- 9 Şubat 2010
- 18.332
- 1
- 41.380
- 798
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Çabalamaktansa çekmeyi tercih eden grup işte.Ben bilmiyorum ya bu konu kendimi çok kötü hissettiriyor. Adam başından beri pisliğin tekiymiş. Kadınları aşağılayan rezil bir zihniyete sahipmiş. Şimdi konu sahibi ben ayrılmak istiyorum derse adam çok haklısın ben çok kötü davrandim al tazminatın, bu da nafakan, bu da çocuğun velayeti diyerek öylece ayrılacak mı?
Tazminat vermez. Üç kuruş nafaka verir sadece.Adam haklarını vermeyecek diyorsunuz ama bu adam devlet memuru.
Nafakası maaşından kesilecek konu sahibine verilecek diye biliyorum, yanlış mı biliyorum ?
Tazminatı sonuçta mahkeme kesinleştirecek.Tazminat vermez. Üç kuruş nafaka verir sadece.
Ya boşarsa?Daha ne yapabilir ki, zaten kan kusturuyor sana.
Ay tabii ki. Yani şöyle simdi adamın şiddet gösterdiği kanıtlı olmayacak çünkü rapor yok. Mahkeme neye göre tazminat verecek ki? Altınları falan paylaştırır sadece. Ben isterim ki eşlerine eziyet eden adamlar bir şekilde bedelini ödesin. Bu adamlara en iyi ceza da cebinden vurmak. Tazminatı ondan dedim.Tazminatı sonuçta mahkeme kesinleştirecek.
Bir şekilde alamadıgı takdirde yine mahkemeye başvurur ama nafakası verilecek.
Kendisi de öğretmen olacak bir şekilde geçinir gider, bu şerefsizi çekmek yerine onuruyla yaşasın.
Hah işte bunu diyorum.Ay tabii ki. Yani şöyle simdi adamın şiddet gösterdiği kanıtlı olmayacak çünkü rapor yok. Mahkeme neye göre tazminat verecek ki? Altınları falan paylaştırır sadece. Ben isterim ki eşlerine eziyet eden adamlar bir şekilde bedelini ödesin. Bu adamlara en iyi ceza da cebinden vurmak. Tazminatı ondan dedim.
Değil miHah işte bunu diyorum.
En azından elinde rapor olsun ya.
Vallahi bize dert oldu al al diye diye cigerimiz söndü.
Karşımdaki duvara desem dile gelirdi.
Değil mi ya boşarsa, evlilik erişilince bırakılmaması gereken bir mertebe, acımadangözüne gözüne vuran, kadınları böcek gibi gören bir adamla evli olmak boşanmaktan kat kat iyiYa boşarsa?
Darp raporunu alırsa hiçbir şeyin eskisi gibi olma ihtimali kalmaz, boşuna kürek çekmesin çekenler. İnşallah kazaya kurban gitmez, duadan başka çaremiz yok, kurtulmak istemeyeni kimse kurtaramaz.Eskilerin bir sözü vardı.
Kadınlara gökte dügün var de, merdiven dayar yine çıkar oraya diye.
Sizin gidesiniz yok.
Vallahi yok, billahi yok.
Eger pişman olup gelmesini istemiyorsanız ben de ben degilim.
Neyse vallahi kalbim çarpıyor sinirden.
Tatlım zaten adam yasal haklarını kendinden boşanmak isteyen kadına eliyle vermeyeceği için o darp raporu lazım. Ama konu sahibi özür dilesin de evime gideyim diye bekliyor. Boşanmak isteyen gider o raporu alır.Ben bilmiyorum ya bu konu kendimi çok kötü hissettiriyor. Adam başından beri pisliğin tekiymiş. Kadınları aşağılayan rezil bir zihniyete sahipmiş. Şimdi konu sahibi ben ayrılmak istiyorum derse adam çok haklısın ben çok kötü davrandim al tazminatın, bu da nafakan, bu da çocuğun velayeti diyerek öylece ayrılacak mı?
Konuşma üzerine yazmıştım öyle, yani rapor olmadan boşanmak isterse adam ona sadece komik bir nafaka verir. Rapor ondan lazım demek istedim ben de.Tatlım zaten adam yasal haklarını kendinden boşanmak isteyen kadına eliyle vermeyeceği için o darp raporu lazım. Ama konu sahibi özür dilesin de evime gideyim diye bekliyor. Boşanmak isteyen gider o raporu alır.
Özre bile gerek yok , adam dön lan eve dese dönecek konu sahibi ama onu bile tenezzül edip demiyorTatlım zaten adam yasal haklarını kendinden boşanmak isteyen kadına eliyle vermeyeceği için o darp raporu lazım. Ama konu sahibi özür dilesin de evime gideyim diye bekliyor. Boşanmak isteyen gider o raporu alır.
Bir şey diyeyim mi, sert yazsanız bile varsayımlarınız bence de doğru. Muhtemelen kayınpederinin hesap sormasını bile sallamadı. Ondan sebep de adam geldi kızını alıp eve götürdü. Eğer tatmin edici bir yalvarma vs. olsaydı götürmezdi zannımca.Yok yav adamın umrunda değil. Bunu boşarim yenisini alırım diye düşünüyor. İşyerine gelen kayınpederi bile iplememiş, kadını da vermiş koltuğunun altına paketlemis evine, daha da bı kere aramamış bile...daha kötü şeyler yapacak adam yalvar yakar veya tehdit şantaj döndürürdü eve. Konu sahibinin tek korkusu ya adam beni boşarsa, zaten başka korkusu yok ...
İki gündür hiç aradı mi?Benim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?