Dülşüncelerinizde haksız değilsiniz ama kısmet işi bunlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEşim çocuk sahibi olmak çok istiyor ama ben bir türlü karar veremiyorum aslında istiyorum ve Eşimin çocuk için elinden geleni yapacağına inanıyorum çocukları çok seviyor ve tüm herşeyi üstleneceğine kendi ve bende inanıyorum. sadece depresyon hastalığım nedeniyle endişelerim var hastalığı atlattım sadece düşük düzeyde ilaç kullanıyorum fakat çocukla beraber zorluklarla hastalığım tekrar nüksedermi yapabilir miyim bilmiyorum ve şuan eşimle kirada oturuyoruz eşyalarım kaynanamın eşyaları ve eşimin kredi borcu var para bize zar zor yetiyor o bebeğin kendi nasibiyle geleceğini düşünüyor ve ona iyi bir yaşam sunmak için herşeyi yapacağını ifade ediyor fakat ben zorlanmaktan korkuyorum herşeyi yetişebilecek miyiz bilmiyorum daha hazırlıklı olup rahatça bir çocuk dünyaya getirmek daha güzel geliyor fakat borç harç hiç bi zaman bitmiyor ve uzun süreler alıyor bunlar hep kafamda soru işaretleri ve ben kendi ailemden maddi olarak biraz zorluklar çektim ve o yüzden kendi çocuğuma da bunu yapmak istemiyorum çok zor durumda değiliz kendi halimizde geçinip gidiyoruz evimizden birşey eksik olmuyor ama artı bir bebiş için yeterli mi bilemiyorum
Çocuk ciddi sorumluluk. Eşiniz ne kadar yardımcı olsa da %90 sizin sorumluluğunuzda olacak. Hamileliğinden doğumuna orda lohusalığına derken gerçekten zor bir süreç. Zor olmasının yanında da eşsiz bir duygu eminim. Ama kendinizi mental olarak hazır hissettiğiniz anda olmalı bence. Maddi zorluklar hep olacak. Sadece aile planlaması çok önemli. 1 çocuğa çalışmıyorsanız eşiniz tek maaş ile hem borçlarınızı hem evinizi döndürebilecek durumda mı? Yani tüm eksi ve artılar belirlenmeli. Ve siz de ilaç kullandığınız için kendinizi hazır hissettiğiniz anda olmalı. Öyle hadi yapalım diyip plansızca hareket etmek bu devirde çok yanlış.Eşim çocuk sahibi olmak çok istiyor ama ben bir türlü karar veremiyorum aslında istiyorum ve Eşimin çocuk için elinden geleni yapacağına inanıyorum çocukları çok seviyor ve tüm herşeyi üstleneceğine kendi ve bende inanıyorum. sadece depresyon hastalığım nedeniyle endişelerim var hastalığı atlattım sadece düşük düzeyde ilaç kullanıyorum fakat çocukla beraber zorluklarla hastalığım tekrar nüksedermi yapabilir miyim bilmiyorum ve şuan eşimle kirada oturuyoruz eşyalarım kaynanamın eşyaları ve eşimin kredi borcu var para bize zar zor yetiyor o bebeğin kendi nasibiyle geleceğini düşünüyor ve ona iyi bir yaşam sunmak için herşeyi yapacağını ifade ediyor fakat ben zorlanmaktan korkuyorum herşeyi yetişebilecek miyiz bilmiyorum daha hazırlıklı olup rahatça bir çocuk dünyaya getirmek daha güzel geliyor fakat borç harç hiç bi zaman bitmiyor ve uzun süreler alıyor bunlar hep kafamda soru işaretleri ve ben kendi ailemden maddi olarak biraz zorluklar çektim ve o yüzden kendi çocuğuma da bunu yapmak istemiyorum çok zor durumda değiliz kendi halimizde geçinip gidiyoruz evimizden birşey eksik olmuyor ama artı bir bebiş için yeterli mi bilemiyorum
22 yaşındayımGünaydın Anlıyorum. Kaç yaşındasınız
Ayyy çok gençsiniz gezin tozun borcu bitirin çalışın kazanın hayalleri gerçekleştirin Sonra çocuk yaparsınız. Eşiniz de gençse tabi22 yaşındayım
İşte sonradan olmazsa diye korkuyor eşim 24 yaşında borç da hiç biteceği yok daha yeni eşyalar alınacak bu borç bitince yeni borç başlıcak belki seneler alacakAyyy çok gençsiniz gezin tozun borcu bitirin çalışın kazanın hayalleri gerçekleştirin Sonra çocuk yaparsınız. Eşiniz de gençse tabi
İkiniz de çook gençsiniz. İstersen muayene ol. Bir rahatsızlığınız yoksa bir iki sene sonra da bebiş olur rahat olun. Benim eşim 47 yaşındaİşte sonradan olmazsa diye korkuyor eşim 24 yaşında borç da hiç biteceği yok daha yeni eşyalar alınacak bu borç bitince yeni borç başlıcak belki seneler alacak
Doğru söylüyorsunuz en iyi bir muayene olmalıİkiniz de çook gençsiniz. İstersen muayene ol. Bir rahatsızlığınız yoksa bir iki sene sonra da bebiş olur rahat olun. Benim eşim 47 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?