• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dolaylı yoldan "çok kilolusun" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mantığa bak
Düşünün hanımefendi birşey kaybetmezsiniz biraz düşünün saçmalamanızı önler
1.70 boyda 10 kilo fazlalık nasıl durur?
1.80 boyda 10 kilo fazlalık nasıl durur?
1.60 boyda 10 kilo fazlalık nasıl durur?
sizce hepsi aynı
1.70 ve 66 kilo olsaydım fazla kilom çok daha az olurdu demek istedim orda. Siz de düşünün derim zira 66 kilo birini şişman diye adlandırmanız bayağı enteresan😂

Hayır bana göre ayı değil, bi insan hep öyle davransa zaten ayı olur ama bir kere böyle söyledi mi ayılık etmiş olur onda farklı durur. Bu farkı önce anlamanız gerek.
Ay acaba size ne benim doğuma kadar kaç kilo alacağımdan 😂
Bunun derdi sizi neden geriyor ki?
Mevcut halimle fazla kilom var ŞİŞMAN DEĞİLİM net.
Komplekssiz olmak için kendinizde bulunmayan özellikleri bazıları öyle düşünüyor diye kabul etmek gerekiyor sanırım? Siz de çok boşboğaz itici birisiniz, rica ederim kompleks yapıp hayır değilim diyerek kendinizi inkar etmeyin
Evet bana ne sizin doğuma kadar kaç kilo alacağınızdan, siz kilo alacağınızı kabullenin de 5 almışsınız 20 almışsınız bana ne
Ben bacaklarımı uzatmış keyif yaparken canım sıkıldı içime bir his doğdu dedim kk diye bir site var, o siteye üye Kkedi isimli biri var bu kişi hamile ve hamile kalmadan öncesinden 10 kilo fazlalığı var, aman tanrım nasıl dert ettim nasıl gerim gerim gerildim, haydi dedim bu üyeye yazıp taciz edeyim. Siz konu açtınız olanı biteni düşüncelerinizi anlattınız filan diye değil. Hey Allah ım sen büyüksün
Bana göre ve kocanıza göre de şişmansınız net
Obezliğin o sunu bile kullanmamış insana evet ben de obezim zaten diye cevap veren insan ne oluyor? Benim lügatımda kompleksli oluyor
Sizin benim hakkımdaki düşünceleriniz benim umrumda değilki, zerre kadar düşünmem üzerinde. Doğruyu söylemek de sizin lügatınızda boşboğazlık ve iticilik demekki ha bir de ayılık tabii

1.70 ve 66 kilo olsaydım fazla kilom çok daha az olurdu demek istedim orda. Siz de düşünün derim zira 66 kilo birini şişman diye adlandırmanız bayağı enteresan😂
Yaw 66 kilosun da selvi boylu değilsin, o kadarcık santime 66 kiloyu dağıtınca şişmansın işte
Ayrıca sana göre şişman değilsen ne tatava yapıyorsun umursama kimsenin fikrini özgüvenli ol biraz
Önce kocanı şimdi beni ikna etmeye çalışıyorsun madem şişman değilsin bak keyfine

Evet bana ne sizin doğuma kadar kaç kilo alacağınızdan, siz kilo alacağınızı kabullenin de 5 almışsınız 20 almışsınız bana ne
Ben bacaklarımı uzatmış keyif yaparken canım sıkıldı içime bir his doğdu dedim kk diye bir site var, o siteye üye Kkedi isimli biri var bu kişi hamile ve hamile kalmadan öncesinden 10 kilo fazlalığı var, aman tanrım nasıl dert ettim nasıl gerim gerim gerildim, haydi dedim bu üyeye yazıp taciz edeyim. Siz konu açtınız olanı biteni düşüncelerinizi anlattınız filan diye değil. Hey Allah ım sen büyüksün
Bana göre ve kocanıza göre de şişmansınız net
Obezliğin o sunu bile kullanmamış insana evet ben de obezim zaten diye cevap veren insan ne oluyor? Benim lügatımda kompleksli oluyor
Sizin benim hakkımdaki düşünceleriniz benim umrumda değilki, zerre kadar düşünmem üzerinde. Doğruyu söylemek de sizin lügatınızda boşboğazlık ve iticilik demekki ha bir de ayılık tabii
Burda benim konum "ben şişman mıyım" değil ki.
Hangi dünya üzerinde 66 kiloya şişman deniyor? Siz kendi görüşünüzü genelgeçer bir kanıymış gibi dayatıyorsunuz ve üslubunuz da oldukça kaba
Obezliği öne sürmemin sebebi siz şişman olmayan birine abartarak şişman dersiniz ben de yine abartarak yok oldu olacak obez derim gayet normal

