- 4 Haziran 2023
- 532
- 856
- 23
Hanimefendi zaten yanlis alinti yapmis olsam diger uye bunu gorup cevap yazamaz gormus ve diger hanimefendi cevap yazmis ki boyle bi platformda neden uste cikmaya calisayimHahaha üste çıkmaya çalışmayın önce yargılayıp şimdi sakin olun demek falan
Komik bir durum cunkuYok yanlis anlamayin ben yargilamak icin demedim ifade etme sekliniz komigime gitti de ondan dedim yoksa koca sizin yani
Ay neyse kızlar yaaaHanimefendi zaten yanlis alinti yapmis olsam diger uye bunu gorup cevap yazamaz gormus ve diger hanimefendi cevap yazmis ki boyle bi platformda neden uste cikmaya calisayim
Belki siz çok islaksiniz hissetmediniz olabilirKızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
Ağrı girer boslmazsaGerçekten bilmediğim için soruyorum. Her İlişkiden sonra erkek boşalmalı mı? Eğer boşalmıyorsa sorun mu vardır?
Yok cnm anlarım eşim sonuçta ilişki sonrası yatakta da görürüm tuvalette de bacağıma da akardı yaniBelki siz çok islaksiniz hissetmediniz olabilir
Belkide az yapıyordur dicem ama hemen tuvalete gidiyorsaniz anlarsınız acaba neden öyle diyorYok cnm anlarım eşim sonuçta ilişki sonrası yatakta da görürüm tuvalette de bacağıma da akardı yani
İşte aklıma gelen karaciğer yağlanması var çok hafif kilo aldı bu aralar biraz 5-6 kg kadar o mu etkiledi dedim ondan biraz endişelendim çünkü doktor buşekilde yağlanma neredeyse herkeste var vs dedi ama yine de aklıma takıldı cnmBelkide az yapıyordur dicem ama hemen tuvalete gidiyorsaniz anlarsınız acaba neden öyle diyor
Ve o meşhur dayının dediği gibiKızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
Bilmiyorsan akıl da vermeVe o meşhur dayının dediği gibi
' onu benimlen garı bilir sen ne bilecen'
Yani biz ne bilelim
Bilmiyorsan akıl da verme
Kimseyi savunmuyorum ama son lafınız biraz ağır olmamış mı bir erkeğin beceriksizliğini kadına atfetmekKomik Bi bireysin sanırım.
Bak bakim nerede akıl vermısım tam olarakkkk tekrar oku
sen bileceksin arkadasım
Bilmiyorsan sevısme beceremedıgın işlere girme, adama rezil olma bari boşaltamıyorsun bile
Ay her kadını koşulsuz sahiplenecek değilim heralde sırf kadın diye.Kimseyi savunmuyorum ama son lafınız biraz ağır olmamış mı bir erkeğin beceriksizliğini kadına atfetmek
Hahaha komik değilim komiklere gülerim aynı senin gibi palyaçoluk yapanlaraKomik Bi bireysin sanırım.
Bak bakim nerede akıl vermısım tam olarakkkk tekrar oku
sen bileceksin arkadasım
Bilmiyorsan sevısme beceremedıgın işlere girme, adama rezil olma bari boşaltamıyorsun bile
Lafımı yedi ya şimdi ordan burdan saldırıyor işteKimseyi savunmuyorum ama son lafınız biraz ağır olmamış mı bir erkeğin beceriksizliğini kadına atfetmek
Yalnız bu da akıl değil laf yemenin verdiği öfkeyle söylenmiş söyler hahaha hala aynı fikirdeyim bilmiyorsanız akıl da vermeyin.Ay her kadını koşulsuz sahiplenecek değilim heralde sırf kadın diye.
Banane ayol Agırlığı beni değil muhattabını ilgilendirir, akıl vermıceksen yazma dedi alsın işte akıl. Ağırmış hafifmiş ama akıl.
Napim canım onu gocanlan sen bilecen vs alıntı yapmış kısaca biz ne bilelim diyor ben burada sorunumu dile getiriyorum kuş beyniyle dalga geçmeye çalışıyor hoş değil.Nedense her konu uzadıkça illaki tartışmaya dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?