- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Çevremiz tanıştırdı evet ama o da ben de üniversite mezunu insanlarız , belki annesi beni çok istemiş olabilri ve arka planda baskı yapmış olabilir ama eşim de beni sevdiğini beğendiğini söylüyor sürekli , benden daha tatlı dilli , asljnda baştan beri sorun vardı dokunsal olarak , belki bazınşeylwr tam olarak kafasına oturmadan evlendi benimle bilemiyorum ,Prensescann, merak ettim, ama cevaplamaya bilirsin, anlarim. Esinizle gorucu usulu yani aile/arkadas araciligi ile mi evlendiniz?
Esinizin ailesi baskici mi, annesi babasi ? evlenmesi icin cok baski yapmis olabilir mi ?
Bir de esiniz en cok neler yapmaktan cok hoslanir ?
Zaten bir çok şey ters gitti bizde baştan beri Maalesef ama bu benim libidosu etkilemedi , sonuçta bir karşı cins var yanımda siye baktım ben, yaşadığımız sorunların büyük bir kısmı da eşimin işi kültürü ailesi vs ile ilgiliydi zaten , bi de kendini beğenmediğini söylerdi bana hep ...
Eşim en çok öyyyyllllce oturmaktan hoşlanır evde , ve yemek yemekten, toplumda da yorulmaktan millete hizmet etmekten hoşlanır , övülsün yeter ki