• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok sinirli,duvarı yumrukladı

bi arkadasımın eşi de kızınca duvarlara kafasına vuruyormuş gözaltları ertesi gün morlaşıyormuş o derece yani,,bazen de kendini kavga sırasında banyoya kilitleyip kafasını duvara vuruyormuş ve cıktığında buz koyuyorlarmış kafası şişiyormuş,neden kapıyı kapadın dediğinde de sana zarar vermemek için diyormuş...aslında nişanlılık dönemimde telefonda tartışırken de ellerini duvaralra vuruyormuş ve ses geliyormuş tel e arkadasım çok anlamamış ama ...şu an arkadasım korkmuş durumda ve artık osinirlenecek diye sesini çıkarmaıyor her şeyi yuttu öylesine yaşıyor ...umarım sizinki bu boyuta gelmez.

merhaba kızlar,
eşim iyi durumda sinirleri yatıştı , benden özür dilemelimi bilemiyorum çünkü kendimide suçlu hissediyorum adamın dengesini bozdum ya bilemiyorum işte oldu artık olan,sözlü bir şekilde özür dilemedi benden ama alnımdan öptü yani hiç birşey olmamış gibi davranıyor biraz ciddi hala tam olarak üzerinden atamadı durumu, pişmanmı bilemiyorum o konu üzerine ikimizde tek bir laf etmedik 2 gündür ama bende tahribat bıraktı bu olay nedense için için etrafımdahi herkezden,herşeyden nefret ediyorum birde eşimden korkmaya başladım eskisi gibi olabilirmiyim ona karşı bilemiyorum...

Olayı büyütme derim ben canım. Eşinin belki bir psikoloğa ihtiyacı olabilir bilemiyorum ama, erkekler kendilerine hakaret içeren sözler duyunca böyle yapabiliyorlar. Üzme kendini de. Daha dikkatli davran. Üzerine gitme bence.

bence esının ustune fazla gıtme ve asla salak deme esıne bence çok cırkın bır laf bu hele esler arasında asla soylenmemelı

öfke kontrolü şart. bugün kendine zarar verir, sonra sana yapmayacağı ne malum.. normal bir davranış değil....kullanılan kelime hoş değil ama evi yıkıp dökmeye kendini paralamaya varacak kadar değil bence....sende insansın ne zamana kadar alttan alacaksın, ha android bir yapın varsa bir şey diyemem ama ...aman kızmasın aman sinirlenmesin,şunu desem nolur bunu desem ne yapar..böyle hayat mı sürer . iştede aynı diyorsun demek ki sorun sen değilsin...benim eşim sinirli , aman sesim çıkmasın.. yok yaa hiçte kasamam kendimi...tedavi arkadaşım acilen tedavi.....

ha yazmayı unuttum ...bi de bu yaptığını yiyorsa dışarıda yapsında göreyim...dışarıda arkadaşlarıyla hiç mi argo ve nahoş kelimelerle konuşmuyorlar , onlara yapsın artistliğini...evde kolay bööle artistlikler....konuşarak halledemiyor ya, arızaya geçiyor demek ki...bu tür insanlar komplekslidir ( ki sana beni yönetiyorsun falan demiş) kusura bakma arkadaşım ama Allah sabır versin sana.....

evet çok haklısın şekerim apple , ne yapacağımı şaşırdım boşarım dedi beni sevmiyo olabilirmi artık acaba...

Canim seni niye sevmesin.
Sevmese adam senle 4 yil evli kalirmiydi.
O sinir aninda söylemis oldugu birsey.
Benim kardesimde nefret eder birinin ona salak denmesinden.
Herseyi de ama salak deme der, sinirlenir.
Esin yapi itibari ile sinirliyse biraz sakin davranmaya calis.
Problemlerinizi oturun konusarak halledin.

