- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
- 688
- Konu Sahibi lame
bencede sessizlik hiçbirşeyin çaresi olamaz ,bide şiddet var işin içinde yani nasıl olsa sen sessizde kalsan hepsi var ,onun için konuşmayı dene sakince ne olacak bakalım................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün sonra kayınvaldemle yüzleşeçeğim çok doluyum lafı onların ağzında patlatacağım
yasakkelimelafı ağzına patlatmadan önce 2 kere düşün CADIARZU
"benim için böle böle demişsin":mymeka: tarzında bir yaklaşım seni haklıyken haksız duruma düşürebilir canıma.s
en iyisi ilk önce eşinin anlattıklarını anlat ve "ben inanmak istemiyorum inanmıyorum oğlun sana böyle bir iftira atıyor" de...bakalım ne diyecek sengözlerimebaksanab
sana böyle yapmanı tavsiye ederim, ama tabiki karar senindira.s.
z
afer benimdi.......günlerdir depresyondayım hatta birkerede gece acil ziyareti oldu ama başardım..........yuppyyyyyyy......kayınvalde geldi bir şey demedim ilk gün misafir diye bir mutluydu ilk gün..ikinci gün kahvaltı yaptıktan sonra ben eşimle tartıştım bunubunu dediğini söyledi...ben kendimi savundum tartışma çıktı dedim....bu sözün ne kadarı doğru dedim normaldesesiz olduğum için şaiış rdı tavrıma evet söyledim dedi sana mı hesap vereceğim ben oğlumu korumak için falan dedi benim oğlum saftır görmez sana dikkat yuvasına dikkat etsin diye söyledim dedi tabi ben ilk önce sabırla ve dik bir şekilde bunu söylemene ne sebeb oldu dedim odasen benim kızlar gibi değilsin neşelisin özgürce dışarıya cıkıyorsun gelirinde aklın havada rahat erkeklerle konuşuyorsun dedi erkek dediği eşimin iş arkadaşları akşamları eşleriyle birlikte çaya gelirler sık sık bir gurup oluşturduk konuştuğumuzda güncel olaylar ve eşleri ve benim eşimde mutlaka olur onlardan bahsediyormuş kafamçokkarıştı kızdım medeni şekilde terbiyemi bozmadan çok kızdım ama fene haşladım hati sen 80 yaşına merdiven dayadın bu oğlun nasıl yaptı bu terbiyesizliği dedim güzelce oğluylada kavga ettim ....bizim adam hiç gıg çıkartmadı dinledi dinledi en son haklısın dedi ama benim sinirim geçmedi....özür dilrdiler ana oğul afettim bayram diye ama kızgınım .....millet laf atıyor ortaya benim sefil kapıyor adamda iş yok anlaşıldı kaydirigubbakcemile işte böyle bayramı acilde geçirdim sinirden ama şimdi içim rahat ohhhhhh olan onlara oldu korkularından masada bile yemek yiyemiyorlar ohhhh olsun bide suçlu kayınvalde bana diyorki bugün evet söyledim şimdi sen bu tartışmayı beni bu eve sokmamak için yaptın inadıma 3 ay bende kalacakmış ........:dance:klava:
kayın valdemle iyiyim ama kayınvaldeyle hiç tartışmıyorum ama benim yüzüme gelinim diyen kadın arkamdan eşime meşrebi geniş gözü erkeklerde diyormuş tartışma o yüzden çıktı annem dediyse doğrudur dedi ben onların huyunu bildiğim için oğlumsuz dışarıya cıkmam....onun için birşey isbatlıyamıyorlar ama ahlak konusunda bulaşıyorlar eşimin dediği annemin izlenimi doğrudur boşuboşuna dememiştir annesi şu kötüdür diyince tamam eşimde kötü diyor
aynı sorun bendede var kızlar eşim annesine çok düşkün sürekli o haklı ona göre çok sıkıldım artık 2 gün gitmesek surat asıyor tatsızlık çıkarıyor anneside küsüyor.ben gitmeyelim dediğimde olay çıkıyor bi art niyetim yok ama herzamanda gitmek istemiyor canım.eşime göre hep ben haksızım ben kötüyüm bu beni çok üzüyor ne yapmalıyım yardım lütfen
kadın arkamdan eşime meşrebi geniş gözü erkeklerde diyormuş tartışma o yüzden çıktı annem dediyse doğrudur dedi
off ya bu nasıl bir terbiyesizlik,asıl ahlaksız böyle bir lafı eden ve onu destekleyen oğlu..
çok afedersin ama sana 2de bir kapıyı gösteren bu adama katlanma.Anneside olsa sana insan gibi davranmalı.Sende bir annesin,namusuna nasıl laf söyler yaa.inanamıyorumm,allah kahretsin böyle tipleri...