• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok anneci.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi lame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye evlenir böyle erkekler anlamadım ki anasıyla otursun yaşasın mutlu mesut...

eşin kendini her konuda haklı çıkarmak için de bu yola başvuruyor olabilir.mesela sen dört dörtlüksündür sende bi hata bulamaz kendi hatasını da kabul etmez annesiyle senin en ufak olayını kullanır.amaç seni eğitmek.akıllı ol sen onu eğit.seviyorsan mücadele et.onun annesiyle asla arasını bozamazsın sadece eşinin sana olan sevgisini arttırabilirsin.cazibeni kullan eşini çıldırt.hatta annesinin yanında ona bol bol sarıl erkek anneleri bundan nefret eder.savaş be kuzum sonuna kadar...

namusuna dil uzatmış canım
bu anneya düşkünlük falan değil.bir erkek nasıl eşine böyle birşey söyler
öyle olduğunu düşünüyorsa niye hala seninle evli yok namuslu olsuğunu düşünüyorsa niye annesini susturmamış.birde gelip sana bunları söylüyor:kızgın:
diyecek söz bulamıyorum.

kendi koynuna soktuğu kadının namusuyla oynayan adamın meşrebinden endişe ederim ben.
hangi meşrepmiş bu?
böyle örnekleri bende duydum konu komşuda.karısına bu tür laflarla saldıranı da dövenide.
ama annesinin iftirasını böyle savunanı birebir görmemiştim daha önce.
diğer yönleriyle mutluluk veriyormuş ya, demek böyle bir namussuzluk yapsan halinden memnun bir şekilde hayatını idame ettirecek.
rahat rahat evett doğrudur diyebilirya ona bak sen.

arkadaşim bu hakaretler,tacizler olmasa annesiyle geçin boşver duyma derim, ortamını bilemem,maddi olanaklarını bilemem ama boş da durma ,bişiler yapmaya çalış.kendi ailen nerede,görebiliyor dertleşebiliyor musun?eşine haddini bildirecek birileri var mı?
çünkü haddi geçmiş çoktan.

dersen ki bunları sinirlenince söylüyor eşim bende bu yüzden bu laflarına aldırış etmiyorum,amaan diyip geçiyorum orası başka.
Allah yardımcın olsun.

benim bildiğim insan namusu ve şerefi için yaşar....bunu eşinde göremiyorum...
sözün bittiği yerdeyim...

eğer sizinde aileniz varsa sizde ona yapışın... ama onun ailesi kötü ve sizi üzen insanlar değilse sabredip anlaşışlı olmaya mecbursunuz çünki onun olmasına neden olan kişiden bahsediyoruz...

eşinin ailesiyle ne gibi bir sorunun var?

erkekler ailelerine daha çok düşkün olurlar...değiştirmeye çalıştıkça sen üzülür ve kaybedersin...tavsiyem eşinin ailesine yakın ol..tabi eşini seviyor ve mutlu olmak istiyorsan.

eşim de ailesine çok aşırı düşkün ve hassas...bunu anladığım an ailesine kendi ailemden yakın davranmaya başladım...şimdi gelin kaynana değil ana kız gibiyiz...ve kayınvalidem hep beni tutar eşime karşı olur...kayınvalidem bana danışmadan iş yapmaz, alışverişe çıkmaz o kadar kaynaştık ki ana kızdan hiç farkımız kalmadı....hergün en az 15-20 dakika telefon istişaremiz vardır.....kızlar evlilik 2 kişiyle olmuyor...bunu silin kafanızdan...böyle sanmaya devam ettikçe gelin kaynana kavgaları çekişmeleri bitmez...el öpmekle dudak aşınmaz, üstelik o anneler bize kocalarımızı doğurdu.

Yaşşşaaa emi a.s.a.s.

kayın valdemle iyiyim ama kayınvaldeyle hiç tartışmıyorum ama benim yüzüme gelinim diyen kadın arkamdan eşime meşrebi geniş gözü erkeklerde diyormuş tartışma o yüzden çıktı annem dediyse doğrudur dedi ben onların huyunu bildiğim için oğlumsuz dışarıya cıkmam....onun için birşey isbatlıyamıyorlar ama ahlak konusunda bulaşıyorlar eşimin dediği annemin izlenimi doğrudur boşuboşuna dememiştir annesi şu kötüdür diyince tamam eşimde kötü diyor

İşte bu olmadııı :1no2:
Kaynanın kanı bozuk o zaman :kızgın:

evlilik zor bir kurum tek kocan olsa gülüm balım

ya anası o başka bir işkence bendede var aynısından değil teraziye koysan senin kayananandan ağır basar benim yüzüme karşı ve kocamın yanıında neler söyledi ahlaksız şeyler yani anlıycan yani kötü kadınım ben ya ma eşim anasına haddini bildirdi ve bu kadarda olmaz istemiyorsan karımı git evinde otur bir daha da benim evime gelme dedi ayrıca benim karım o o...bu bile olsa ben onunla yaşıycam ne dersen de dedi ağzının payını verdi ayrıca karımdan ayrılırsam senin yüzünden srnin yüzüne bakmam anne demem dedi daha ne desin adam bana kendimi savunmaya fırsat vermedi helal olsun kocama ama ben altta kalmaım tabi kısasa kısas dişe diş kana kan savaştım o cadıyla