Yaw 66 kilosun da selvi boylu değilsin, o kadarcık santime 66 kiloyu dağıtınca şişmansın işte
Ayrıca sana göre şişman değilsen ne tatava yapıyorsun umursama kimsenin fikrini özgüvenli ol biraz
Önce kocanı şimdi beni ikna etmeye çalışıyorsun madem şişman değilsin bak keyfine
Ben zaten özgüvenliyim kendimi de gayet beğeniyorum o yüzden benimle laf dalaşına giriyorsunuz burda zaten.

Özgüvenli olduğunuz için mi şişman değilim diye krizlere giriyorsunuz
Neden insanları buna inandırmaya çalışıyorsunuz özgüvenden mi?
Hayır şişman olmadığım için şişman etiketini kabul etmiyorum
Sizin için özgüvenli demek insanların her dediklerine he demek mi?

Burda benim konum "ben şişman mıyım" değil ki.
Hangi dünya üzerinde 66 kiloya şişman deniyor? Siz kendi görüşünüzü genelgeçer bir kanıymış gibi dayatıyorsunuz ve üslubunuz da oldukça kaba
Obezliği öne sürmemin sebebi siz şişman olmayan birine abartarak şişman dersiniz ben de yine abartarak yok oldu olacak obez derim gayet normal
Son kez söylüyorum kabullenmeyeceğinizi bildiğim halde: 66 kilo sizin boyunuzdaki birini şişman yapar, 66 kilo 170lik 180lik birini şişman yapmaz bu kadar basit
Bence şişmansınız, kocanıza göre de şişmansınız, kendinize göre şişman değilseniz biz şişman desek ne olur demesek ne olur, neden bu kadar takıyorsunuz bakın keyfinize, özgüvenli komplekssiz insanlar gibi davranın işte

Hayır şişman olmadığım için şişman etiketini kabul etmiyorum
Sizin için özgüvenli demek insanların her dediklerine he demek mi?
Siz önce kocanıza şimdi bana şişman olmadığınızı kabullendirmeye çalışıyorsunuz, e bana göre öylesiniz ne olacak. Etmeyin kabul, kabul edeceksin diyen mi oldu? He deyin diyen mi oldu? Bence öyle değil dersiniz geçer gidersiniz, siz geçemiyorsunuz işte, takılıp kalıyorsunuz, özgüvenli insan takılmaz

Konu sahibi şişman değil yahu fazla kilosu olması başka bir şey.
Israrla sen şişmansın diyenler de komik oluyor bir yerden sonra. Bu konuda hassas olmasa eşinin lafından etkilenmez, kadına ısrarla sismansin deyince ne geçiyor elinize 🙄

Eşiniz de gereksiz bir muhabbete girmiş ama cevabini almış, bazen oluyor böyle şeyler. Çok takılmaya gerek yok konu sahibi. Bazı yorumları cevapsız bırakın, hatta engelleyin konudan, sizde uzatmayın yok kere.

