Eşim darp raporu almış

Mesajda ne yazdığı önemli. Adam evi terk ettikten sonra bir şey bulmak için karıştırmış bilgisayarı. Kendince bir şey bulmuş ki bana göre inandırıcı değil. Ayrıca konu sahibinin normal olduğunu düşünmüyorum.

Mesaj içeriği neydi?

İnstagramdan kadına bişey yazmış kadında böyle giriş cümlesi mi olur iyi günler demiş
Nedense konuyu okurken adamı çıldırttığınız hissi oluştu bende.
Adam kurtarmaya çalışıyor evliliği ama siz bunaltmışsınız adamı
Ne anlamda kurtarmaya çalıştıgını düşündünüz?

Mutsuzsan ve çocuk yoksa en yakın yoldan dön bence çocuk olunca girdaba girersin çünkü saldırı vs kalkışma artık karşına al konuş ve noktayla ikiniz için en hayırlısı bu gibi gözüküyor.
çocuk düşünmüyorum zaten...
Zaten mesaja cevap verip vermediğini sordum. Burada biraz sanki aldatmaya yeltenmiş gibi lanse edilmiş ama öyle değil gibi.. Bilemedim yahu
aldatmaya yelteniyo zaten ama onu benim ittiğim savunmasını yapıyo işte . ilgi göstermediğim için . kısır döngüdeyiz o böyle yaptıgı için ben ilgi göstermek istemiyorum o ben ilgi göstermediğim için bunları yapmaya devam ediyor

Savunulacak bir tarafınız var mı?
Eşinize saldırma sebebiniz mesaj değil anladığım kadarıyla.
Ona evden gidince bakmışsınız.
İki defa basit bir meseleden saldırıyorsanız normal olmadığınız çok ortada.
Sizi saldırırken sorun yok, adam darp raporu alınca mi suçlu oluyor?
Bu işlerin kadını erkeği olmaz, eşim bana basit bir meseleden saldırdı deseniz ki meselenin basit olup olmaması da önemli değil, neler yazardık eşiniz için.
Sebep mesaj değil . mesaj zaten bu olay olduktan sonra yazıldı. evi terkettikten sonra yani

İnstagramdan kadına bişey yazmış kadında böyle giriş cümlesi mi olur iyi günler demiş

Ne anlamda kurtarmaya çalıştıgını düşündünüz?

çocuk düşünmüyorum zaten...

aldatmaya yelteniyo zaten ama onu benim ittiğim savunmasını yapıyo işte . ilgi göstermediğim için . kısır döngüdeyiz o böyle yaptıgı için ben ilgi göstermek istemiyorum o ben ilgi göstermediğim için bunları yapmaya devam ediyor
O zaman tek çare boşanmak mı diyelim? Ne diyelim bilemedim..

6 ay olmuş evleneli ne ara şüphelendiniz ne ara bunu dile getirip kavgalara dönüştürdünüz meseleyi? 6 ayda evin eksiği bile tamamlanamazken kafanızda parçaları birleştirip nasıl böyle bir ortam oluşturdunuz? Ne ara 6 ayda üzerine atlayıp saldıracak hale geldiniz? Nasıl bir ilişki ki ilk sarsıntıda gidip darp raporu alıyor koz olarak kullanmak için? Kusura bakmayın ama ne siz ne de eşiniz hiç normal değilsiniz.

Babam çok kızıcak çünkü çok sormuştu bak ben hiç emin değilim hergün bavulunla kapıma gelicekmisin diye düşünmek istemiyorum dedi. Ben tabi ki asla eminim vs vs diye güvence verdim. Güzel bir düğün oldu ve babamın tüm arkadaşları tüm değer verdikleri geldi. onu küçük düşürmek istemiyorum da..
Kaç yasindasınız ? Eşiniz kaç yaşında ?

Merhaba, direk konuya gireyim. Geçen hafta sosyal medya belası yüzünden bir tartışma yaşamıştık whatsapp üzerinden kavga ettik eve geldiğimizde üzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu açıldı. Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuç olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası açıyosun beni ve kendini küçük düşürme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava süreci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim özelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gülerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin süreci hızlandırır vs dedim. O günün gecesi eve geri döndü. Dünde bu darp konusu açıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hiç bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henüz 6 ay olmuşken evleneli...
Eve nasıl kabul ettiniz adam baska biriyle olmus.
Asıl önemli olan darp raporu alması mı simdi🤦🏻‍♀️?

6 ay olmuş evleneli ne ara şüphelendiniz ne ara bunu dile getirip kavgalara dönüştürdünüz meseleyi? 6 ayda evin eksiği bile tamamlanamazken kafanızda parçaları birleştirip nasıl böyle bir ortam oluşturdunuz? Ne ara 6 ayda üzerine atlayıp saldıracak hale geldiniz? Nasıl bir ilişki ki ilk sarsıntıda gidip darp raporu alıyor koz olarak kullanmak için? Kusura bakmayın ama ne siz ne de eşiniz hiç normal değilsiniz.
Kesinlikle nasıl bir ortamdayım bilmiyorum çok gerginim.Pazartesi bana biraz yardımcı olurmusun demişti huzur bakımından bende sakin sakin takıldım dün hani tartışmadık konuları açmadık.. dünde kredi kartı ile ilgili bir mesele vardı sonra bu para nasıl bu kadar gittiye geldi. 10 kere müşteri hizmetlerini aradık hiçbişey olmamasına rağmen tirtir titredim stresten. Koz olarak kullanıcaksa ben ne yapmalıyım bu durumda. Bu arada boynunda 3 çizik var sadece

