Eşim darp raporu almış

şikayetçi olmamış. Evli kalmak bende istemiyorum sanırım. Cinsellik falan yaşamak istemiyorum zaten. Ama ailem çok üzülücek bilmiyorum mutsuzum
Öncelikle geçmiş olsun çok daha yeni evlisiniz birbirinizi seviyor musunuz saygı duyuyor musunuz öncelikle bunun bir kriterini çıkartın bence eğer sevgi ve saygı bitmişse 6 ay değil 1 aylık da evli olsanız düzeltemezsin iz çok zor diye düşünüyorum ama günümüzde evlilikler o kadar oyuncak gibi oldu ki bir bakıyorum evli bir bakıyorum boşanmış tabii ki boşan olmasını istemem evlilik her zaman için çok kıymetli bir aile kurumudur

Karşılıklıkarşılıklı konuşun birbirinizin eksiklerini artılarını masaya yatırın kararınızı verdikten sonra da ailelere iletin bence

Öncelikle geçmiş olsun çok daha yeni evlisiniz birbirinizi seviyor musunuz saygı duyuyor musunuz öncelikle bunun bir kriterini çıkartın bence eğer sevgi ve saygı bitmişse 6 ay değil 1 aylık da evli olsanız düzeltemezsin iz çok zor diye düşünüyorum ama günümüzde evlilikler o kadar oyuncak gibi oldu ki bir bakıyorum evli bir bakıyorum boşanmış tabii ki boşan olmasını istemem evlilik her zaman için çok kıymetli bir aile kurumudur
Karşılıklıkarşılıklı konuşun birbirinizin eksiklerini artılarını masaya yatırın kararınızı verdikten sonra da ailelere iletin bence
teşekkür ederim yorumunuz için az önce tekrar konuştuk ve yine kavga ettik ikimizinde kendine göre bahaneleri var evlenmemeliydik.

Yapmadığım halde hep suçladın " demiş . Öyle biri misiniz, Hani kiskancligiyla insanın ümüğüne oturan tiplerden mi ?

Saldırdım demişsiniz, karşılık vermemiş yeniden şiddete başvur mussunuz. Çok yazık .

Size karşılık bile vermemiş üstelik.

Bencede boşanmalisiniz. Daha altı aylıkken Bunu yapıyorsanız ileride ne saygı ne sevgi kalır ki zaten yıkılmış.

Neden adamı sürekli aldatmakla suçladınız? Oda hırs yapıp eyleme dökmeye çalışmış. Haklı demiyorum ama olmayan şeyle suçlarsanız birgün yapıp şimdi suçlu der yani

Bir kadının şiddete maruz kalmasını nasıl kınıyorsam, bir erkeğinde eşi tarafından şiddete uğramasını o kadar kınarım ne olursa olsun ne demek saldırdım vurdum falan. Ayrıca yok bilgisayarına girdim de hesabına baktım biriyle yazışmış bana bahaneniz gibi geldi kendinizi yaptıklarınızı haklı çıkarmak için bilgisayarda ne yazışması olacak bilgisayardan yazışma mı kaldı. Adam darp raporu alıyor sonra geliyor birşey olmamış gibi bak elimde bu var diye sizde birşey yapmamış gibi oturuyorsunuz anlamadım ama iyice laçka olmuşsunuz ayrılın bence eşinizin darp raporu alması gayet yerinde hiçbir dr gereksiz yere bunu vermez ve mahkemede de aleyhinize olur

Özel hayata saldırıdan haksız duruma düşersin. Sakın öyle ekran görüntüsü falan alama. Tesadüf gördüm de. Birde boşan. Zararın neresinden dönersen kardır. Derhal hatta. Birde kimseye saldırıda bulunamazsınız. Kadına şiddete hayır, erkeğe şiddete hayır. Bu arada manipüle edilmek ciddi anlamda psikolojik sorunlar doğuruyor. Bu arada manipüle edenin psikolojisi zaten berbat haldedir

Alti ayda ne cok sey yasamissiniz. Sanki yillardir evli gibi yapmadigim halde yaptin dedin simdi gercekten yapiyorum vs vs..

Yanlis mi baslamisti evlilik nasil bu noktaya gelindi?

Merhaba, direk konuya gireyim. Geçen hafta sosyal medya belası yüzünden bir tartışma yaşamıştık whatsapp üzerinden kavga ettik eve geldiğimizde üzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu açıldı. Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuç olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası açıyosun beni ve kendini küçük düşürme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava süreci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim özelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gülerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin süreci hızlandırır vs dedim. O günün gecesi eve geri döndü. Dünde bu darp konusu açıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hiç bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henüz 6 ay olmuşken evleneli...
Ay bu ne ya! O mesajlarin kopyasi vardir insallah. Saglam bir avukatla, cok saglam bir tekme atin da gorsun gununu.

Şiddetin bahanesi olmaz. Kendinizi kontrol edemiyorsanız acilen psikolojik destek alın. Kadına şiddet deyince herkes üzülüyor erkeğe şiddet olayı ciddiye alınmıyor ya da alaya alınıyor. Bunlar hoş şeyler değil. İnsanlar konuşarak anlaşırlar. Anlaşamıyorsanız da ayrılın.

Darp etmissiniz, adam da durmayip rapor almis.

Aldatmak, serefsizlik vb kanitlamasi zor ama darpin kanitlamasi kolay bir rapora bakar gordugunuz gibi. Mahkemede ne halt ediceksiniz simdi?

konu bana neden hiç inandırıcı gelmedi bilmiyorum
6 ayda şiddet, kocanın evi terketmesi, aldatması, darp raporu alması falan baya tuhaf..

Darp raporu alini alınmaz emniyete haber veriliyor.
Darp eden kimse emniyete alınıp iadesi alınıyor.bunlarin olup bittiğine eminmisiniz.

6 ay saklama da neyin nesi.hem kim nerde ve niye saklasin.işlme alınır darp olayı oldugu idda ediliyorsa. süreç işler gider yani

Selam hanımlar kendisine sordum bana kamu davası açılabilir ifadende ne verdin ne anlattın diye.. Dedi ki sana dava açılmayacak ben onu konuşup imza verdim dedi sadece rapor var dedi tamam dedim. dün kendisine babamla konuşacağımı söyledim (aslında konuşmayacaktım) ne anlatıcaksın dedi. babanla konuştugunda işin sonuna geleceğimizi biliyorsun dimi ne yapmak istiyorsun vs diye soyledi. dedim böyle böyle koz olarak gittin aldın artık bu saatten sonra bende strateji uygulayacağım senin samimiyetine inanmıyorum dedim. babamda beni senden korumak için göndermeyecek çünkü kızı, elin oğluna zarar veriyor gibi düşüncek. ki böyle düşünür eminim. sonra itiraf etti aslında hastaneye gittiğini(inanmıyorum) ama rapor verirlerse kamu davasına döneceğini söyledikleri için almaktan vazgeçmiş.Bu arada konu gerçek arkadaşlar benim bu kadar rahat anlatmamın sebebi daha önceki kavgalarımızda benim kolumu sıkıp aynı zararı vermişti bana ama ben koşa koşa gidip darp raporu almadım çünkü gerek yoktu yani. buda o seviyede bi kavgaydı. kalleşlik yapan o ve benim içim rahat o konuda. Bundan sonra 10 düşünüp 1 konuşurum. Asla eline koz vermem hiç birşeyden de ödün vermem.

X