Boyum 1.60 kilom 66. Ama çok daha zayıf gösteriyorum kilomu duyan da çok şaşırıyor. Çünkü üst bedenim çok ince, kalça ve basenden dolayı bu kilo zaten.
7 haftalık hamileyim. Eşim hem bebeğin gelişimiyle hem benimle çok ilgilenir sağolsun. Bugün rutin olarak güncellemeleri okudu. Sonra da hamilelikte kadınlar kaç kilo alıyorlar diye metak etti onu araştırdı. 12-18 alıyorlarmış sanırım net hatırlamıyorum. Sonra da "ama çok kilolu olanlar 5 alsa da yetiyormuş yani sen de belki onlardansındır" tarzı bir şey söyledi cümleyi net hatırlamıyorum ama o "çok kilolu" kategorisine koydu beni de. Ben de sen hayatında insan yüzü mü görmedin nasıl bana çok kilolu diyebilirsin hiç mi kilolu insan görmedin obez miyim ben dedim sinirle. O da ha burda x kişi gibilerden falan bahsediyor galiba dedi. X kişi dediği kilolu biri. E yani dedim sen beni ne biçim görüyorsun gözünde falan tartışmadı sustu öylece. Ama canım aşırı sıkıldı. Bi de daha dün epeydendir hiç tartışmıyoruz diye düşünmüştüm kendi kendime. Böyle saçma bi olay canımı sıktı. Ben mi abartıyorum tepkim normal mi objektif olarak bakar mısınız
Kendimden biliyorum zayıf gösterme ihtimalin yok 1.60 66 kilolu kategorisinde ama bu kadar takılmayın sağlıklı kilo alırsanız dengeli birşey olmaz

160, 66 kilo zayıf değildir. Çok zayıf gösteremezsin. Orda en az 5 kilo fazlası olduğu belli oluyor insanın.

Sinirlenecek bir şey yok, adam sana böyle şüşko, obez iması yapmamış, kilosu olan birine zayıfsın diyecek hali yok.
Bende aynı boyda ve hemen hemen aynı kilolardayım. ama bende kilolu durmuyorum. Hatta bu ara tartıda 68 falan çıkıyorum ama herkes çok kilon yok en fazla 60 duruyorsun diyo. Benim kemiğim ince biraz belki ondan bilmiyorum.

Bende aynı boyda ve hemen hemen aynı kilolardayım. ama bende kilolu durmuyorum. Hatta bu ara tartıda 68 falan çıkıyorum ama herkes çok kilon yok en fazla 60 duruyorsun diyo. Benim kemiğim ince biraz belki ondan bilmiyorum.
Ben de öyleyim de anlamayanlar var masmaalesef

Siz önce kocanıza şimdi bana şişman olmadığınızı kabullendirmeye çalışıyorsunuz, e bana göre öylesiniz ne olacak. Etmeyin kabul, kabul edeceksin diyen mi oldu? He deyin diyen mi oldu? Bence öyle değil dersiniz geçer gidersiniz, siz geçemiyorsunuz işte, takılıp kalıyorsunuz, özgüvenli insan takılmaz
Sizin anlamadığınız şey bu işin bencesi yok ki. Standart kabuller vardır. Bi insan ya şişmandır ya değildir. Bencesi yok bunun. Kafanıza göre uyduramazsınız yani. Hayırlı günler dilerim

Kendimden biliyorum zayıf gösterme ihtimalin yok 1.60 66 kilolu kategorisinde ama bu kadar takılmayın sağlıklı kilo alırsanız dengeli birşey olmaz
Siz göstermiyorsunuz diye ben de göstermeyeceğim diye bir şey yok ki. Farklı vücut tipinde olabiliriz. Teşekkürler yorum için.

