Eşim çocuklar babaanne si .......

Bende şunu anlamıyorum.En güzel zamanları yani gençliğini çocuk büyütmekle geçirmekten ne anlar bu insanlar.Neyse zaten yapamamışsınız.Göründüğü kadar kolay olmamış.Esiniz de evde durmamak için işi çok seviyorum ayağına evden kaçıyor.Babaanneye neden bakmak zorundasınız acaba?

Yaşlılık maaşı , emekli maaşı ?

Başlığın sanki esine,çocuklara ve babaanneye topluca küfür etmişsin gibi bir izlenim uyandiriyor.
Hayırr soveceksen açık açık şov,diyorsan ki öyle bir niyetim yok ; içeriğine uygun, daha açıklayıcı bir konu başlığı seç.
Benim önerim bu yönde olur.

Tanıyan bilen okursa diye çekiniyorum kusura bakmayın

yurtdışında yaşıyorsanız kim tanıyıp bilecek.
birde anlamadım eşizin anne babası başka bir ülkede siz başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz?

bu babaanneye en küçük çocuk bakmalı nerenin adeti cidden merak ettim.
bizde adet bu dediğinize göre eşinizle aynı memleketlisiniz.
e Türk değilsiniz eşinizde değil, Türkiyede de yaşamıyorsunuz Türk diline mi merakınız var anlamadım ben.

Onlar yurt dışından belli bir süre sonra geri dönecekler şimdilik çalışıyorlar

Evet merakım var

Gözüm kanadı .

sanırım anladım nereli olduğunu.umrumda değil o yüzden
Ne anlamışsanız yanlış anlamışsınız, sandığınız gibi değil milliyeti farklı. Ayrıca Türkiye’de yaşamıyor, kaldı ki üyenin tek istediği dertleşmek.
Türkçeye merakı olması yanlış mı sizce? Ne mutlu bizlere ki dilimizi öğrenmeye gayret ediyor, Türk olup da nbr cnm yazanlar var.

Lütfen yazım hataları yapan, yabancı olduğunu da belirten insanlara milliyeti ne olursa olsun biraz daha anlayışlı olunuz hanımlar.

Hayır bu kadın gerçekten suriyeli olsaydi ne yazardı ki. Onu suçlayamayız değil mi elini kolunu sallayarak ülkede yaşadığı için.
Konu sahibi cok alttan alıyorsun. Yaşlı kadın biraz evde kendisi durabilir esinle gez toz yapmak istemiyorsa kavga çıkar bakmam bananneye de. Dişini göster çok pasifsin

Anlayışınız gösterdiniz için teşekkür ederim

Çocuk büyütmek çok zor, ancak yetiştiren bilir. Evde babaannenin olması ama en zoru. Eşini karşına alıp konuşsan nasıl olur acaba? Sonuçta aynı evde iki yetişkin kadının oturması çok zor. Bence eşinle kavga etmeden güzel güzel konuş, zaten çocuklarla bunaldığını, evde çekirdek aile yani sizsize kalmak istediğini söyle, en azından kardeşleriyle sırayla baksınlar.
Çocuklara gelince onların en zor ama da en güzel zamanları. Sen hırçınlaştıkça bu çocukların kişiliğine de yansıyacak. Sen şimdi nasıl davranırsan aynı davranışları sünger gibi gibi kişiliklerine çekecekler. Bu yüzden mutlu ve huzurlu olmaya çalış. Gündüz al çocukları dışarı çıkar. Onların sadece karınlarını değil ruhlarını da doyur. Sevdiğini belli et ve seni seviyorum de çocuklara. Babaanneyle olan huzursuzluğu çocuklara yansıtmamaya çalış .

Eşiniz işini sevdiginden değil evden kaçıyor herşeyi yıkmış sana

İşiniz çok zor ailenizin yanına bir tatilemi gitseniz kafanız dağılır

Aynı babam anne babasını anneme baktırır işten çıkmazdı birde sevgilisi vardıki ooohh hayat gibi hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…