- 4 Nisan 2024
- 886
- 851
- 23
- Konu Sahibi pinkflowerrr
-
Evet her defasında gerdek titizliği beklemesi beni yorduDüşman başına
Titizliğini sevdim ama
zaten başlarda bu kadar böyle değildi şimdi yapıyoruz çocuk olmadıkça soğudu ilişkiden de bana öyle geliyoDaha bol bol sevişemiyorken asla çocuk girişiminde bulunmayın.
Hamilelik doğum derken erkolar daha da uzaklaşabiliyor heleki nazlı gülse bu kaçınılmaz olabilir gibi görünüyor.
Kendine bakım yapacak 2 saat öyle,benden o kadar beklemiyor da gene bi hazırlık bekliyorYa tamm ufak tefek bakımlar neyse guzel de o ne öyle her yanaşmada kirklanmak mı lazım bu işlerde
Olmayabilir. Olmadı diye sekse küsülür mü ne saçma. Belkide siz buna bağlıyorsunuz onuda bilemeyiz. Zaman verin çocuk işine bir müddetzaten başlarda bu kadar böyle değildi şimdi yapıyoruz çocuk olmadıkça soğudu ilişkiden de bana öyle geliyo
Allah kolaylık versin bacımEvet her defasında gerdek titizliği beklemesi beni yordu
yaşlarımız ben 28 o 30 bu arada
Bana bişey demiyor açıkçası sorduğumda da böyle bişey olmadığını söylüyor.Olmayabilir. Olmadı diye sekse küsülür mü ne saçma. Belkide siz buna bağlıyorsunuz onuda bilemeyiz. Zaman verin çocuk işine bir müddet
Bak sabah ben istedim akşam bakım yapıp olmasını istedi şimdi de duş almak zor geldi çat diye uyudu eğer ben bişe istemeseydim sabaha kadar elinde telefon oynardı normaldeAllah kolaylık versin bacım
Öyle zaman telefonu aldıgınla tepesine binivereceksinBak sabah ben istedim akşam bakım yapıp olmasını istedi şimdi de duş almak zor geldi çat diye uyudu eğer ben bişe istemeseydim sabaha kadar elinde telefon oynardı normalde
Modunda olursa yapılıyo,orası burası ağrırsa reddediliyorum.Öyle zaman telefonu aldıgınla tepesine binivereceksinrandevulu ilişki ilk kes sizden duydum
Bazen anlık oluyo hiç olmuyo diyemem ama.Bu hiç iyi bir şey değil ki yani onu o an arzulamışsın. Yok şu an yapalım. Bir olur iki olur. Planlı saat gibi hep aynı zamanda yaparak mı zevk alıyor. Gerçekten ilginç bir durum
Yok beni istemez yanında o anAgiz kokusuyla ben de sevisemem rahatsiz olurum. Iliski öncesi duşta gayet güzel ama onu bekleyeceginize birlikte girseniz dert olmaz bu kadar.
Hiç baktırmadık hormonlarınaÜrolojiye gidip bi testesteron hormonuna baktırsın 10 gün çok uzun bi süre bacım keçi boynuzu ceviz badem falan yedir, bide ne o öyle her ilişki öncesi bi saat duş bakım falan filan bir başak burcu olarak bana bile fazla geldi buAllah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?