Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin ailesiyle ne gibi bir sorunun var?
erkekler ailelerine daha çok düşkün olurlar...değiştirmeye çalıştıkça sen üzülür ve kaybedersin...tavsiyem eşinin ailesine yakın ol..tabi eşini seviyor ve mutlu olmak istiyorsan.
eşim de ailesine çok aşırı düşkün ve hassas...bunu anladığım an ailesine kendi ailemden yakın davranmaya başladım...şimdi gelin kaynana değil ana kız gibiyiz...ve kayınvalidem hep beni tutar eşime karşı olur...kayınvalidem bana danışmadan iş yapmaz, alışverişe çıkmaz o kadar kaynaştık ki ana kızdan hiç farkımız kalmadı....hergün en az 15-20 dakika telefon istişaremiz vardır.....kızlar evlilik 2 kişiyle olmuyor...bunu silin kafanızdan...böyle sanmaya devam ettikçe gelin kaynana kavgaları çekişmeleri bitmez...el öpmekle dudak aşınmaz, üstelik o anneler bize kocalarımızı doğurdu.
kayın valdemle iyiyim ama kayınvaldeyle hiç tartışmıyorum ama benim yüzüme gelinim diyen kadın arkamdan eşime meşrebi geniş gözü erkeklerde diyormuş tartışma o yüzden çıktı annem dediyse doğrudur dedi ben onların huyunu bildiğim için oğlumsuz dışarıya cıkmam....onun için birşey isbatlıyamıyorlar ama ahlak konusunda bulaşıyorlar eşimin dediği annemin izlenimi doğrudur boşuboşuna dememiştir annesi şu kötüdür diyince tamam eşimde kötü diyor
İşte bu olmadııı :1no2:
Kaynanın kanı bozuk o zaman
niye evlenir böyle erkekler anlamadım ki anasıyla otursun yaşasın mutlu mesut...
3 gün sonra kayınvaldemle yüzleşeçeğim çok doluyum lafı onların ağzında patlatacağım