• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok sorumsuz sizce nasıl ders verebilirim ?

Aysemnk

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
237
49
298
İstanbul
Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim

Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlk aylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Böyle adamları alıp kendinize eş çocuğunuza baba yapmaya neden bu kadar meraklısınız?
Adamın DNA kodu böyle düzelmez siz yıpranırsınız

İşe gitmiyorsa geç kalır

Kadınlar evde olup erkekleri dürttüğünde erkekler geç kalkar hatta geç kalırlar

Ama siz ondan önce evden çıkarsanız mecburen saatinde kalkar bir geç kalır iki geç kalır üçüncü de kapının önüne konulur ya da kalkar da gider

Bırakın sorumluluğuna alsın saatini kursun kalksın ya da hiç yatmasın o onun sorunu

ama bırakın haber verin ve ertesi gün onu hiç ellemeyin

Yıpratmayın kendinizi ve onun sorumlulugunuda siz üstlenmeyin birakin ise gec kalsın nasil olsa uyandiran var diyip rahat rahat keyfine bakiyor onun yapmasi gereken seyleri birakin o yapsin yapmıyorsa siz yapmayın.

Kendi işi elemanlar açıyor ama başında olması gerekiyor yine de açılınca keyfinden kalmıyor Dibinde çalan Alarmı bile duymuyor

Bunu şimdi gördüm eğer sadece ramazan için böyle bir keyif yapıyorsa o zaman bırakın kaçta gitmek istiyorsa işine o zaman gitsin

Bizim de kendi işimiz var yeri geliyor 10 da gidiyoruz yeri geliyor 12’de gidiyoruz kendi işi olmanın lüksü de bu değil mi

Kötü biri değildir tek sorunum bu konu . ben kaldırıp dırdır edince gidiyor ama kendi yapsın istiyorum
Bir iki defa uyandırmayın işe gec kalsın,aklı başına gelir. Annesi değilsiniz yani,evlenme sorumluluğunu almiş biri,saatini kurup vaktinde uyanıp işe gidebilmeli. Cocuk değil artık.
İnanın çocuklar bile öğreniyor, alişıyor. 8.5 yaş kızımı bile ben ilkokula başladığından beri 1 bilemedin 2 kez uyandırmışımdır,saat vs de kurmuyorum üstelik,haftaiçi yatması gereken saat belli,o saatte uyuyunca en geç 8de uyanıyor cocuk. Kocaman adam yani bu,bir zahmet vakitli uyuyup uyanmayı öğrensin.

Merhabalar , 1 buçuk yıldır evliyiz . Eşim çok sorumsuz ikimizde çalışıyoruz . İlkaylarda ekmek alamaya bile gönderemiyordum ama bu olaydan dolayı yaşadığımız büyük tartışma sonrası düzeldi . Şimdi de işe gönderemiyorum iş başı yapması gereken saat te uyuyor sahurdan sonra yatmıyor 101 okey oynuyor 6 ya 7 ye kadar dayanamıyorum artık sabahta kalkamıyor işe gidemiyor sürekli ben uyandırıyorum alarm gibi oldum kalk demekten dilimde tüy bitti sıkıldım artık . Yapması gerekenleri vaktinde yapmalı . Ne yapabilirim düzelmesi için sizce bu durumu yaşayan , ders veren var mı ? Ne yapabilirim
Diğer anlattıklarıniz neysede ..mevcut işine bile zorla giden bir erkek nasıl bir eş bir baba olabilirmi? Düzeltmeye uğraşmayın bence kendinize yazik

Back