Eşim dilekçe verelim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
en son böyle ablam bize gelmiyor eşim çok iyi adam diyen de sapık çıkmıştı
karışık işler sizin ailede doğallık biraz fazla..ne demek 30yaşında adamın size yerleşmesi her akşam yanlız kalmanız 11 lere kadar? adam bir şey yapsa da ailesi inanmaz
Böyle varoş, ruh hastası aileler gelinin erkek kardeşi gelip kalsa ablasıyla, lafını ederler, namus bekçisi kesilirler ama kendi asalak, aylak oğulları kaldığında "aaa o senin kardeşin" derler, olayı saptırır, hizmet etmeye mecbur gibi davranıp manipüle ederler, korkunç ya.

Konu sahibi rest çekse, bu herif yalvarır yakarır af diler ama sonrasında daha beter şekilde getirir burnundan hayatını. Çocuk yokken kurtulmak en hayırlısı.

Eşiniz önce şunu bş anlasın onun erkek kardeşi sizin kardeşiniz filan değil.
Onca saat bi kadın bi erkekle aynı evde yanlız kalmasıda hiç doğru değil. Bunu böyle kabul eden erkekte ne bileyim. Kocanız çok iyi filan da değil. Benim eşimde geç gelir bazen hiç gelmediği bile oluyor. Ve belirsiz yani akşam geleceğini düşünürken bi anda arar gelemiyorum der.
Bu yüzden eşim kendi ailesi dahil erkek olarak hiç kimseyi yatıya davet etmez. Kayınpederimin ameliyat durumu olduğunda bile görümcemde kaldı bizde kalmadı. Bunları anlatıyorum ki eşinizin ne kadar anormal olduğunu anlayın..

Sizin eşiniz gibi erkeklere bizim oralarda deyyuz derler kusura bakmayın. Sizin de verdiğiniz cevaplara bakarsak boşanmayacaksınız bari milleti yormayın burada. Annenizin hadlerini bildirmesinden niye çekiniyorsunuz? O ev sadece eşinize ait değil, ya sözünüzü geçireceksiniz yada susup çekeceksiniz. Aşık oldum gözüm görmüyor özünde iyi diye aptal modunada girmeyin, evlendiğinize göre yaşı küçük ergen çocuk değilsiniz.

Eşin bence size ailesini kabul ettirmek için blöf yapıyor tamam kardeşin yüzünden boşanmak istiyorsan boşanalım deyin bence geri dönüş yapar haklı olan sizsiniz şimdi taviz verirseniz ailesi için çıkan her tartışmada boşanalım diyecek ona vazgeçilmez olduğunu düşündürtmeyin niye bu evlilik için sadece siz fedakarlık yapıyorsunuz ki

Bekar olan çocuğun yanında onlara hizmet edecek kimse yok. O yüzden size geliyorlar.
Diğer çocuk da evli olsaydı ve kafa yapısı olarak sizin eşinizle aynı ise onda da kalırlardı.
Bence eşiniz iyi biri değil. Bunu bir kabullenip karar verme sürecine girebilirsiniz.

Eşin iyi falan değil. Boşan yoksa bunlar seni çok sömürür. En başta kv'nin yakışı kalmaz demesi lazımdı ama o da geline "hizmetçi" gözüyle bakanlardan demekki. Sende bir acayipsin istemiyorum diyeceksin yüzlerine karşı yada boşanma evrakını yüzüne fırlatacaksın bak nasıl pısıyorlar.

Kabul etmiyorlar bile ben kv i aradım benim annemsin eşim eve geç geliyor çekiniyorum sonuçta bekar abisi var dedim orda kalabilir ama tabi ağlamışlar vs eşime kardeşini evden kovdu süsü vermişler
E tamamda dıger kardesınde neden kalmıyormus. Sebep neymıs yanı

Böyle hanzo bir koca için fazla ince düşünüyorsunuz.
Kocanız olacak herif ‘dilekçe verelim’ deyince;
Olur yarın sabah ilk iş verelim.
Mahkemede karıma kendi aileme hizmet etmesi için baskı yaptım ama kabul etmedi dersin bakalım hakim kimi kusurlu bulacak?
Dersiniz olur biter.
Zaten bu cevabı alınca af buyurun oturur totosunun üzerine.

