Eşim çok nazlı

Bacım 30 yaşında böyleyse 40 yaşında yılda 2 olur. Tehlikeli
Yüzüne de diyorum şakayla karışık 35 ten sonra canın istemez bi daha senin diyprum kızıyo.
Bu arada eşimde ilişki anında bi problem yok uzun süreler de yapabiliyo aslında sadece aksiyona geçme kısmı yok adamda başlatmıyor çoğu zaman

Valla o zaman sen başlatacaksın kocanın huyunu az çok bilirsin en cıvıl cıvıl yaşlar yahu ne o öyle nineler dedeler gibi

Yani o konuda sıkıntı olması daha kötüdür. O zaman oyun oynayın 2 günde bir 5 dk bile sürse sevişin hatta kartlar zarlar var renk gelsin diye görev veriyor banyoda seviş şu pozisyonu dene vs diye. Eğer geç boşalma sıkıntısı varsa bu da engel olabilir. Beraber girin duşa. Açık açık konuş kocamsın gençliğimin zirvesindeyim çocuk yok sana doyamıyorum vs de sen başlat git otur kucağına yarın pazar

Adam kendini nadasa çekmiş. Bence siz onun yumurtlama günlerine göre hareket edin

Yaz gelecekte yonca bitecek sen bu kocayı bosarsin bacım, o yüzden acil doktor randevusu al libidosu düşmüş birkaç vitamin takviye falan alsın düzelir, birde şaka biyana altta yatan psikolojik bi travma olabilir daha önce acaba pis kokuyosun falan denilerek red mi edildi, kız ben senin yerinde olsam başının etini yerim sorgularda sorgularim Bu arada öpüşmekte baş ağrısını ve vücut ağrılarını anında kesiyomus yani benim koca öyle der hep basım ağrıyo dediğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…