- 15 Nisan 2020
- 560
- 565
- 53
- Konu Sahibi Cocuklarimhayatim2616
Türkçe meali nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum sizeHiçbir şey anlamadım
Yaparken katkı sağlamıştır ama herhalde, haberi vardır yani.Esinizde istedimi 2 cocugu
:) Tamlamadaki iyelik ekini manasızca ayırmış. Sert ünsüzler, yumuşak ünsüzler birbirine girmiş. Ses olaylarının hiçbiri yok zaten. Yazım hataları gırla ve noktalama işaretlerini eser miktarda bile içermiyor. Anlatımda da ciddi sıkıntılar var. Profesyonel olarak yorumum bu kadar.Si ..... Ne demek ?
Önceden böyle değildi ikinci kez hamile kaldığımı öğrendiğinde sevinmişti oğluma kardeş geliyor diyeEsinizde istedimi 2 cocugu Kendiniz diyorsunuz zorlanicagimi biliyordum diye esiniz öncedende eve ve size destek olmuyorsa sikayet etmenin cok bir mantigi yok. Genellde evde huzur olmayan adamlar islerini cok seviyor ve eve gelmek istemiyor. Kendi amcamdan biliyorum, yengem hep cok calisiyor der amcam tüm gün yatiyor isyerinde cocuklar cok sesli diye yani eslerinize danisin hazirlarmi bu kaosa
Tamam teşekkürlerNoktalama isareti ve paragraf icin türk olmana gerek yok. Bütün dillerde kullanılıyor. Hic bisey anlamadım okuyamadım.
Yabancı uyrukluyumuşsunuz anladığım kadarıyla maalesef bu ülkenin erkeklerini anaları paşa olarak yetiştirdiğinden söylemeden iş yapmayı bilmiyorlar. Mecburen söyleyeceksiniz, söylediğinizde yapıyorsa bu da büyük başarı çünkü yapmayan da bıl miktarda var. Söylemekten asla vazgeçmeyinMerhaba kizlar ben evlelene 4 yıl oldu 2 oğlum var büyük 3 yaşında küçük 9 aylık hemen hemen doğurmuş Sun demeyin çünkü kendim istedim ikisini birlikte büyütüp sonra çocukla uğraşmayım diye ama nerden biliyimki bu kadar çok zor olacağını önceden kolay göründü ama değilmiş büyük oğlumda sürekli her şeye ağlayan çocuk bazen beni çileden çıkarıyor üstelik eşimin babaannesine bile ban bakıyorum yani bakmak zorundayım başka çarem yok bazen beni çok kizdiryor bazende evde olmadığını zaman akrabalara gittiği zamanlar eksikliğini his ediyorum ev işlerimi yaptığım zaman biraz olsun çocuklar ile uğraşyor bunda şükür ama sürekli soru soran birisi çocuklar yemek yedimi karınları tokmu evin içinde olsalar bile 1dk gözüne gorunmedimi nerede nereye gitti napyorlar eşim bazen büyük oğlumu dışarıya çıkartıyor yine başlıyor niye geç kaldılar gece oldu insan kafası çalışmazmi bu saatte kadar gidiyorlar çocuk gece oldu evde olmalı sonradan bana söylenmeye başlıyor san annesin dikkat etmelisin kocana söylesen olmazmi çocuğu vaktinde eve getirsin eşim eve geldikden sonra geldinzmi niye geç kaldınız diyo eşimde dolaştık bizar diyo he tamam diyor onlar gelene kadar benim başım şişiyor of anam of asıl benim sorunum eşim çok çalışan birisi işini çok seviyor boş vakti bile işde geçiriyor galiba yani ban öyle düşünüyorum kendinden bilipde dışarıya parka çıkaran biri değildir hep ben söylemeliyim oraya götür buraya götür diye hiç bi zaman kendisi götürmedi sürekli işdede işde evde olduğu zamanda hep uyuyor neymiş çok yorulmuş bazen ev işlerine yardımcı oluyor oda benim soylentimden kaçmak için, dün spiral taktırdım bilenler bilir bazı şeylere dikkat etmek gerekir bi kaç gün, benimki ise gitdi yine istese izin alipda kalabilir ama yok sonra telefon edip söyledim sen bana yardımcı olmuyorsun falan diyorki sen eve vaktim söylemeliydin ben şimdi varamam 11 gelecem diye insan kendisi düşünmez mi kaliyim çocuklara ilgileniyim ama yok ban söylemeliyim her şeyi tamam ne istersen getiricam ne yemek istersin ne içmek istersin falan filan ya ben bu ağrılar la sadece dinlemek istiyorum gelipde çocuklara ilgilenmesini istiyorum bide bu gün parka çıkalım dedim hayır uyicam yorgunum dedi başladım söylenmeye san böylesin san oylesin diyorki beyefendi san bance bu dünyaya geldiğine pismansin bi günün soylentisiz uyanmıyorsun Allah aşkına söyleyin benim yerime olsaydınız ne yapardınız söyleyin lütfen !? yine birşey akrabalarıma 1 gün gittimmi 2ci gün kesinlikle gidemiyorum her gün her gün dışarıda ne varmış ama güzel sözlerini eksik etmeyen biri seni seviyorum çok şükür karşıma çıkaran Allah'ıma gibi vs biraz dışını sık her şey yolunda olucak diye diye 4 yılı geçirdi ban bunlarla ne yapcam ne etcemv lütfen yardımcı olun pikirleriniz söyleyin çok yoruldum söylesem yapar yoksa hayır kesinlikle yapmıyor her şeyi ben söyleyip yaptırmaliyim mi???