Herkes kin ve nefret kusmakta yarışıyor adeta, direkt teşhis koyup böyle şöyle diyip yargı dağıtılmış, şartlar koşullar herkes için farklılaşabilir,
kimileri bu yazdıklarını yaşıyor, kimileri asla yaşamak istemediklerini başkalarına yakıştırıyor.
Taraflardan birinin yakının birkaç günlüğüne evinize gelmesine dahi tahammül edemeyen bir zihniyet hastalıktan başka birşey değildir. Çekirdek aile demek Ailelerden kopmak değildir. Tabi ev içinde ev olamaz kendi çocuklarınızın evine gidemediğinizi düşünün. Bütün kompleks yapılılar olumsuz yazılarda birleşmiş burda yazık

Herkes kin ve nefret kusmakta yarışıyor adeta, direkt teşhis koyup böyle şöyle diyip yargı dağıtılmış, şartlar koşullar herkes için farklılaşabilir,
kimileri bu yazdıklarını yaşıyor, kimileri asla yaşamak istemediklerini başkalarına yakıştırıyor.
Taraflardan birinin yakının birkaç günlüğüne evinize gelmesine dahi tahammül edemeyen bir zihniyet hastalıktan başka birşey değildir. Çekirdek aile demek Ailelerden kopmak değildir. Tabi ev içinde ev olamaz kendi çocuklarınızın evine gidemediğinizi düşünün. Bütün kompleks yapılılar olumsuz yazılarda birleşmiş burda yazık

Eşimin ailesinden kopmaması benim emeğimin söndürülmesine bağlı ama hastalıklı zihniyet benimki öyle mi?
Eşim bekarken beni görmeye gelip 8 km ötedeki ailesini görmeye gitmezdi eşimin aileside bekar evine gidip temizlik yemek yapıp bırakmazdı evlenince mi aşka geldiler?

Eşimin ailesinden kopmaması benim emeğimin söndürülmesine bağlı ama hastalıklı zihniyet benimki öyle mi?
Eşim bekarken beni görmeye gelip 8 km ötedeki ailesini görmeye gitmezdi eşimin aileside bekar evine gidip temizlik yemek yapıp bırakmazdı evlenince mi aşka geldiler?
Emek söndürülmesi çok ayrı bir konu, ailesinden koparma ihtiyacı hissetmek doğru değil, ya uyum vardır ya uyumsuzluk neticede artılar eksiler hesaplandıktan sonra davranışlar belirlenir. Yıkıcı düşünceler en son etaptır.

Emek sömürülmesi çok ayrı bir konu, ailesinden koparma ihtiyacı hissetmek doğru değil, ya uyum vardır ya uyumsuzluk neticede artılar eksiler hesaplandıktan sonra davranışlar belirlenir. Yıkıcı tardüşünceler en son etaptır.

