Eşim çok zor biri

Taahhütüm dolduğunda muhtemelen bende eşinizin söylediği şekilde hat taşıma yapacağım çünkü ciddi fark var ücret açısından. Tabi bu eşinizin size bu şekilde bağırmasını haklı kılmaz, sizde sakinleşin adam sözünü tamamlasın sunduğu çözüm mantıksız ise tepki verin (bende tezcanlıyım genellikle sonunu dinlemeden tepki veririm)

Kendi hattında da aynısını kontorluye gecip sonra tekrar faturali yaptı ama işyerinde wifi cekmedigi icin 50 gb internet olan bi fatura ödüyor ben de demiştim biraz fazla degilmi yoo fiyatı normal bu gb icin demişti. Ee bu faturaya laf etmeyen buna ediyor o yüzden bırak ödeme deyince de sinirlendi..

Bence sorun ücret değilde daha iyi koşullarda daha az para ödemek istemiş siz 100 liranın lafı mı olur deyince işin seyri değişmiş gibi geldi. Eşim de benim anlam veremediğim gereksiz şeylere dünya para verir ama muhakkak pazarlık yapar, karşı taraf 1 tl indirim yapsa adamın hoşuna gidiyor kendini karda sanıyor

Evet galiba aynı kafadalar. Ben de böyle abuk sabuk şeylere kolay para harcayan biri oldugu icin sindiremedim gıcık oldum

Ama hayat da sizin hayatınız. Aileniz size laf etse bile o adamla aynı evi yatağı hayatı paylaşan sizsiniz. Benim bir akrabam da sizin gibi bişanmıyor elalem kaygısından vs. Neyse iş buldu çalışıyor. Ehliyet araba aldı. Adam yok gibi yaşıyor hayatını geziyor sosyalleşiyor vs.

O da onun çözümü tabi iyi geliyorsa iyi yapmış

O da onun çözümü tabi iyi geliyorsa iyi yapmış
Yani boşansa daha iyi ama işte herkes boşanma cesareti gôsteremiyor. İnsanlar çok pislik. En başta kendi ailesi korkutuyor yaşlı biri ile evlenirsin bosanprsan. Yok kimin kocası iyimi yok dul vs mevzusu. Gôzünü korkutuyorlar. E zaten bu zihniyetin elinde büyüyen bir kadın. Haliyle bilinçaltı da korkuyor. Neticede boşanamıyor değer mi değmez.

%80nimiz o ailelere mensup.. ama şimdiki nesil daha şanslı tabi küçük yaştan itibaren aile sahip çıkıyor biz cocukken susturulan nesildik televizyon sesi bizden daha önemliydi.

Senelik bin liraya laf etmek bu adam nasıl düğün dernek yaptı?

Eee sinirli haline denk gelmiş demek ki.boşver o zaman.

Evlenirken aşırı tutumlu olursanız böyle olur işte
Avamlıktan bahsetmiyorum.
Standardınızı düşürmüşsünüz adam da buna ok.
Kendinize biraz harcama yapın alışsın.

Evlenirken aşırı tutumlu olursanız böyle olur işte
Avamlıktan bahsetmiyorum.
Standardınızı düşürmüşsünüz adam da buna ok.
Kendinize biraz harcama yapın alışsın.
Sonra aman odemekte zorlanır evimize de yansır deyip gerek gormedim sadece canım disarda yemek yemek isteyince hemen götürüyor gece 12de pasta isteyesim tutmustu onu da alip getirmişti neye göre kime göre pintiligi tutuyorsa benim bile kafam karisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…