şimdimi ben rahat o rahatsız ama çokta tın tın akşam yediğin hurmalar sabah seni tırmalar derler ya yaptıkları yüzünden yalnız kalmaya mahkum oldu asla evine değil sokağından bile geçmem o kadının eşimde haftada 1 gider 1 saat bakar gelir eeeeeee etme bulma dünyası ne ekersen onu biçersin dimi ne verirsen elinle o gelir seninle
hiç sorma çok uzattım sinirlerim zıpladı birden sende yok saygısızlık etmem yok susarım dme o kadına aç ağzını yum gözünü ne bu be çileden çıkarmasınlar insanın herkes haddini bilecek sen kocaya gittin köle olmaya değil sen çık şu hanımefendi çizginde dişini göster hele bi kayananada kocannada baka bak bakalım sana laf söyleyen olacakmı o cesareti bulabileceklermi acaba

güzelim namusuna dil uzatmasalrdı idare et el öpmekle dudak aşınmaz.. evladında varmöış gibi şeyler söyelyecektim ama.. yorumunu okuduktan sonra senin yerinde ben olsam çokktannn bu işe bi sınır getirmiştim.. anası dedi diye kocam benden şüphe edecekse yolun açık olsun derdim ben o kocaya.. güvensizlikle evlilik yürümez.. ama için rahat edecekse kayınvalidenle yüzleş ondan sonra bi yol sec kendine

sağolunkızlar ben bu işten çok yandım ben bu aileden usandım eşim genelde iyidir ana çok iyi kariyer sahibi olmasına iyi eğitim almasına kültürlü olmasına karşı malesef biraz saf ve enayi benim yanımda aslan ailesinin yanında süt dökmüş kedi kayınvalde çok şerli yani eğer damarına basan kalkıp saçını başını yolacak şekilde korku filimi gibi...... eşim genelde sözümü dinler normalde saftır desem şu adam şöyle şöyle a adamdan nefret eder karakteri annesinden zülüm görmekten geliştirememiş....çok şiddete hakarete mağruz kalmış.Annemin dediği doğrudur doğru olmasa doğruluk payı vardır diyorda duruyor ben öyle sürekli birini kötülemem nedenide inancım gereği allah korkusu ....arkadan konuşmamaya çalışırım ama arkamdan çok olay dönüyor sırf bana değil diğer eltilerimede diğer insanlarada eşime bu konuda sesiz kalmasına çok kızıyorum zamanında gittim denedim olmadı okadın yokken çok iyi ideal ötesi ...ama sağolsun huzur bırakmıyor bende ama direnceğim 3 gün sonra bende kayınvalde bu sefer hakaretlerine sesiz kalmıyacağım bakalım ne olacak merak ediyorum hata bende sesiz kaldım tek huzurum bozulmasın diye o na bir şey demedim sonucu ve laflarının sayısı arttı buraya kadar getirtti....suç bende....artık karar verdim yüzleşeceğim eğer olay da tartışma çıkarırsa ve eşim olanlardan dolayı benle ayrılmayı göze alacaksa olsun o bizim adamın sorunu ben 10 yıldır elimden geleni yaptım onun için içim rahat ama sesiz kaldıkça adamda kadında tepeme çıkıyor ailemin madi durumu iyi gelirimde var biraz adam olsunlar hadlerini nerede nezaman nasıl konuşması gerektiğini öğrensinler yoksa bu olay bitip başkası başlıyacak bu arada eşim susmam için maddi rüşvete başladı ama bu olay aydınlanacak......

eşim nekadar kültürlü kariyer sahibi ne kadar iyi olursa olsun
eğer benim namusa laf uzatırsa ve söylettirirse
10 yıllık değil 50 yıllık evli olayım
1 değil 10 cocuğum olsun yine de boşarım

3 gün sonra kayınvaldemle yüzleşeçeğim çok doluyum lafı onların ağzında patlatacağım

eşiniz annesinin o lafınada dogrudur diyorsa...nasıl sizinle evliligine devam ettirebiliyoki...ben bir kadın olarak bu lafı yutamam...ALLAH korkusudamı yok hiç kayınvalidenizde.siz o ailenin namususunuz..insan kendi namusuna iftira nasıl atabilir.bu nasıl cahillik...:uhm:

bu nasıl bir söz aman allahım o adam annem ne derse doğrudur diyor 10 yıllık eşine iftira atılmasına göz yumuyor siz halen onunla berabersiniz öylemi.hadi kaynananız bunu söyleyecek kadar kötü niyetli ve dengesiz diyelim 10 yıldır aynı yastığa baş koyduğunuz insan nasıl böyle söyler.ben sokaklarda kalacağımı bilsem bunu hazmedemem 1 an bile kalamam o adamla.bu bölümü okudukça hergün hayretler içerisinde kalıyorum

E yani bole durumda susulmaz ki
Bencede artik yuzles, konus, susma bence
Ne demek ya namusa laf soylemek ?
ikisiylede yuzlesirdim dogrusu da bu bence
Allah yardimcin olsun..bakalim ne gibi gerçekler çikicak ortaya allahim...

3 gün sonra kayınvaldemle yüzleşeçeğim çok doluyum lafı onların ağzında patlatacağım

yasakkelimelafı ağzına patlatmadan önce 2 kere düşün CADIARZU

"benim için böle böle demişsin":mymeka: tarzında bir yaklaşım seni haklıyken haksız duruma düşürebilir canıma.s

en iyisi ilk önce eşinin anlattıklarını anlat ve "ben inanmak istemiyorum inanmıyorum oğlun sana böyle bir iftira atıyor" de...
bakalım ne diyecek sengözlerimebaksanab

sana böyle yapmanı tavsiye ederim, ama tabiki karar senindira.s.

bencede artık sesiz kalma...
ama güzel güzel konuşarak hallet birden parlama...
ALLAHım yardımcın olsun...

Back