Merhaba kardeşlerim ablalarim öncelikle şunu bilmenizi istiyorum şuan çok yorgunum ve üzgün haldeyim artık çaresizim. Evliliğimi kurtarmak istiyorum ama düzelme şansı hiç yoksa bu şekilde devam edemem. Biraz uzun olursa kusura bakmayın lütfen çaresizim. Eşimle evleneli 2 yıl oldu ama biz evimizi 10 ay önce kurduk farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık. Evimizi kurduk bir ay sonra ailesi geldi 1 aya yakın kaldı annesi babası kız kardeşi. Tabi bizimle aynı şehirde bekar bir erkek kardeşi olmasına rağmen onda kalmadılar bizde kaldılar arada sırada da o erkek kardeşi de geldi kaldı. Ben çalışıyorum işten eve geliyorum kayınvalide bir yerde yatıyor görümcem(20 yaşında) bir yerde yatıyor ağırıma gidiyordu yemek hazırlamaya çalışıyordum o zamanlar bunu eşime söylesem tartışıyorduk. Sonra beni anladı kendisi annesi babasına yarın şu yemeği yapar mısınız filan dedi. Kayınvalide sürekli hastayım modunda ama gezme tozma olunca herkesten çok gezer bu da benim tuhafıma gidiyor. Neyse bir şekilde atlattık aradan 5 ay geçti bu seferde 30 yaşındaki bekar erkek kardeşi geldi iş başvurusu için ikametgahını da bizim eve aldırdı biz de kaldı bir haftaya yakın. Şöyle bir durum var anlatayım eşim geç geliyor eve gece 11-12 ben 5 te geliyorum bu bekar kardeşi sürekli evde bu durumdan rahatsız oldum eşime söyledim ben rahat edemiyorum duşa filan rahat giremiyorum diye eşim de o senin kardeşin olmaz öyle dedi ve anlayışla karşılamadı benimle kavga etti. Konuşmuyoruz eşimle. Sonra ben kayınvalidemi aradım tatlı dille ben alışkın değilim eşim de geç geliyor diğer bekar abisinde kalabilir filan dedim. Tabi kv de alış bu duruma o senin kardeşin dedi. Neyse böyle ortalık karıştı eşimle kavga ettik sen benim kardeşimi evimde istemedin gönderdin filan boşanalım diyor. Eşim özünde çok iyi ilgili seviyorum eşimi ama böyle ne yapacağımı bilmiyorum sen hata yaptığını bile kabul etmiyorsun diyor. Boşanmalıyım ?

Boşanmak isteyen eşten boşanmalıyım mı diye sormak bana hep mantıksız gelir kusura bakmayın.
Aile olmak başka birşey
Eşiniz önceliklerini belirleyememiş.
Koca adamın sizin evde ne işi var heleki aynı ilde bekar abi yaşarken.
O boşanma sözü geçtiği anda hiç birşey düzelmez bence
Boşanın diyemem karar sizin elbet
Ama biri evlenince eş ailesi kene gibi yapışınca ben ifrit oluyorum :KK43:

Emek sömürülmesi çok ayrı bir konu, ailesinden koparma ihtiyacı hissetmek doğru değil, ya uyum vardır ya uyumsuzluk neticede artılar eksiler hesaplandıktan sonra davranışlar belirlenir. Yıkıcı tardüşünceler en son etaptır.
Konuda 3 günlüğüne değil temelli gelmeye çalışan bir kayınço var, diğer kardeşin yaşadığı bekar evi dururken yeni gelinin evine yolluyorlar. Bu emek sömürülmesi işte. Diğer evde kadın yok yemek yapacak don yıkayacak, önüne çayını koyacak. Mis gibi ev tabi, şimdi kim gidecek makarna buharı + çorap kokulu soğuk bekar evine?

Eşek kadar adam neden asalak gibi sizde kalıyor sıcak yemegi önünde olsun boklu donlari yıkansin yikayacak esek var nasılsa dimi ? Gelini mal gibi hizmetci gibi gören aile ve o herbokolog ailenin yetistirdigi es de o kadar olur iste.
O senin kardeşinmiş ne kardeşi be nerden kardeşinmiş ? Ayni evin icinde saatlerce ne konusabilirsin ne paylasabilirsin dinimizce bile uygun degil.Böyle gelenekci aileler lafa gelince müslüman ama is hizmete gelince din iman bilmezler. Gelinleri tesettürlü olmasa sağfa solda kapan gızım günah kısa giyinme derler.Sözde müslümanlar ya.
Tecavüz etse sen suclu olursun X evdeyken dusa girmeseydin aranmıssın derler zihniyetleri pis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X