Şuanda konu sahibi açık ve net bı şekilde saldırdım yazmış kimse şiddet gösterdiği için tepki göstermemiş. Bı bana mı normal gelmedi bu durum resmen saldırdım diyo iki defa.
Evet yaptıgımı söylüyorum gururlanmıyorum ve eşimden bu konuda özür diledim zaten . kendimi tutmalıydım ama öyle abartı bişey değildi rapor alacak kadar. pekte inanmıyorum zaten sarsmalı bişeydi yani doktor nasıl rapor verdi. belkide blöf yapıyo..
Bu aileler de daha ergenlikten cikmamis cocuklari evlendirmese keske...:işsiz:
:/ aslında gayet olgundum

Durumları tersine döndürelim, eğer eşiniz size şiddet uygulasaydi iki kere hemen boşan derdik, söylemediğimiz şey kalmazdı eşinize karşı. Şiddetin kadını erkeği olmaz, sanırım toplum olarak kadını mağdur olarak görmeye alışmışız mağdur olan erkek olunca sesimiz çıkmıyor. Ya da kadının şiddet uygularken ki bahaneleri normal geliyor-ufak bir şeydi canım nolcak sanki-
Dilerim eşiniz sizden boşanır, çünkü bu şekilde hayatı ona zindan etmeye hakkınız yok.

26-29

Hayır olmadı elbette başkasıyla..
Konuyu okuyunca inatçı ve burnundan kıl aldırmayan insan izlenimi uyandı bende ,
evlilik sabır istiyor biraz yani ayrıldınız diyelim daha mı güzel olacak herşey , yıkmak çok kolay oluyor ama yapmak çok zor bazı şeyleri fevri hareket etmeyin bence

Kesinlikle nasıl bir ortamdayım bilmiyorum çok gerginim.Pazartesi bana biraz yardımcı olurmusun demişti huzur bakımından bende sakin sakin takıldım dün hani tartışmadık konuları açmadık.. dünde kredi kartı ile ilgili bir mesele vardı sonra bu para nasıl bu kadar gittiye geldi. 10 kere müşteri hizmetlerini aradık hiçbişey olmamasına rağmen tirtir titredim stresten. Koz olarak kullanıcaksa ben ne yapmalıyım bu durumda. Bu arada boynunda 3 çizik var sadece
Size tahammül edemiyor ki. Ne yapacaksınız hu saatten sonra. Emin olun köşede sessiz sessiz otursan kalkıp yine olay çıkaracak niye sessiz sessiz oturuyorsun beni adam yerine koyup muhatap olmuyorsun diyecek. Sorun sizin yaptıklarınız eylemleriniz değil ki. Sorunu komple sizin varlığınız... Misler gibi daldan dala bekarlık günlerini çok erken aramaya başlamış bence. Daha 6 ayda yüzünü gösteren tahammülsüzleşen yeni arayışlara giren erkek Bi 6 ay daha durur mu? Ya da Allah korusun gidip tin tin darp raporu aldıysa ilk fırsatta siz o evde ne kadar güvendesiniz acaba? Sen benim foyamı çıkardın benim elim armut mu topluyor demeyecek mi?

Merhaba, direk konuya gireyim. Geçen hafta sosyal medya belası yüzünden bir tartışma yaşamıştık whatsapp üzerinden kavga ettik eve geldiğimizde üzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu açıldı. Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuç olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası açıyosun beni ve kendini küçük düşürme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava süreci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim özelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gülerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin süreci hızlandırır vs dedim. O günün gecesi eve geri döndü. Dünde bu darp konusu açıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hiç bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henüz 6 ay olmuşken evleneli...
nıye saldırıyorsunuz
jaguar , panter, çita, aslan kaplan mısınız ?

bır sorununuz varsa konusursunuz halledemıyorsanız ayrılırsınız
ben sızı haksız buldum darp raporu almıs oyle saldırmıssınız hatırlamıyorsunuz bıle ayrıntıları
burda esıne boyle yapan adamlara serefsız ahlaksız karaktersız dıye dunyanın lafını soyluyoruz , artık gormek ıstemedıgımız seylerı sızın yapmanızı sıze yakıstıramadım
bence bır uzmanda da destek alın

Durumları tersine döndürelim, eğer eşiniz size şiddet uygulasaydi iki kere hemen boşan derdik, söylemediğimiz şey kalmazdı eşinize karşı. Şiddetin kadını erkeği olmaz, sanırım toplum olarak kadını mağdur olarak görmeye alışmışız mağdur olan erkek olunca sesimiz çıkmıyor. Ya da kadının şiddet uygularken ki bahaneleri normal geliyor-ufak bir şeydi canım nolcak sanki-
Dilerim eşiniz sizden boşanır, çünkü bu şekilde hayatı ona zindan etmeye hakkınız yok.

evet bu anlattıgıma göre zindan olan onun hayatıymış gibi geliyor.. Sitem şeklinde bi saldırmaydı çünkü haklı olan bendim beni görmezden geliyordu kendimi gösterebilmek için onu sarsmam gerekliydi beni dinlemesi için. içgüdüsel bişey ben burdayım beni gör deme şeklinde bilmem anlatabildim mi..

X