Eşim dövdü çaresizlik hissi

Siddet uygulayan bir adama kimse çocuk vermez.O size para vermek zorunda kalacaktı.Dik bir duruşla adam gibi bir darp raporu alsaydınız

Mümkün değil vermezler bebek falan. Size nafaka bağlanır, hem de çocuğa.

Siz nasıl aldınız raporu daha detaylı anlatir misiniz ? Ki ben bebek uyuyunca gideceğim rapor almaya eşimin hastnesine

Tatlım daha geçen hafta ikinci çocuk için korunmasız ilişkiye girdiğine dair yorumların var. Bak biz aptal değiliz, sadece seni uyarmaya çalışıyoruz. Senin de aptal olmadığından eminim, o yüzden şimdiye kadar boşanma niyetin olmadığını saklaman yersiz. Bu yaşta çocuğu da hiçkimse anneden almaz bunu da çok iyi biliyorsun zaten

Darp raporu neden almadiniz, aslında hala geç değil gidip alın şu raporu

Öyle bir şey yok. İkinci çocuk için degil. Saptırma. Öyle bir planlama yoktu asla

Siz nasıl aldınız raporu daha detaylı anlatir misiniz ? Ki ben bebek uyuyunca gideceğim rapor almaya eşimin hastnesine
Bak kardeşim silkelen kendine gel.
Mahkeme bebeği sana verir kuçik diye birde darp raporu aldin mi senden iyisi yok neden anlamak istemiyorsun.
Korkma eşin korkak acizin teki eli ancak kadına kalkar dışarda kediye döner böyleleri.
Git alnın açık bir şekilde onun olduğu hastaneye darp raporunu al.

Öğrenciyim demişsiniz, bu konuda sizinle empati yapabilirim. Ben de cehennem çukuru gibi bir evden can hıraş çıkarken ağladığım tek şey okulumdu. Ne olacak emek emek seneler sonra hevesle hazırlandığım, kendi mesleğimi bıraktığım okulumdu. Ne olacak nasıl olacak şimdi napacağım diye ağlaya ağlaya yatay geçiş araştırdım günlerce. Şehir değiştirmek zorunda kaldım birde düşünün. O canavar aşağılıktan ayrılmanızı engelleyen bir etken bu meseleyse inanın çözülüyor. O el hep kalkacak. Yorumlarınızda iyi baba vs demişsiniz ama bu tipler kendilerini kopyalar evlatlarına. Yarın bir gün çocuk huyunu suyunu size benzetirse, anan gibi oldun diye aşağılanacak çocuğunuz.
Kaldı ki kadına değer vermeyen, özgüveninde ağır hasar olan bi ezik kendisi. Erkekliğini ya yatakta ya dayakta kanıtlamaya çalışırlar genelde. Boşanın. O darp raporunu alın ve boşanın. İyilik kadar kötü davranış da insanoğlu üzerinde bağımlılık yaratır, konfor alanınız mutsuz da olsa çıkmak korkutucu gelir. Boşanmadığınız sürece çocuğunuzun da o iyi baba dediğiniz ezik yaratığa benzediğini izleyeceksiniz ne yazık ki.

Bende bunu düşündüm. Çünkü kapıya çarptım diyemedin mi dedi

Ya ciddi olamazsın. O doktor neden öyle dedi bize. Bakmadı acil doktoru. Size beyin tomo fifaln gerek dedi

siz babanızın evine gitmediniz mi?
niye söyledin diye öfkesini nasıl çıkartacak sizden?

Konunuzu ilk okudugumda size inanilmaz uzulmustum. Neredeyse kirk sayfa yazilmis hatta insanlar resmen yalvarmis size darp raporu alın diye ama gordugum kadariyla degisen bir sey yok. Kendiniz bilirsiniz, burada kimse aksiyon olsun diye size darp raporu alin demiyor. Herkes size ve cocugunuza uzuluyor. Ben babanizi cagirdiginizi da darp raporu almaya gittiginize de inanmadim.

Sizi kimler kandırıyor ya, eşinizi aldatmadığınız ya da fahişe olduğunuz ispatlanmadığı sürece bebeklik çağındaki çocuğu kimse sizden alamaz. Çalışıp çalışmamanız önemli değil. O darp raporunu da alsaydınız teşebbüs bile edemezdi velayete.

Arkadasim, insanlar ustune geldikce bahane buluyor. Dayakci kocaya cocuk falan verilmeyecegini bizim mahalledeki Ayse teyze bile bilir yani. Konu sahibi ogretmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…