Eşim çok anneci.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi lame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kayınvalidene sor bunu...bakalım sana ne diyecek...belki de eşin sana yalan söylüyordur?!

10 yillik evlisiniz..bu gercekten uzun bir zaman..kime nasil davranilcagini ögrenilcek bir zaman..eşinizin annesine bukadar düşkün olmasi elbet normal birsey degil..ama siz bu huyunu gayet iyi biliyorsunuz..ben yerinizde olsaydim asla bu huyunu bile bile "yalvarma kapimiz herkese acik" gibi bir cümle kurmazdim..

namusunuza laf atmis..bu gercekten agir birsey..yerinizde olsaydim eşim böyle bişey söylediginde eşimi alip kayinvalideme giderdim.."anne,eşim birşey söyledi..bunu gercekten söyledinmi yoksa eşimmi yanliş anladi?" diye sorardim..he dogrularsa tek laf etmez giderdim ve bir daha o eve ugramazdim..yalanlarsa da eşime "kayinvalidemle arama comak sokma" derdim,o da artik her lafi bana getirmemeyi ögrenmiş olurdu..

gecmise mazi derler gerci..ileriye bakalim..madem kayinvalidenize düşkünlüğü dişinda eşinizle bir sorununuz yok..ozaman yapacak şey belli.."annen" lafini kullanmayacaksiniz..eşiniz bi laf getirdiginde,annesinden bahsettiginde de bi kulaginizdan girsin digerinden ciksin..kayinvalidenizede zaten saygiliymişsiniz..bunuda devam ettirin..herşey hallolur gibime geliyor..

sevgiler

lameciğim, benim ağzım laf yapmaz...fakat sana şu kadarını söyleyeyim bu yorumun ve tavsiyelerin altına imzamı atarım.:enbuyukkk:
yüreğine ellerine sağlık mutahharaa.s.

yaşadıklarınıza gerçektende çok üzüldüm
hepimiz ailelerimizi severiz,saygı gösteririz ama yaşımızı,konumumuzu yani içinde bulunduğumuz durumu unutmadan yerine göre davranmak lazım.herkes annesini babasını mutlu etmek ister ama bunun yolu onların her istediğini yapmak mıdır?
bence bu insanlar hayır demesini bilmiyor,kendi fikirlerini söyleyemiyor,hep başkasının çizdiği yoldan giderek ne kadar da karar almakta ve uygulamakta zayıf olduklarını gösteriyorlar.
maalesef böyle kişilerin evlilikleri hep sorunlu oluyor.hep bir taraf taviz veriyor ama nereye kadar.
herşeyi geçtim namusunuza dil uzatmaları çok ayıp.insan kendi oğlunun karısı için böyle bir şeyi nasıl kolayca söyleyebiliyor..yaşından başından da mı utanmıyor.hele hele kocanızın sorgusuz sualsiz bunu kabul etmesi de gerçekten de üzücü bir durum..siz eşinizle değil annesi ile evlemişsiniz.keşke baştan bir çöüm üretmeye çalışsaydınız..ya evliliği bitirmek yada devam etmek...
bundan sonra eşinizin değişeceğine de inanmıyorum..

ve siz tüm bu sözleri sineye çekiyorsunuz ...ööylemi....:1shok:

kaynana bana bunları söyleyecek eşim olacak angutta buna hakverecek haaaa....:mymeka:

.yüzünü şeytan görsün der çeker giderim.....kocasızda hayat geçer..ama namussuz şereffsiz yerine konmak...böle bi hayat geçmez:1no2:yasakkelime

karısının namusuna haksız yere dil uzatan adama nasıl iyi diyosun dinimizde namuslu bi kadına iftira atmanın ne kadar günah olduğunu bilmeyen insanlara iyi mi diyosun. artık senin mantık devrelerin de yanmış sanırım bu kaynana yüzünden

nasıl oldu?
gelişme var mı?
kayınvalidenle konuşabildin mi bu konuyu?
ben olsam çoktan daha duyar duymaz sormuştum.

bunu okuduğum an bittiğim andır.

kusura bakmayın arkadaşım...
10 yıldır aynı yatağa girdiğim çocuğumuzu dünyaya getirdiğim adam namusumdan şüphe duymuşsa o evlilik bitmiştir...
nokta.

yazık ya sen onun eşisin nasıl senden namusundan şüphe eder,
arkadaşım 10 yıl boşuna çekmişsin,
benmce değmemiş ve değmeyecek kanımca

sana inanamadım
gerçekten
annesi senin namusuna laf uzatmış
oğluda karşısına geçmiş dinlemiş
annesine sen benim karım hakkında ne biçim konuşuyorsun benim namusuma sen nasil dil uzatırsın diyeceğine annesine inanmış ve size yüklenmiş
sende bunlara katlanmısın
eşinin yüzüne tükürüp sen nasıl bir adamsın senden koca moca olmaz diyip kapıyı vurup çıkmamısın
10 yil devam etmisin
üzerine birde gelmiş eşim aslında çok iyidir birtek konusu annesi olunca tartışıyoruz demissin
inşallah şakadır bu ya

tatlım kayınvalidenin ağzından duymamış, adamın demesi öyle.

fakat sonuçta kayınvalidenin öyle birşey söyleyip söylememesi bir yana kocanın karısının namusuna dil uzatması çok çirkin ve kabul edilebilir değil.:1no2:

arkadasım aynı benim derdim ürperdim şimdi
çünkü bende düzelecek diye susuyorum sonra yine oluyor barısıyoruz ayy işte anlattıgın gibi aynen bitmeyecek benim derdimde galiba

bu konuda sana yardım edemeyecem çünkü yardıma ihtiyacım var:çok üzgünüm:

Arkadaşım valla yanlışı siz yapmışsınız..
Namusuma ufacık laf edenle 1 dakika işim olmazdı benim..Çok üzgünüm çoook
Niye çekiyorsunuz ki bu adamı?

laale arkadasimizin yorumuna katiliyorum namusuma dil uzatanin yaninda bir saniye bile durmazdim bu annem bile olsa araya namus meselesi girer dil uzatilirsa dunyayi baslarina yikarim iftiradan kotu ne var cok ayip yaptiklari allah yardimcin olsun 10 yil iyi katlanmissiniz

eşin tam dayaklık :mymeka:
senin namusuna laf atana karşılık vermeden o evde mi oturdun kafamçokkarıştı
ezdirmemeliydin kendini
benim namusuma bişey söylesin yolarım doğduğuna pişman olur

bunlara 10 yıl tahammül etmişsiniz...
bir ömür boyunca tahammül etmeye gücünüz varmı?

namusunuza laf eden, annesinin sözleri yüzünden size şiddet uygulayan eşinizden bahsediyorsunuz ve bunların haricinde çok iyi birisi diyorsunuz... bence evliliğinizi tekrar gözden geçirin...

Anneme katlanmazsan yol senin cek git..
Ne kadar iğrenç bir tehdit bu?
Annenle mi evlendim senle mi?söz yok söylenecek yapılacak bir şey de yok aslında...ya çekeceksiniz ya da çekip gideceksiniz maalesef..

:mymeka:cnm senin kocanın suyu kaynamış.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…