Benimkide sinirli, ama biliyorum ki stresli oldugu zaman veya kafasina birsey takildigi zaman öyle.
Bence sakin davran biraz, fazla üstüne gitme.
Salak dedigin icinde özür dile.
Ve sorununuz neyse sakince oturun konusun.

Mutluluklar canima.s.

sağolun kızlar bu konuda hepinizden hem olumlu hemde olumsuz bir çok görüş geldi nacizane fikirleriniz benim için çok önemli hepinizi çok sevdim fikir ve desteğinizide öyle,eşimi hala seviyorum ama bu sene bebek yapmayı planlamıştık birlikte birkaç ay sonra denemelere başlayacaktık sizce geleceğim tehlikede mi çocuk olayına hiç girmesemmi acaba, sonra çocukla birlikte ortada kalmakta var ya Allah korusun,off of.

biraz alttan al canım
kırıcı kelimeler dememeye çalış
düşüncelerini fikirlerini sakın ken demeye çalış.

aşırı stres ile yapılmış bi durum diye düşünüyorum iş yerindeki baskı ve sıkıntılar hersey üstüste gelmişve bu tepkiyi vermiş olabilir. bence onunla konuşarak uzmana gitmesi konusunda ikna etmelisiniz lierde üstesinden gelemediği diğer durumlarda şiddete kendine zarar vermeye baslayabilir.

bence evde genelde sakin olan ancak sizi terleyen biriyse problemi sizinle. ama diğer taraftan işyerindede fevri tavırları olduğuna göre psikolojik rahatsızlığı var. karışık bir durum bir an önce tedavi edilmeli, kendinize dikkat edin, öfkesini kontrol edemediğine göre hiç beklemediğiniz bir anda size zarar verebilir.

senin ki duvari yumrukluyomus sadece benimki biblo atiyo kafama ama hic isabet ettiremedi.guzel gol kurtaririm:icecream::roflol::roflol:

Canım belli ki sen çok korkmuşsun. Ama bu çok norml geliyor bana. Eşim öyle biri değil ama ona salak desem çok şiddetli tepki gösterirdi herhalde. Erkekler, eşlerinin yanında hep güçlü, otoriter olmak isterler. Saygı beklerler. bizler de buna göre davranırsak daha mutlu oluruz.Bebekten falan niye vazgeçiyorsun ki böyle bir olay yüzünden. abartma bence... Mutluluk ikinizin de hakkı canım. Böyle sorunlar her zaman olabilir. Sabırlı olmak en doğrusu. Ve de kişiliğini zedeleyici sözlerden kaçınmak gerek...

sinirleri baya yıpraşmış cnm bence konuşma arasında birsor istersen bi pskiyatriye görünsün derim ben

merhaba kızlar,
benim eşim çok sinirli , genelde evde sakindir benim söylediğim şeylere hep ters cevap verir ama ben pek aldırmam ve dün iletişim kuramadığımızı söyledim ona sonra tartışmaya başladık kendisini yönetmeye çalıştığımı söyledi ve kızmaya başladı bende kendimi kaybettim ve tamam yapma o zaman salakmısın nesin dedim ve çok sinirlendi herşeyi yıkıp dökmeye başladı , sakinleştirmeye çalıştım özür bile diledim duvarı yumruklamatya başladı, durdurdum sakinleşmeye başladı bu arada bana birdaha salak dersen seni boşarım , çeketimi alır giderim herşeyi sana bırakırım dedi hiç birşey söyliyemedim sustum sessiz kaldım , sonra yatması için ikna ettim ve yatıp uyuduk, az önce aradım sakin geliyordu sesi ama dün gece beni çok korkuttu ne yapmalıyım sizce, işyerinde de böyle çıkışları oluyormuş psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu kendisi anlatmıştı daha önce ve durum gitgide kötüleşiyor ben mi hatalıyım acaba.

dua ette duvara yumruklamiş.ya seni yumruklasaydi.kocaya öyle sert ters çikişilirmi salak gibi sözler kullanilirmi.

Back