- 20 Ağustos 2014
- 3.387
- 9.297
- 358
Ay yazmayım dedim de yazdıklarınız sinir bozucu. Kadın hamile ya hamile şişmansınız fln ne kadar kırıcı ve itici bir konuşma tarzı. Zaten duyguları daha hassas sert yorum yapınca çok mu rahatladınız? He en iyisi sizsiniz en çıtırı sizsinizBakın bana ne sormuşsunuz?
Ben de size “obez” diye cevap verdim, obezler hamile kalamaz diye bir yanıtım mı var?
Hem şişmansınız hem de okuduğunuzu yorumlama güçlüğünüz var. Burada samimiyetsiz avutucuları bulmuşsunuz, kendinizi iyi hissetmeye çalışıyorsunuz ama lütfen aynaya bakın ve kendinize karşı objektif olun, yoksa eşiniz sizi daha çok kırar.
Niye söylemesinBenim bu konuyu açma sebebim başka konunun gittiği yer başka. Ben sizlere çok mu kiloluyum obez miyim falan sormak için açmadım bu konuyu ama bazıları "şişmansın adam doğru söylüyor"a getirdi durumu. Say ki çok şişmanım eşim nasıl böyle bir şey söyler?
Hamile olduğunuz için canınızı sıkacak bir şey yazmak istemiyorum. Her ne kadar siz kendinizi o kategoriye koymasanızda yaşı 27, boyu 160 olan biri kilolu kategorisindedir.
Teşekkür ederimAy yazmayım dedim de yazdıklarınız sinir bozucu. Kadın hamile ya hamile şişmansınız fln ne kadar kırıcı ve itici bir konuşma tarzı. Zaten duyguları daha hassas sert yorum yapınca çok mu rahatladınız? He en iyisi sizsiniz en çıtırı sizsiniz
Ayı olmadığı içinNiye söylemesin
Veririm inşallah. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum gerçekten.Spor eğitmeni sevgilime sordum şuan hafif kilolu yani tehlikeli sularda dedi
Veririm inşallah. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum gerçekten.
Teşekkür ederim nazik yorumunuz içinSiz buradaki bazı densizlere bakmayın zaten hamilesiniz. 65 kg hamilelik için gayet normal. Doğumdan sonra yavaş yavaş 5 kilo verseniz yeter hiç tatlı canınızı sıkmayın.
Zaten bebek için muayene olduğum doktor da şu yok bu yok dedi ama tabii günlük bir liste çıkarmadı önüme. O da diyetisyenle olur. Bakalım inşallah.Bence uzman işinin ehli bir diyetisyene hamilelikte beslenme için gidebilirsiniz bebeğinizin ihtiyaçlarına gore hesaplayabilir. Ama yani şu an kiloluyum kilo vermem lazım diye takılacak son dönem bana kalırsa. Stresten uzak durup sağlıklı beslenmeye çalışın bence. Şu an önemli olan vitaminleri filan almak değil mi ben mi yanlış biliyorum
Veririm inşallah. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum gerçekten.
Spor eğitmeni sevgilime sordum şuan hafif kilolu yani tehlikeli sularda dedi zaten kg yok demiyor kadın kilolu demekle çok kilolu demek arasında fark var. Obez muamelesi yapan var.
İnşallah teşekkürler ilgi alakanız içinSadece yediklerine dikkat ederek verebilirsin ama hamile iken ben diyet önermiyorum. Sadece sağlıklı beslen birde yoga ve pilates hamileler için özel olan var çok iyi gerçekten.
İdeal kilosunun biraz üzerinde dedi 10-15 kg arası fazlan var. Halledersin
Spor eğitmeni sevgiliniz söyledi diye bazı şeyler doğru olmuyor. 1,60 boyundaki biri için 66 kilo fazla.
bazı densizlere bakmayın
Bir insanla evlenip çocuk yapsaydınızya ayıdan çocuk mu yapılırAyı olmadığı için
Anartıyorsunuz bence sizi kilolu olarak görüyorsa bile aslında bunu kırmadan söylemeye çalışmış sanırım. Eminde değilim yaBoyum 1.60 kilom 66. Ama çok daha zayıf gösteriyorum kilomu duyan da çok şaşırıyor. Çünkü üst bedenim çok ince, kalça ve basenden dolayı bu kilo zaten.
7 haftalık hamileyim. Eşim hem bebeğin gelişimiyle hem benimle çok ilgilenir sağolsun. Bugün rutin olarak güncellemeleri okudu. Sonra da hamilelikte kadınlar kaç kilo alıyorlar diye metak etti onu araştırdı. 12-18 alıyorlarmış sanırım net hatırlamıyorum. Sonra da "ama çok kilolu olanlar 5 alsa da yetiyormuş yani sen de belki onlardansındır" tarzı bir şey söyledi cümleyi net hatırlamıyorum ama o "çok kilolu" kategorisine koydu beni de. Ben de sen hayatında insan yüzü mü görmedin nasıl bana çok kilolu diyebilirsin hiç mi kilolu insan görmedin obez miyim ben dedim sinirle. O da ha burda x kişi gibilerden falan bahsediyor galiba dedi. X kişi dediği kilolu biri. E yani dedim sen beni ne biçim görüyorsun gözünde falan tartışmadı sustu öylece. Ama canım aşırı sıkıldı. Bi de daha dün epeydendir hiç tartışmıyoruz diye düşünmüştüm kendi kendime. Böyle saçma bi olay canımı sıktı. Ben mi abartıyorum tepkim normal mi objektif olarak bakar mısınız
Doğru. Densize, densiz denir. Neye densiz diyip demeyeceğim de beni ilgilendirir. Siz niye üstünüze alınıyorsunuz? 1.60 boy 65 kilo üstüne hamile olan bir kadına kilolusun denilmesi son derece absürt. Vücut kitle indeksi denilen bir şey var. Konu sahibinin bu indekse göre sadece 5 kilo fazlası var. O da doğumdan sonra ilk aylar içinde gidebilecek bir kilo. 5 kilo için hamile bir kadını yermek yerine pohpohlamayı tercih ederim.Tüm yorumları okudum öyle kötü yorum görmedim. Bazı kişiler konu sahibini pohpohlamayı seçmedi diye insanlara "densiz" demeniz doğru mu?
Kilon yok gayet iyi duruyosun.Eki Görüntüle 3396139
6 ay önceki kilom. Arada birkaç kilo daha aldım sadece. O dönemde de 60 üstüydüm. Yani ben şu görüntüye şişman demem kusura bakmayın. Gereksiz bir diretme var bazılarınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?