Yok canım zaten ben eşim için endişelendim başlangıç düzey karaciğer yağlanması var o yüzden.sen zevk aldıysan gerisini salla. ne olacak ki? dünyanın sonu mu?
Sonraki ilişkimizde eskisi gibi oldu rahatladım sık yapmıştık o hafta ondan dolayı olduğunu düşünüyorum cnmYani hissetmemek anormal olur sıcaklığı yoğunluğu. Belkı az gelmıştır . Yapma sıklığınız yedıgı ıcıtgı va etkılıyor menıyı sonucta.panığe gerek yok bence
Hayır ben okuduğumu anlıyorum siz anlamıyor olabilirsiniz. Direkt gelip alay eder gibi konuşan oldu onu tabii ki alttan almayacağım! Sarhoş siz olmalısınız çünkü anlamışsınız. İnsanlara derken? Sadece tek üyeyle yaşadık problem. Siz okumamışsınız ya da okuduğunuzu anlamamışsınız belli ki.Kac yillik uyeyim, KK tarihinde sizi “ennn okudugunu anlayamayan” uye seciyorum. Size verilen cevaplarin yarisini anlamayip insanlara catmissiniz, cok enteresan sarhos falan misiniz?
Merhabalar. Ben de tek eşimle olduğum için onun normalini biliyorum ne olacağını biliyorum nasıl olduğunu biliyorum. Zaten ondan sebep yazdım. Acaba dedim karaciğer yağlanması başlangıcı var o mu etkiledi diye tedirgin oldum.merhaba, konunun hepsini okumadım. ben şimdiye kadar bir tek eşimle birlikte oldum. boşalma anında öyle şarıl şarıl içimi doldurdu gibi bir his olmuyorki hiç bir zaman, çoğu zaman; penisi hafif kasılıyor, nabız gibi atıyor, sıcaklığı hissediyorum sadece. 2-3 gün ara vermişsek içime sıvı akışı gibi oluyor ama öyle duş başlığı gibi de değil. normalinin bu olduğunu düşünüyorum. ne dersiniz? bide içimden çıkınca dışarı damlıyor gibi oluyor, bu normalmi? çocuk düşünüyoruz 3 ay falan oldu korunmadık. önceleri prezervatif le korunuyorduk.
Yok canım zaten ben eşim için endişelendim başlangıç düzey karaciğer yağlanması var o yüzden.
Sonraki ilişkimizde eskisi gibi oldu rahatladım sık yapmıştık o hafta ondan dolayı olduğunu düşünüyorum cnm
Açıkladım canım yukarıdaki üyeye. Evet eskisi gibi oldu.O günden sonra yapmadınız mı birdaha yaptiysaniz durum yine mi aynı konuya da bir açıklık getirin
Merhabalar. Ben de tek eşimle olduğum için onun normalini biliyorum ne olacağını biliyorum nasıl olduğunu biliyorum. Zaten ondan sebep yazdım. Acaba dedim karaciğer yağlanması başlangıcı var o mu etkiledi diye tedirgin oldum.
Merhabalar. Ben de tek eşimle olduğum için onun normalini biliyorum ne olacağını biliyorum nasıl olduğunu biliyorum. Zaten ondan sebep yazdım. Acaba dedim karaciğer yağlanması başlangıcı var o mu etkiledi diye tedirgin oldum.
Merhaba evet bi tazyik hissediyorum çıkınca da akıyor. Çocuk bi tane sperm ile oluyor o yüzden çok gelmedi diye düşünme. Önemli olan yumurtaya gidebiliyor muben kendi tecrübelerimi yazdım, belki benim sizden öğreneceğim şeyler vardır, eşimin boşalması konusundaki hislerimi yazdım, benim içinde yorum yaparmısınız? farklı konu açmayayım.
