Eşim çok anneci.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi lame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede sessizlik hiçbirşeyin çaresi olamaz ,bide şiddet var işin içinde yani nasıl olsa sen sessizde kalsan hepsi var ,onun için konuşmayı dene sakince ne olacak bakalım................

vayyyyyyyyyyyyyyyy 2 düşmanın olan kişiyi birbirine düşürerek ,ara bozarak zafere gideceksin heeeeeeeee..güzel fikirrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 hihoyyytzafer benimdi.......günlerdir depresyondayım hatta birkerede gece acil ziyareti oldu ama başardım..........yuppyyyyyyy......kayınvalde geldi bir şey demedim ilk gün misafir diye bir mutluydu ilk gün..ikinci gün kahvaltı yaptıktan sonra ben eşimle tartıştım bunubunu dediğini söyledi...ben kendimi savundum tartışma çıktı dedim....bu sözün ne kadarı doğru dedim normaldesesiz olduğum için şaiış rdı tavrıma evet söyledim dedi sana mı hesap vereceğim ben oğlumu korumak için falan dedi benim oğlum saftır görmez sana dikkat yuvasına dikkat etsin diye söyledim dedi tabi ben ilk önce sabırla ve dik bir şekilde bunu söylemene ne sebeb oldu dedim odasen benim kızlar gibi değilsin neşelisin özgürce dışarıya cıkıyorsun gelirinde aklın havada rahat erkeklerle konuşuyorsun dedi erkek dediği eşimin iş arkadaşları akşamları eşleriyle birlikte çaya gelirler sık sık bir gurup oluşturduk konuştuğumuzda güncel olaylar ve eşleri ve benim eşimde mutlaka olur onlardan bahsediyormuş kafamçokkarıştı kızdım medeni şekilde terbiyemi bozmadan çok kızdım ama fene haşladım hati sen 80 yaşına merdiven dayadın bu oğlun nasıl yaptı bu terbiyesizliği dedim güzelce oğluylada kavga ettim ....bizim adam hiç gıg çıkartmadı dinledi dinledi en son haklısın dedi ama benim sinirim geçmedi....özür dilrdiler ana oğul afettim bayram diye ama kızgınım .....millet laf atıyor ortaya benim sefil kapıyor adamda iş yok anlaşıldı kaydirigubbakcemile işte böyle bayramı acilde geçirdim sinirden ama şimdi içim rahat ohhhhhh olan onlara oldu korkularından masada bile yemek yiyemiyorlar ohhhh olsun bide suçlu kayınvalde bana diyorki bugün evet söyledim şimdi sen bu tartışmayı beni bu eve sokmamak için yaptın inadıma 3 ay bende kalacakmış ........:dance:klava:

80 deyince kadını hafife almayın hiç rakhatsızlığı yok doktor nedir bilmez hala halısını yününü kendi yıkar benden güçlü hem ruhsal hemde fizikselmaşallah 5 gelinide ayrı sinir etmeyi başarıyor kötükedihüso

mesajlarınız için sağol herkesin bayramı mübarek osun yorum yapan herkese teşekkürler ...KK seviyorummmmmmmmmmmm

hem de o kadar sessizmişsin ki kocan gelip kendi öz annesi için "şöyle dedi böyle dedi" diyerek anasının arkandan attığı iftiraları çirkin sözleri bile hiç çekinmeden sana taşıyormuş:mymeka:

artık aklını başına al canım, saygıya evet, herşeyi görüp duymamaya evet ama ifftiraya HAYIR :enbuyukkk:

işler yoluna girdi diyorsun, inşallah dizginler senin eline geçmişken bir daha kaptırmazsın kocana

iyi bayramlar canım, bayramın kutlu ve mutlu olsunŞeniza.s.

ben aynı evde aynı şeylerle uğraşıyorum ve kocam benden tiksiniyor. ellerim gözlerim herşeyim iğrenç geliyor bana. bunu o da bildiği halde kendi dünyasına kapandı. seni o kadar iyi anlıyorum ki ama haline şükret en azından evin ayrı yolun sapa.....

