- 21 Mart 2025
- 55
- 51
- 3
- 33
- Konu Sahibi benkutlamiyorom
-
Benden pek birşey kabul etmiyor aslında param dursun herseyden once tüp bebek icin lazim olur demistim birgün, o da yokya senin paran sende kalsın bizim köyde arsadan uc bes kalacak ben hallederim demistiBana kalırsa ben kesinlikle o parayla bir şey almazdım. Nikahtan sonra alınan tüm mallar ortak biliyorsunuz ki. Kavganızda oluyor dediği laflar çok kırıcı. 1 sene sonra ne olcak belli değil. Ev alırsanız ailenizin üzerine yapsanız?
Hallederse telefon faturasını dert etmesinBenden pek birşey kabul etmiyor aslında param dursun herseyden once tüp bebek icin lazim olur demistim birgün, o da yokya senin paran sende kalsın bizim köyde arsadan uc bes kalacak ben hallederim demisti
Ben de o kısmı cozemedim hic hava bile atmadim babanin parasiyla hava atma birgun suyunu cekicek demesi sinirimi ziplattiHallederse telefon faturasını dert etmesin
Siz kendi paranızla ev araba alırsanız boşanma durumunda ortak olur bence almayın 2.evliliğiniz biliyorsunuzdur bunlariYok o paradan harcama yapmamaya calisiyorum sadece aciktan uni harcı yatirmistim. Kendi de demisti o bana senin bana birsey sorma bile demisti. Sonra araba mevzusu gecmisti ailem arabaniz yok isterseniz bu parayla alirsiniz demisti o da heves etmis araba bakiyordu başta bende baktım onunla daha sonra düşündüm de dunyanin binbir türlü hali var dedim(tokiden ev alicaz bu parayi ona sakladim) ama sonra araba almadim diye mi kinlendi onu pek anlayamadim..
Hani ben bi miktar nakit koysam o da dort beş yıl aylik odemesini yapar diye dusunmustum zaten nede olsa 2.evlilik kimse yuvasini da yikmaz istemez diye dusunmustum ama sanirim haklisiniz bunu bile yapmamaliyim..Siz kendi paranızla ev araba alırsanız boşanma durumunda ortak olur bence almayın 2.evliliğiniz biliyorsunuzdur bunlari
31 yılda öğrendiğim tek bir şey var, S. Yaranıyor.Merhabalar hanımlar, size az önce yaşadığım gerginliği anlatmak (rahatlamak) istiyorum. Eşimle ikimizin de 2.evliligi severek evlendik ben maddi hicbir beklenti icine girmedim, masrafa sokmak istemedim. Sadece ona huzur istedigimi soyledim..
Eşim yapı gereği sesi aşırı gür, yani tartışmaya davet çıkaracak cinsten, benim ses tonum boyle diyor ama bagirmakla ses tonu arasindaki ince cizgiyi ayırt edebilecek zekadayım en azindan.. her neyse şimdi konuya girmek istiyorum..
Daha bir saat önce sacma sapan seyden taristik. Konu şu: telefonumun taahhütüne 17 gün kaldi dedim habire ariyorlar dedim o da once bimcelle gec kontorluye sonra da faturaliya gec falan dedi, ne gerek varki bi oraya bi buraya en fazla 100 tl ustune eklicekler dedim o da yılda 1200 tl yapar dedi az para mı vs. Ben bi kaldım, benimle ilgili mevzularda hesap kitap yapilmasini hazmedemiyorum otomotik talimatı iptal et dedim ben oderim dedim telefonu yuzune kapattim. Wpdan saydırdı babanın parasina mi guveniyorsun birgün onlarda suyunu cekicek dedi(babamdan kalan paralar var hesabimda)
Ben iyice afalladim ve ben de ağır konuştum boyle boyle uzadı bi anda gözü dönüyor karsisindaki kim olursa olsun. Bir de abuk sabuk şeylere para öder mevzu bana gelince bunu soylemesi beni cok bozdu. Normalde cumartesileri calismaz bugun çalışıyor akşam gelince nasil bi minvalde konuşmam gerekiyor kararsız kaldım..
Ödese bile laf edene tahammülümüz kalmadı sanırım, erkekleri iyice prenses ettik zaten bu yüzden çalışıp onu alıştırmak bile istemiyorum zaten pasaklı bide temizlik yemek çalış ee erkege fazla bunlar piremses zannediyorlar kendini hepten:)31 yılda öğrendiğim tek bir şey var, S. Yaranıyor.
Erkekler yatırım yapmadığı kadına değer vermiyor.
Ödeteceksin, ödemiyor mu ? Boşa gitsin. Vallahi işi sadece bu çözüyor.
Yazık günah, üç kuruşun hesabını yapan adamlara ömrümüzü feda mı edeceğiz!
