- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Arkadaşlar ben görme engelli bir öğretmenim eşim kolluk kuvvetlerinde çalışıyor. İlk atamam mükemmel bir okula oldu. Eşim doğuda olduğu için yazın tayin isterim geldim. Buraya da alıştım ancak şimdi de memleketiime gidicem diye tutturdu. Kronik bir rahatsızlığı var başlangıç düzeyde ve psikolojik rahatsızlığı da olduğu gibi geri hizmete gecicek yaklaşık 6 ay sonra. Ve direkt memleketi istediğinde gidebiliyor bu şekilde. Orada 3 katlı eltimşn ve kvnin oturduğu ev bir katına da biz oturacakmışız. Ve kendisi işe 300 metre uzaklıkta ve olacak. Benim tabi okulum belli değil neresi olur. Ayrıca yer İzmir Mevlana mahallesi ve kime sorsam romanların olduğu madde satıcılarının olduğu ve kavga gürültünün olduğu bir yer olarak tanımlıyor. Böyle bir ortamda çocuk büyütmek istemiyorum haklı olarak. Eşim de ev var diye ve anneleri orada olduğu için oraya gitmek istiyo. Eşimin maaşı 1500 kadar düşecek. Ve eşimin doğru düzgün hiç birikimi yok. İyi yerler 3 4bin kira istiyo. Orayı kiraya verip bize yardım edeceklerdi sözde 4 senedir kuruş gelmedi kiraya da verilmsi yaklaşık 60 gram altın ve 10 binden fazla para verildi o ev için. Eşim benden habersiz verdi. Bu durumda daha kolay yaşanılabilir Eskişehir ve okulları daha nietelikli bir şehir düşünüyorum ama bunu da kabul etmiyor kira vermemek için. Çok sinirim bozuk kötü bir yer olduğunu söylediğimde çocuk herşeyi görsün ben gördüm hepsini ne oldu diyor Allah aşkına bana bir çıkış yolu gösterin.