yuh yani ya ınanamıyorum kaynanan kotu o bellıde esın nasıl der sana annem haklıdır dıye ya sen onun namususun anne nasıl dersın o benım karım dıcene annem dedıyse dogrudur dıyor.cnm kusura bakma o senın esın oglunun babası ama adamda iş yok cnm aılen sana sahıp cıkar onlara anlat bence medem bukadar anacıydı evlenmeseydı .sinir oluyorum boyle adamlara valla.düşüncesiz duyarsız senı bırak karısı gıbı gormeyı ınsan yerıne bıle koymaz boylelerı..
canım kusura bakma eşin sonucta hakaret etmek ıstemem aslaama gercekten cok sınırlendım konu namus meselesı olunca beynıme kan sıçrıyor.eşin çok hatalı hemde çok.

anne sevgisi olan birinden bir zarar gelmez diye düşünürdüm ama görüyorumki şiddete başvurduğunu yazmıssın
bir iki yıllık evli olsanız düzelir dicem ama epeyde olmuş
gitsen ne olur acaba bıraksan aklıbaşına gelsin diye
kalsın anasıylada anyayı konyayı görsün

ya arkadaşlar niye getirip getirip eski konuları koyuyorsunuz siz iyimisiniz varsa derdiiniz aynısına benzeyen konu açın yahuuuuuuuuu

ben yeni katıldım 1 saat önceki olayı anlatayım ben 10 yıllık evliyim bir çoçuğum var eşimle ilk 1 yıl annesi yüzünden kavga ettik ayrıldık barıştık daha sonra ben olanları takmadım ve 10 yıl böyle geçti sorunum şu bu akşam eşimle ailesi yüzünden tartıştık benim sorunum ailesi değil eşimin tutumu her defasında benim aileme katlanacaksın yoksa gidersin beni seven aannem kötü bile olsa onuda sevmek zorunda sabredeceksin yada yolun açık olsun diyor ama bu 10 yıldır böyle tehdit değil davranışlarınıda yansıtıyor annesine iyi davranırsam canım gülüm davranmasam hadi yoluna artık yeter bu arada yanlış anlamayın annesiyle hiç kavga etmedim kötü davranış onun bana söylediklerine surat asmam deminde aynı tartışma tel anne ne olur bize gel diye yalvarıyor bende yalvarma kapımız acık gelen istediği zaman gelsin diyorum kıyamet koptu annesi çok kötü bir insan laf söylemesi değil ahlakıma laf atması beni kızdırıyor ama benim arkamda değil derdi tasası annesi kayınvaldem çok mutlu tabi bense sürekli sabreden durumdayım eşimin benim yanımda olmaması annesi bir şey söyleyince hemen şiddete başvuruyor uzun zaman küsüyor şimdi ağlıyorum usandım kimseye söyleyemiyorum 10 yıldır birşey değişmedi ne yapabilirim lütfenyardım edin[/QUOTE]

yani sizin söylediğinizde hiç hoş değil...
ne demek iki kişi konuşurken ana-oğul arasına niye giriyorsunuz ki...
siz annenizle konuşurken eşiniz o şekilde arkadan öyle seslense ne hissedersiniz.?
eşinizin yanında annesine ne kadar sıcak davranırsanız herşey o kadar iyi olur.
siz annesine eşinizin yanında böyle davranırsanız bu sefer annesini ailesini korumaya yönelecektir. halbuki siz abartmasanız o belki de bu şekilde tepki bile vermeyecek.

sizler anneleri rakip olarak görüp herşeyi gözünüze batarsa eşlerde ailelerini mağdur görüp koruma kalkanı olurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bendede var kızlar eşim annesine çok düşkün sürekli o haklı ona göre çok sıkıldım artık 2 gün gitmesek surat asıyor tatsızlık çıkarıyor anneside küsüyor.ben gitmeyelim dediğimde olay çıkıyor bi art niyetim yok ama herzamanda gitmek istemiyor canım.eşime göre hep ben haksızım ben kötüyüm bu beni çok üzüyor ne yapmalıyım yardım lütfen

kaç yıllık evlisiniz canım

Konu zaman aşımına uğramış,konu sahibinin sorunu çzöülmüştür.Bu nedenle konu yönetimce kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…