Eşiniz zor biri değil.Pinti ve saygısız.Merhabalar hanımlar, size az önce yaşadığım gerginliği anlatmak (rahatlamak) istiyorum. Eşimle ikimizin de 2.evliligi severek evlendik ben maddi hicbir beklenti icine girmedim, masrafa sokmak istemedim. Sadece ona huzur istedigimi soyledim..
Eşim yapı gereği sesi aşırı gür, yani tartışmaya davet çıkaracak cinsten, benim ses tonum boyle diyor ama bagirmakla ses tonu arasindaki ince cizgiyi ayırt edebilecek zekadayım en azindan.. her neyse şimdi konuya girmek istiyorum..
Daha bir saat önce sacma sapan seyden taristik. Konu şu: telefonumun taahhütüne 17 gün kaldi dedim habire ariyorlar dedim o da once bimcelle gec kontorluye sonra da faturaliya gec falan dedi, ne gerek varki bi oraya bi buraya en fazla 100 tl ustune eklicekler dedim o da yılda 1200 tl yapar dedi az para mı vs. Ben bi kaldım, benimle ilgili mevzularda hesap kitap yapilmasini hazmedemiyorum otomotik talimatı iptal et dedim ben oderim dedim telefonu yuzune kapattim. Wpdan saydırdı babanın parasina mi guveniyorsun birgün onlarda suyunu cekicek dedi(babamdan kalan paralar var hesabimda)
Ben iyice afalladim ve ben de ağır konuştum boyle boyle uzadı bi anda gözü dönüyor karsisindaki kim olursa olsun. Bir de abuk sabuk şeylere para öder mevzu bana gelince bunu soylemesi beni cok bozdu. Normalde cumartesileri calismaz bugun çalışıyor akşam gelince nasil bi minvalde konuşmam gerekiyor kararsız kaldım..
Eşler zamanla birbirine benzer ya o bana benzeyecekti ya ben ona. Birimiz ateşken digerimiz su olsun diyor ama hep benden su olmamı bekliyor nasil olcek o işler dibuyrunAdam önce haklıymışsen abartmışsın. 100 lira 100 lira. Sonra bu saçmalığın üzerine telefonu kapatmak ayıp olmuş. Ama ondan sonra eşin ipini koparmış. Galiba birbirinize benziyorsunuz. Törpüleyin kendinizi
Ben sana hak verdimEşler zamanla birbirine benzer ya o bana benzeyecekti ya ben ona. Birimiz ateşken digerimiz su olsun diyor ama hep benden su olmamı bekliyor nasil olcek o işler dibuyrun
Yani bitek bana karşı boyle ama benle alakalı kişilere hic oyle degil . Anneme babama tapıyor resmen onlar gelicek diye evi tika basa yiyeceklerle dolduruyor ya da biz onlara gitsek pahalı tatlilardan 1 kg aliyor gibi gibi..Eşiniz zor biri değil.Pinti ve saygısız.
El iyisi değil ev iyisi olsun lütfen.Oturup konuşarak sizi incittiği konuları çözebilirsiniz diye düşünüyorumYani bitek bana karşı boyle ama benle alakalı kişilere hic oyle degil . Anneme babama tapıyor resmen onlar gelicek diye evi tika basa yiyeceklerle dolduruyor ya da biz onlara gitsek pahalı tatlilardan 1 kg aliyor gibi gibi..
Heh beni en sonunda o kıvama getirecek kocasının kartları patlatan kadinlardan olacamBen sana hak verdimerkek milletinin içinden geçmek gerek aslında. Git daha pahalı hatta geç ahahahahahhshs
Daha dün cok guzel konusmamiz gecmisti oysaki, bana bagirarak konuşma sonrasinda da bari hata yaptigini anlayıp bi ozur dile gonlumu al dedim tamam tamam diyip gulumsedi yanagimi optu ama sonra sinirlenince yine firavuna dönüşüyorEl iyisi değil ev iyisi olsun lütfen.Oturup konuşarak sizi incittiği konuları çözebilirsiniz diye düşünüyorum
Öfke problemi var terapi almalıDaha dün cok guzel konusmamiz gecmisti oysaki, bana bagirarak konuşma sonrasinda da bari hata yaptigini anlayıp bi ozur dile gonlumu al dedim tamam tamam diyip gulumsedi yanagimi optu ama sonra sinirlenince yine firavuna dönüşüyor
Evet bu da dogru ama bilin bakalım o klasik cevap nedir :))Öfke problemi var terapi almalı
Benim anlamadığım şey şu.İnsanlar hasta olmak için evlenmiyor ya.Mutluluk ve huzur çok zor olmasa gerekEvet bu da dogru ama bilin bakalım o klasik cevap nedir :))
+1000Benim anlamadığım şey şu.İnsanlar hasta olmak için evlenmiyor ya.Mutluluk ve huzur çok zor olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?