Eşim çocuk istiyor ama ?

Canim icinden gelen zamanda yap erken gec diye dusunme onu istiyisan kollarinda hayal edince mutlu oluyosan sabirsizlaniyosan yap ben cok istedim bebegimi sartlar uygun degildi zorlandim ama beklemek istemedim beklesem daha 2 sene daha beklemem lazimdi iyiki dogurmusum rahata erince de ikinciyi yaparim diyorum

Evliligi oturtup işini saglama alma kısmi 10yıl bile sürebilir göreceli bu 20ay da evliligndn emin olmasina yeter diye düsündüm
Nasil 20 ayda emin oluyorsunuz ben de bunu anlamiyorum.evlilik bana gore 3 yildan once oturmuyor.bu emin olma kismi da buraya giriyor aslinda.isini saglama alma kismi da yeni ise girmisseniz icin soyledim,eski isiniz varsa zaten oturmustur.otursun derkende 10 sene calisin yukselin zirvede birakin demek degil bu,donebileceginiz bir isiniz olsun.
Ben cocuklarin mutlu,birbirini taniyan,bebegini gecindirebilecek maddi duzeyi saglamis,mutlu annelerin yapmasi taraftariyim.tabii sizin fikriniz onemli olan,mutluluklar

Kısaca şunu söyleyebilirim ki düşündükçe daha çok tedirgin olacağın bir konu bu hamilelik ve çocuk sorumluluğu. Kendimden biliyorum.

Şartları olgunlaştırmaya çabalarken hayatı ıskaladığımı hissediyorum. O olgunlaştırmaya çalıştığımız şartlar gün geliyor aslında bizi tatmin etmemiş oluyor.
Bir buçuk yıllık evliyim, 31 yaşıma gireceğim Allah nasip ederse daha fazla beklemeyeceğim.
Evliliğinden ve eşten emin olmak için belli bir zaman ölçütü yoktur bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…