(Çok özür dilerim yaziklarimda eksiklikleri olabilir her kese iyi günler
Arkadaşlar çok özür dilerim ban türk değilim o yüzden yazılarımda yanlışlık var
Akrabalara gitme konusunda taviz verme, sen her gün işte başka insanlar görüyorsun, hatta bizi iş arkadaşlarından daha az görüyorsun, akrabalarıma istediğim zaman gitmeye hakkın var deOlabilir çünkü ban türk değilim buraya gelip konuları okuyordum bide kendim yazım dedim
Ozaman konusun esinizle herkes sorumlulugunu bilmeli. Babaane neden sizinle kaliyor neden siz bakiyorsunuz zaten 2 kücük cocuk var evde baska ilgilenicek kimse yokmuÖnceden böyle değildi ikinci kez hamile kaldığımı öğrendiğinde sevinmişti oğluma kardeş geliyor diye
Yabancı uyrukluyumuşsunuz anladığım kadarıyla maalesef bu ülkenin erkeklerini anaları paşa olarak yetiştirdiğinden söylemeden iş yapmayı bilmiyorlar. Mecburen söyleyeceksiniz, söylediğinizde yapıyorsa bu da büyük başarı çünkü yapmayan da bıl miktarda var. Söylemekten asla vazgeçmeyin
Çocuklarınız küçük olduğu için çok zorlanııyorsunuz, yaşı tutuyorsa gelecek eylülde büyüğü en yakın anaokuluna verin bu sizi epeyce rahatlatır. Babaanneye gelince onu duymazdan gelmekten başka çareniz yok. Çok daralttığında "torunun gelince ona anlat ben bu kadarım, ben anneysem o da baba" de ve bulunduğu odadan çık.
Allah sabır versin, bir 3 4 yıl daha çocuklarla zorluğun var maalesef, babaanne nasıl senin başına kaldı bilmiyorum ama onu oyalayacak dikkatini dağıtacak şeyler varsa onları bulup önüne koy, örgü olur bulmaca olur film olur.
Haksız değilsin, çocuklar küçükken hepimiz senin yaşadıklarını yaşıyoruz, yalnız değilsin. Derin nefesler alarak "yarın bu günden daha iyi olacak" diye telkin et kendini, yetişmeyen işi de bırak olduğu yerde kalsın, karnınız toksa çocukların değiştirecek temiz kıyafeti varsa gerisini önemseme
Evet evden gittiğimiz zaman birşey olucak habersiz kalacaz diyeBabaaane niye sizinle kalmak zorunda, yok mu başka kalacak, sizin yükünüzü alacak kimsee?
Eşiniz iş bahanesiyle evden kaçacağına biraz ilgilensin sizinle, babaannesiyle.
Ayrıca akrabaya gitmek neden sorun oluyor, evde durup esinizin babaannesini oyalayın diye mi?
babanneyle ilgilenebilecek başka kimse yok mu? bu devirde habersiz kalmak diye bir şey mi var, telefon verin kadının eline de. eşinizle de açıklayıcı bir şekilde konuşun, görev dağılımı yapın. çocuklar sizin kadar eşinizin de sorumluluğunda. babaanne de öyle.Evet evden gittiğimiz zaman birşey olucak habersiz kalacaz diye