Boyum 1.60 kilom 66. Ama çok daha zayıf gösteriyorum kilomu duyan da çok şaşırıyor. Çünkü üst bedenim çok ince, kalça ve basenden dolayı bu kilo zaten.
7 haftalık hamileyim. Eşim hem bebeğin gelişimiyle hem benimle çok ilgilenir sağolsun. Bugün rutin olarak güncellemeleri okudu. Sonra da hamilelikte kadınlar kaç kilo alıyorlar diye metak etti onu araştırdı. 12-18 alıyorlarmış sanırım net hatırlamıyorum. Sonra da "ama çok kilolu olanlar 5 alsa da yetiyormuş yani sen de belki onlardansındır" tarzı bir şey söyledi cümleyi net hatırlamıyorum ama o "çok kilolu" kategorisine koydu beni de. Ben de sen hayatında insan yüzü mü görmedin nasıl bana çok kilolu diyebilirsin hiç mi kilolu insan görmedin obez miyim ben dedim sinirle. O da ha burda x kişi gibilerden falan bahsediyor galiba dedi. X kişi dediği kilolu biri. E yani dedim sen beni ne biçim görüyorsun gözünde falan tartışmadı sustu öylece. Ama canım aşırı sıkıldı. Bi de daha dün epeydendir hiç tartışmıyoruz diye düşünmüştüm kendi kendime. Böyle saçma bi olay canımı sıktı. Ben mi abartıyorum tepkim normal mi objektif olarak bakar mısınız
Hamileyken çok can sıkıcı bu muhabbetler, bebeğinize ve sağlığınıza odaklanın eşiniz boşboğazlık yapmış, ahhh bu erkekler...

Konu sahibi şişman değil yahu fazla kilosu olması başka bir şey.
Israrla sen şişmansın diyenler de komik oluyor bir yerden sonra. Bu konuda hassas olmasa eşinin lafından etkilenmez, kadına ısrarla sismansin deyince ne geçiyor elinize 🙄

Eşiniz de gereksiz bir muhabbete girmiş ama cevabini almış, bazen oluyor böyle şeyler. Çok takılmaya gerek yok konu sahibi. Bazı yorumları cevapsız bırakın, hatta engelleyin konudan, sizde uzatmayın yok kere.
Başkalarını gıcık edip onların mutsuzluğu üstünde tepinmeye çalışanlar var bu sitede 😂

Mantığa bak
Düşünün hanımefendi birşey kaybetmezsiniz biraz düşünün saçmalamanızı önler
1.70 boyda 10 kilo fazlalık nasıl durur?
1.80 boyda 10 kilo fazlalık nasıl durur?
1.60 boyda 10 kilo fazlalık nasıl durur?
sizce hepsi aynı

Kadın kiloluyum diyor zaten ama fotoğrafından da gördüğümüz üzere esinin dediği gibi "çok kilolu hamileler maksimum 5 kilo alıyormuş" kategorisinde değil yani. Ben o kategorideyim 90 kiloyum çok kiloluyum obez kategorisindeyim bu hanım zayıfım demiyor COK kilolu kategorisinde değilim diyor e doğru diyor neyi tartışıyoruz ki kadın zaten hamile şu an 10 kilo vermek için müsait de değil dikkat etse yeter yani. Eşi de saçmalamış. Çok kilolu değil fazla kilosu var. Yani ısrarla sismansin hayır çok sismansin aşırı sismansin diyoruz ama vücut kitle endeksi 25.8 yani tam olarak normal kilo aralığının biraz üzerinde. Çok üzerinde değil. Yani az önce dayanamayıp kadının vücut kitle endeksini hesapladım. Boş teselli vermiyorum. Vki 25.8 olan biri ÇOK kilolu değildir nokta neyi tartışıyoruz ki?

Sizin anlamadığınız şey bu işin bencesi yok ki. Standart kabuller vardır. Bi insan ya şişmandır ya değildir. Bencesi yok bunun. Kafanıza göre uyduramazsınız yani. Hayırlı günler dilerim
Peki, 160 boy ve 66 kiloysanız kilolusunuz kabul edip etmemenizin bir önemi yok. İnşaallah gebeliğiniz sorunsuz ilerler. Önümüzdeki aylarda daha da şişmanlayacaksınız. Bunları kabullenin de rahatlayın. Size de hayırlı günler

Back
X