Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle geçmiş olsun çok daha yeni evlisiniz birbirinizi seviyor musunuz saygı duyuyor musunuz öncelikle bunun bir kriterini çıkartın bence eğer sevgi ve saygı bitmişse 6 ay değil 1 aylık da evli olsanız düzeltemezsin iz çok zor diye düşünüyorum ama günümüzde evlilikler o kadar oyuncak gibi oldu ki bir bakıyorum evli bir bakıyorum boşanmış tabii ki boşan olmasını istemem evlilik her zaman için çok kıymetli bir aile kurumudurşikayetçi olmamış. Evli kalmak bende istemiyorum sanırım. Cinsellik falan yaşamak istemiyorum zaten. Ama ailem çok üzülücek bilmiyorum mutsuzum
Öncelikle geçmiş olsun çok daha yeni evlisiniz birbirinizi seviyor musunuz saygı duyuyor musunuz öncelikle bunun bir kriterini çıkartın bence eğer sevgi ve saygı bitmişse 6 ay değil 1 aylık da evli olsanız düzeltemezsin iz çok zor diye düşünüyorum ama günümüzde evlilikler o kadar oyuncak gibi oldu ki bir bakıyorum evli bir bakıyorum boşanmış tabii ki boşan olmasını istemem evlilik her zaman için çok kıymetli bir aile kurumudur
teşekkür ederim yorumunuz için az önce tekrar konuştuk ve yine kavga ettik ikimizinde kendine göre bahaneleri var evlenmemeliydik.Karşılıklıkarşılıklı konuşun birbirinizin eksiklerini artılarını masaya yatırın kararınızı verdikten sonra da ailelere iletin bence
Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun öyle dua edelimteşekkür ederim yorumunuz için az önce tekrar konuştuk ve yine kavga ettik ikimizinde kendine göre bahaneleri var evlenmemeliydik.
Ay bu ne ya! O mesajlarin kopyasi vardir insallah. Saglam bir avukatla, cok saglam bir tekme atin da gorsun gununu.Merhaba, direk konuya gireyim. Geçen hafta sosyal medya belası yüzünden bir tartışma yaşamıştık whatsapp üzerinden kavga ettik eve geldiğimizde üzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu açıldı. Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuç olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası açıyosun beni ve kendini küçük düşürme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava süreci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim özelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gülerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin süreci hızlandırır vs dedim. O günün gecesi eve geri döndü. Dünde bu darp konusu açıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hiç bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henüz 6 ay olmuşken evleneli...