Eşim dolaylı yoldan "çok kilolusun" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 15 haftalık gebeyim. Boyum 158 kilo akıncada şuan 68 kiloyum. Benim eşimde kilo konusunda hassas bir bazı erkekler böyledir. İlk zamanlar bende ağlıyordun kafama takıyordum. Artık umursamıyorum. İçimde yeni bir hayat oluşuyor. Kendimi neden böyle gereksiz şeylerle üzeyim diye düşündüm. Şakayla karışıkta beğenmiyorsan kapı orda, hamileyim ben daha da şüşko patates olcam. Yallah başkalarına o zaman diyorum. Gülüyor. Erkekler restten anlıyor ne noralini bozcan ya verirsin kilolarını bebişine odaklan zaten hormonlar tavan ota moka ağlıyoruz. Boşveeeeer ye iç egzersiz yap keyfine bak bacım ya.

Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de kilomu aşırı takmıyorum da böyle giderse çok alırsam diye korkuyorum. Eşim de önce kendi göbeğine baksın evlenirken fit adam oldu sana alkol içmediği halde bira göbekli biri bizim durum tencere dibin kara seninki benden kara misali

ya gerçekten kilo meselesinden ne kadar anlıyor ki
balık etli, kilolu, obez.. bunların hepsi farklı şeylerdir
bi de kadın kilosuyla erkek kilosu bir olmuyor
balık etli ile kilolu arasındaki ayrımı yapamamış olabilir
kilo olayına takıntılı da belki de erkek kilosuna takıntılı ? bunu bilemedim

kilo işi ilginç ya
geçen gün arkadaşım bana eski bi fotosunu gösterdi. orada yüzüne bakınca şu anki halinden daha
kilolu olduğu anlaşılıyor
ve dedi ki ben bu fotoda aslında şuanki kilomdan daha zayıftım
şey gibi düşünün, bu kız şu an 60 kilo ise o fotoda 55 gibi düşünün sallıyorum rakamları
yani daha zayıf olduğu fotoda azıcık toplu gösteriyor
o fotodakinden daha kilolu olduğu bugünkü hali daha zayıf gösteriyor
ilginç gelmişti çok

AMinn çok teşekkür ederim aynısı bizde var. İncecik dal gibi adam göbekli pehlivan oldu. Birde bana kızıyor senin yüzünden kilo aldım diye. Başına silah mı dayıyorum ye diye sanki. kendinden önce göbeği geliyor kendilerine baksınlar ya. Çokta umrumda ben doğumdan sonra ister istemez bebeğe koş ona koş buna koş vericem kalanı da diyet miyet bişeyler hallederim. O kendine baksın

Aynen kendileri fit olsun sonra laf etsinler

Ya bırak Allah aşkına spor eğitmenine sordum bunlar herkesten daha uzman ona göre öyleymiş dediler yıllardır sporun içindeyim şaşırdım kaldım bende bu kadar kindar insanlar görmedim herşeyi geçtim 12 kg fazlalık çok şişmanlık olarak algılanıyorsa Dr Now napsın o obezlerle ah ah birde adımız pohpohcuya çıktı (yaparım kardeşim gerekirse) kilo fazlam var diyor zaten bende şunu bunu yap diyorum negatif olmak cok kololoson açık sözlülük değil başka birşey oluyor bomboş yer kaplayan gereksiz yorum yapmayı sevmem fikir vermeyi severim vee doğru bilgi.

Konu sahibi üzmeyin kendinizi eşiniz de sizi düşünmüştür sağlıklı beslenerek hem kendinize hem bebeğinize bakmış olursunuz

Tıbbi olarak çok kilolu olmamız için vücut kitle indeksimizin sınırın üzerinde olması gerekiyor. Aman neyse ne ya. Etliyim butluyum mutluyum

sizin sorununuz esinizin azicik patavatsiz olmasi bence.. kilolu da olunur, dogum sonrasi kiloyu vermek uzun da surer, yahut Allah korusun 1 rahatsizlik olur vs.. kilo alinir, yapilan yoruma gel. ustelik hamileliginizin basindasiniz.. soylenecek laf miydi simdi bu adam? diyesim geldi..
neyse ki tepkinizi koymussunuz, 1 daha agzini acamaz : D
hayirli dogumlar dilerim.

Teşekkür ederim. Evet patavatsızlığı canımı sıktı. Onda da abarttım mı tepkimde diye düşünüp konu açmak istedim

Çok pozitifsiniz, konuma yorum yaptığınız için teşekkür ederim

Bende kilo sevmem. Esim biraz alsin bz ne hal cabuk cabuk veriyosun bunlari diye .
Ivir zivir cerez yese birak cok derim.
Takilmaz o ama birakir az yer
Normal bence bunlar

Gereksiz alınganlık gösterip fazla tepki göstermişsiniz. Kiloluysanız kilolusunuzdur, üst bedenin ince olması bu durumu değistirmez. Ayrıca sınırda kilo alımı icin illa obez olmanıza da gerek yok, boy kilo orantınıza bakarak öyle bir yorumda bulunmuştur.

eşiniz doğruyu söylemiş neden iyi bir diyetisyene giderek hem kendi sağlığınızı hemde bebeğinkini güvence altına almıyorsunuz

Amannn beğenmiş almış sizi takmayın kafanıza hayırlı olsun bebişinizz. Yeter ki bu hamilelik süreciniz güzel geçsin. Kusmamak büyük nimet

Hiçte fazla değil kilonuz
Sağlıkla doğurun bebeğinizi inşallah
Sadece 2 kişiyim artık mantığında bakıp 2 kişilik yemeyin
Doğumdan sonra 5 kilo öylece gidiyor zaten çocuğun suyuydu kendisiydi derken
Üzmeyin kendinizi
Kilo bu alınır verilir eşiniz sizi düşündüğü için söylemiştir

Erkekler ne kadar düşüncesiz sen hamilesin sağlıgin ve bebeğin önemli ye iç yat dinlen zaten zor bir süreç doğum yapınca verirsin kilo 12 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilo verdim inan bunlar dert değil patavatsızlik olmuş

56 kg hamile kaldim.boyum 1.62.duzenli spor hayati olan, kas kutleli, fit bir kadindim. Suan 32+2 hamileyim. 71 kg oldum:) fitligimin f si kalmadi.tam bir siskoyum.ama inanin umrumda degil. Ama esimin payi cok buyuk.bu halimi surekli ne kadar begendigini bana ne kadar yakistigini dile getiriyor. Cinsel hayatimiz hamilelikte bambaska bir noktaya geldiBelki oyle gormuyor ama bana oyle hissettiriyor.bende anin tadini cikarmaya karar verdim.sonucta hepi topu kilo.cok degil 3 ayda spor ve diyetle eski halime donebilecegim.neden dert edeyim:) ama esin burdaki durusu cok onemli.zaten hormonlar tepemizdebirde onlara canimizi sikmamaliyiz..kendini sev ki baskalarida seni sevsin akilli adam eşini hamilelikte pofpoflaryoksa sonra çok çeker:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…