merhaba, konunun hepsini okumadım. ben şimdiye kadar bir tek eşimle birlikte oldum. boşalma anında öyle şarıl şarıl içimi doldurdu gibi bir his olmuyorki
hiç bir zaman, çoğu zaman; penisi hafif kasılıyor, nabız gibi atıyor, sıcaklığı hissediyorum sadece. 2-3 gün ara vermişsek içime sıvı akışı gibi oluyor
ama öyle duş başlığı gibi de değil. normalinin bu olduğunu düşünüyorum. ne dersiniz? bide içimden çıkınca dışarı damlıyor gibi oluyor, bu normalmi? çocuk
düşünüyoruz 3 ay falan oldu korunmadık. internette okuyorum ayaklarınızın altına yastık koyun diyorlar, siz eşiniz boşalınca nasıl hissediyorsunuz? tazyik basınç vb. olmuyor bende, rahmime doğru bi fışkırma gibi olmuyor, sıvı akıyor gibi de tam değil, sıcaklık ve kasılma hissi oluyor, birde çıkınca dışarı akıyor, acaba içeride yeterli siperm kalıyormu kuşkulamıyorum .
Çok bi çarpma hissi hissetmezsin canım zaten sıvı sonuçta ama akışı hissediyorsun3 aydır henüz hamile kalamadım, acaba tazyikmi düşük, ulaşamıyormu, kafamda sorular var, ona sorupta sitres yaptırmakta istemiyorum. etrafımda çocuk diye sorup duruyor onlarada danışmıyorum. rahim ağzına doğru bi çarpma hissi gibimi? çıkınca çarşafa bikaç damla düşüyor, yada popoma doğru akıyor gibi olduğundan tazyik düşük ulaşamıyor gibi evhamlanıyorum. bacak omuzayı zaten seviyor ayak durumundada açıklamıştım, hep o pozüsyonda boşaltayım bakalım sonuç neolcak, ondada yaptık ama dediğim gibi rahim ağzına doğru bi tazyik bi çarpma hissedemedim.
Olacak oldu mu zevk suyu sürtünme den de oluyor burda binlerce bunlarla ilgili açılmış konu var3 aydır henüz hamile kalamadım, acaba tazyikmi düşük, ulaşamıyormu, kafamda sorular var, ona sorupta sitres yaptırmakta istemiyorum. etrafımda çocuk diye sorup duruyor onlarada danışmıyorum. rahim ağzına doğru bi çarpma hissi gibimi? çıkınca çarşafa bikaç damla düşüyor, yada popoma doğru akıyor gibi olduğundan tazyik düşük ulaşamıyor gibi evhamlanıyorum. bacak omuzayı zaten seviyor ayak durumundada açıklamıştım, hep o pozüsyonda boşaltayım bakalım sonuç neolcak, ondada yaptık ama dediğim gibi rahim ağzına doğru bi tazyik bi çarpma hissedemedim.
Yatağa damlar zaten normal oeşime sitres yaptırmam söylemem tabi. 1 buçuk yıllık evliyiz, bir yıl kondomla korunduk, sonra korunmayı bıraktık, olursa olsun dedik, son 3 aydır olsun artık yaa, modundayım, boşalma anı demin bahsettiğim gibi hissettiriyor bana, basınç ve aşırı doluduk değil, hafif sıvı hissediyom hadi onu geçtim, tazyik düşükmü, yatağa damlıyor, rahme ulaşamıyormu diye soru işaretleri oldu kafamda.
Ara sıra ola bilir böyle herzaman oluyorsa sıkıntı vardir boşalması ile ilgili yani. Adamda robot degil yani oda insan bir kez oldu diye eşini darlamaya gerek yok.Kızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
Bilmiyorsan akıl da verme
Şundan sonra Allah seniAy her kadını koşulsuz sahiplenecek değilim heralde sırf kadın diye.
Banane ayol Agırlığı beni değil muhattabını ilgilendirir, akıl vermıceksen yazma dedi alsın işte akıl. Ağırmış hafifmiş ama akıl.
YaaaŞundan sonra Allah seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?