• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cidden boşalıyor mu?

Yok canım maşallah iyi sağlık durumu. Akışı hissetmedim tuvalette de görmedim. Üç gün önce yapmıştık en son ama üç gün üs üste olmuştu sonra üç gün yapmadık dün yapınca da göremedim

sordum boşaldım tabii dedi yalan söylemez ama neden böyle oldu onu düşünüyorum

hayır ilkti

bilmiyorum ki kuzum işte. Yeni oldu
Çok sık cinsellik yaşadıysa yoğunluğu azalmıştır diycem adamı gidip sen benş aldatıyo musun diye darlamayın ama uzman görüşü değil sonuçta 🙄

Di mi kesinlikle. Benim de ilk tecrübem oldu bu eşime sordum geldin mi diye evet bşlaldim tabii ki dedi. Ben sadece endişelendim karaciğerinde hafif yağlanma var ondan mi filan diye hepsi bu.
Anladım. Boşverin takmayın, insanız her an aynı olmayabilir bir şeyler. Bir sağlık problemi vs olursa zaten saklamaz sanıyorum. Keyfinize bakın :KK53:

Çok sık cinsellik yaşadıysa yoğunluğu azalmıştır diycem adamı gidip sen benş aldatıyo musun diye darlamayın ama uzman görüşü değil sonuçta 🙄
Ay yok Allah korusun başka bir konuda kadın, başka bi kadına yazmış geçmiş olsun seni aldatıyor diye
Ona binaen yazmıştım.
Evet üç gün üst üste yaptık ama aradan üç gün geçince tekrar yaptık göremeyince endişelendim

Böyle küçük seyler için kötü düşünülmez bazen çok bazen az gelebilir bazen ileriye çok gidiyor bazen kısa attırıyor önemli olan o anki ilişkiden zevk almak

Ben de bi kere yaşadım ya bence boşalmamıştı ama yeminler etti. Kaç yıllık karınım anlarım ben diye cingar çıkardım niye öyle oldu anlamadım. üstünde durmadım cok
Hem ustunde durmadim diyorsunuz hem cingar cikardim diyorsunuz … allahtan ustunde durmamissiniz dursaniz napardiniz bilemiyorum

Ay yok Allah korusun başka bir konuda kadın, başka bi kadına yazmış geçmiş olsun seni aldatıyor diye
Ona binaen yazmıştım.
Evet üç gün üst üste yaptık ama aradan üç gün geçince tekrar yaptık göremeyince endişelendim
Sıklık arttıkça spermde yoğunluk azalmış işte

Böyle küçük seyler için kötü düşünülmez bazen çok bazen az gelebilir bazen ileriye çok gidiyor bazen kısa attırıyor önemli olan o anki ilişkiden zevk almak
Evet zevk aldım tabii ki aklıma takılan bir şeyi paylaşmak istedim tecrübe eden hanımlar varsa diye

Back
X