Eşim çocuk istiyor ama ?

Minnak__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
7
2
Merhaba ben 20 aylık evliyim esim cocuk istiyor ama ben kararsızım cevremde doğum yapanları gorunce bende hevesleniyorum ama sonra bi sure daha calisayim diyorum yani calismaktanda vazgecemiyorum sizin fikriniz nelerdir kızlar ?

Ne zamandir evli oldugumun tam olarak anlasilmasi icin 20 aylik diye yazdım yoksa ayla ölctugumden degil.

Evliligi oturtup işini saglama alma kısmi 10yıl bile sürebilir göreceli bu 20ay da evliligndn emin olmasina yeter diye düsündüm
Evliligimin yeterince oturdugunu dusunuyorum ama yinede çocuk konusunda karar veremiyorum aslında istiyorum ama bi yandanda calıs kızım birikim yap biraz diyorum bilemedim =)

Neredeyse ıkı srne olacak bence düşünmelisin bebiş geldiğinde iyiki yapmışım diceksin

Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz. Mesela biz eşimle evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istedik çünkü uzun bir ilişki dönemi yaşadık. 20 ayda kısa bir süre değil esasen.
Hamilelik Döneminde ve doğumdan sonrada çalışabilirsiniz. Bu şekilde yapan bir çok kadın var :)

Neredeyse 5 yillik evliyim. Hala kusuratiyla ayini soyleyebilirim.
ne var ki bunda. Tam tersi bu kadar farkindalik guzel seyler yasadigin icin olur. Olumsuzluklar yasasan aylar yil gibi gelir

konu sahibi arkadasim size 4 yil 7 aylik evli ve bebek konusunda ciddi sorunlar yasamis ve suan ikizlerinin yolunu gozleyen biri olarak sunu tavsiye edebilirim. hatta siddetle tavsiye ediyorum. Bebek olayini erteleyeceksen once esin sonra da sen bir muayeneden gecin. Cunku istediginiz zamanda bebek sahibi olamayacak engellerle karsi karsiya kalabilirsiniz. Muayenenizi olun onunuzu gorun. Sonra planlamanizi yapin. Hic bir sorun olmasada aylarca bekleyenler de var. Bunu da unutmayin

Bence yaşına göre değişir ve hayatta yapmak istediklerinize göre..

Biz 6 sene sevgili olduk sonra evlendik 3 seneyi geçti evliliğimiz.
Ben 25 eşim 30 yaşında. Ama 5 sene kadar daha erteledik. Çünkü öncelikle borçlarımızı ödeyip ev araba falan alıp yurt dışında bir iki yer görüp tatil yapalım istiyoruz bunları yapmamız en az 5 seneyi bulur.. sizin de isteklerinize göre değişir..

Evlilikten oncede bir bucuk yıllık bir iliskimiz vardı ya suan calistigim is biraz agir o yuzden hamileyken birakmam lazim birakıncada is bulmam zor gibi hamilelere pek is vermekten yana degiller =/

Evlilikten oncede bir bucuk yıllık bir iliskimiz vardı ya suan calistigim is biraz agir o yuzden hamileyken birakmam lazim birakıncada is bulmam zor gibi hamilelere pek is vermekten yana degiller =/

Bahargeldi çok doğru Yazmış. Ha diyince de olmuyor çocuk , 11. denemede hamile kalabildim hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen. Yaşın vs de çok etkili tabi.Iç sesini dinlemelisin

Gercekten hazır hissetmeniz gerek bence..zor bi süreç hamilelik dogum bebek bakımı çok isterseniz icinizdeki o tutku yardim eder size..şüpheyle girmeyin

20 ay çocuk düşünmek için erken bence.
Daha 2 sene bile olmamış.
Önce evliliğin otursun, eşinden emin ol sonra düşünürsün.

Kendini hazir hissediyorsan durumunun varsa evde artik iki kişiden sıkılysnz su an cocucgnz olsa çokta erken olmaz yani

Eger kararsizsan cocuk yapma. .

Tam emin oldugun zaman yap bebisi , ben evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim ama istiyorduk bebegi hic teredüt etmedim.
Ama kararsiz olsam yapmazdim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…