadım. Ama okulum bitsin mesleğime kavusayim çocuğumu da mahkeme bana verir büyütürüm ayrılırım düşüncesine girdim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama onu hedefledim
Benim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
Öyle bir şey yok. İkinci çocuk için degil. Saptırma. Öyle bir planlama yoktu aslaTatlım daha geçen hafta ikinci çocuk için korunmasız ilişkiye girdiğine dair yorumların var. Bak biz aptal değiliz, sadece seni uyarmaya çalışıyoruz. Senin de aptal olmadığından eminim, o yüzden şimdiye kadar boşanma niyetin olmadığını saklaman yersiz. Bu yaşta çocuğu da hiçkimse anneden almaz bunu da çok iyi biliyorsun zaten
Bak kardeşim silkelen kendine gel.Siz nasıl aldınız raporu daha detaylı anlatir misiniz ? Ki ben bebek uyuyunca gideceğim rapor almaya eşimin hastnesine
Şu anda hamile olmadığından emin misin peki?Öyle bir şey yok. İkinci çocuk için degil. Saptırma. Öyle bir planlama yoktu asla
Bende bunu düşündüm. Çünkü kapıya çarptım diyemedin mi dedi
Ya ciddi olamazsın. O doktor neden öyle dedi bize. Bakmadı acil doktoru. Size beyin tomo fifaln gerek dedi
Korunmasız ilişkiye giriyorum = hamile kalmak istiyorumÖyle bir şey yok. İkinci çocuk için degil. Saptırma. Öyle bir planlama yoktu asla
Hayır ertesi gün aradı konuşmak istemedim. Mesaj attı ne yapıyorsun diye aramıştım bı de kargo gelebilir bebeğe krem almıştım dedi. O kadar
Hayır ertesi gün aradı konuşmak istemedim. Mesaj attı ne yapıyorsun diye aramıştım bı de kargo gelebilir bebeğe krem almıştım dedi. O kadar
Sizi kimler kandırıyor ya, eşinizi aldatmadığınız ya da fahişe olduğunuz ispatlanmadığı sürece bebeklik çağındaki çocuğu kimse sizden alamaz. Çalışıp çalışmamanız önemli değil. O darp raporunu da alsaydınız teşebbüs bile edemezdi velayete.Benim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
Arkadasim, insanlar ustune geldikce bahane buluyor. Dayakci kocaya cocuk falan verilmeyecegini bizim mahalledeki Ayse teyze bile bilir yani. Konu sahibi ogretmen...Sizi kimler kandırıyor ya, eşinizi aldatmadığınız ya da fahişe olduğunuz ispatlanmadığı sürece bebeklik çağındaki çocuğu kimse sizden alamaz. Çalışıp çalışmamanız önemli değil. O darp raporunu da alsaydınız teşebbüs bile edemezdi velayete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?