Eşim dolaylı yoldan "çok kilolusun" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz eşimle birlikte diyet de yaptık. Tatlı tatlı söylemesinde hiçbir sakınca olmaz da insan tutup da çok kilolu kategorisine alınınca bi tuhaf oluyor yani abartıyor bazen
Boşverin takmayın. Hormonlardan dolayı takılmış olabilirsiniz

Biz eşimle birlikte diyet de yaptık. Tatlı tatlı söylemesinde hiçbir sakınca olmaz da insan tutup da çok kilolu kategorisine alınınca bi tuhaf oluyor yani abartıyor bazen

Anlamadığın işler hakkında konuşma deseydin vücut kitle endeksine göre o boyda o kg kilolu sınıfına girmiyor.

Belki de imada bulunmaya çalışmıştır. Daha önce de birkaç kez ima etti diyorsunuz. Adam demek ki kilo vermenizi istiyor. Eşler kilo hassasiyeti konusunda birbirini anlamalı diye düşünüyorum.
Çok kilolu lafını o an düşündüğünü sanmıyorum. İma fırsatı gelmişken imada bulunmuş gibi geldi. O lafa o kadar takılıp canınızı sıkmayın derim. Daha da kilo alıp kantarın topuzunu kaçırma demek istemiştir. Ama dediğim gibi eşinizin kilo konusundaki isteğine saygı duymalı ve hamilelik, emzirme sonrası harekete geçmelisiniz sanki.

Bi de daha dün epeydendir hiç tartışmıyoruz diye düşünmüştüm kendi kendime.
Bence tam olarak konu bu. Ne zamandır iyi olunca bazen insanın canı kaos çekiyor, çıkartıyor bir şekilde:)
Eşinin dediği doğru, zayıf insanlar genelde daha çok kilo alır hamileliğinde
160'a 66 isen açık bir şekilde o "çok kilo alacak" hamilelerden değilsindir. Misal benim annem 45 kilo ile hamile kalmis 25 kilo almış ablama, 30 kilo almış bana. Ablam da boyuna göre zayıftı, beslenmesine çok dikkat etmesine rağmen o da yirmileri geçti otuzlara yaklaştı hamileyken.
En yakın arkadaşım boyuna göre biraz kiloluydi, belki 155'e 65. O mesela sadece 8 kilo ile tamamladı gebeliği. Kuzenim 70 ile hamile kaldı, 75 ile doğurdu. Eski ise arkadaşım kilolu bir kadındı hamileliğinin ilk aylarinda kilo verip sonra tekrar alarak aynı hamile kaldığı kilo ile doğurdu bebeğini.
Yani eşin 'kilolular az alsa da yetiyormus' derken çok da yanlış bir şey dememiş. Obezleri de kasdetmemis. Bu gayet doğal bir şey.
Ama iyi olmuş bağırdığın. Bir dahakine senle konuşurken daha dikkat eder:)
Merak etme, üzülecek bir konu yok. umarım gerçekten eşinin dediği gibi minik kilo alırsın, dogurunca bir de o gitsin diye ugraşmazsin.

Zaten daha zayıf olmamı istiyor. Hiç ağzıyla söylemedi ama öyle olduğunu biliyorum. Birlikte diyet de yaptık. Kendisi kilo sevmez. Kendisi de çok kilo aldı ve çok rahatsız oluyor bu durumdan. Ben de kendi durumumdan memnun değilim. Fakat gerçekten bilinçaltından o şekilde çıktı ağzından. Yoksa kısa zaman önce zaten diyetteydik. Biliyorum zaten kilo vermemi ister diye yani. Ara sıra şişko diyerek sever beni ben de onu. Fakat burda ima değil de direkt bilinçaltı yansıması vardı. Ben de buna kızdım.

Çok teşekkürler yorumunuz için. Bilinçaltında adam beni obez görüyor ona kızıyorum:)

Anlamadığın işler hakkında konuşma deseydin vücut kitle endeksine göre o boyda o kg kilolu sınıfına girmiyor.
Kızdığım da bu. Ben zayıf değilim ama kilolu da değilim. Yani balık etli falanım şişman değilim kısaca. Tutup da şişmanlarla aynı kategoriye koyunca sinirlendim haliyle.

Kızdığım da bu. Ben zayıf değilim ama kilolu da değilim. Yani balık etli falanım şişman değilim kısaca. Tutup da şişmanlarla aynı kategoriye koyunca sinirlendim haliyle.

Boy ve kiloyu tersine yazıp hesaplayınca evet çok kilolu ve obezim hatta 3xL giyiyorum de

Çok teşekkürler yorumunuz için. Bilinçaltında adam beni obez görüyor ona kızıyorum:)
Yok ya, göz var izan var niye obez olarak görsün 65 kilo kadını? Hamileyken çok kilo alacak kategoride olan çırpılardan değilsin sadece - ki daha güzel. Daha çabuk dönersin eski kiloma az alırsan

1.60 boya 66 kilo çok kilolu degil ama bence kilolu kategorisinde ve adamın suçu olduğunu düşünmüyorum merak ve heyecanla araştırma yapıp size de anlatmış. Kendiniz de yazmışsınız okuyup söyledi diye sonradan siz kızınca yazida x gibi kişilerden bahsediyor demiş bence sorun yok. Kilo konusunda Hamilelik süreci boyunca kötü veya kırıcı olmamasini sonrasında beraber diyet vs yapabileceğinizi konuşun ve sürecinizi mutlu bir şekilde geçirin

Evet fazladan kilom var ben de farkındayım vermek de istiyorum. Hayatımda hiç bu kiloda olmamıştım. Okuyup sonra direkt ben aklıma geldim aaa sen de çok kilolusun der gibi oldu:) ona canım sıkıldı. Daha dikkatli davranır umarım.

Onu hak ediyor :)

167 boyunda 67 kgya gelmiştim bende bir ara tabi sürekli eve tatlı-cola alınması vs. Sonra bunları kesip spora başladım spor uzun süre yapmıştım zaten o yüzden anlasilmiyodu kilom 53 kgya kadar indim tekrar aman sorun etme.
Bu arada hafif kilolu olmuş olunuyor balık et Hürrem Sultan gibi geziyorduk bir ara balık etlilik güzel aama fazlası tabi istemeyiz

Çok kilolu değil az kilolu olabilirsiniz vücut kitle indeksine göre 2 kilo daha verseniz normal sınırlar içine giriyor zaten. Kocanız düşüncesizce konuşmuş ve ayıp etmiş ben olsam bende alınır ve tepki gösterirdim. Normal zamanlarda hadi neyse de hamilelikte böyle düşüncesizce konuşan adamlara ayrı sinir oluyorum

Benim de hedefim 55e inmek. Sonrasında 50leri dahi düşünebilirim inşallah nasip olur

Bilinçaltında obez görüyor beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…