Hahahaha yok hayatım ya tek sefer3gun üst üste yapmış sonra 3 gün ara vermiş. Her ilişki tek sefer de değilse adamı kurutmustur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim cidden boşalıyor mu?
- Konu Sahibi smmhh
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel hayat koca
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
İyi de eşinizin numara yaptığına emin misiniz ?Heh işte ben hiçççç öyle numaralar yapmadım
- 11 Şubat 2023
- 9.746
- 1
- 21.395
- 268
Bu kadar korkutmayin kendinizi ya.Hahahaha yok hayatım ya tek sefer
- 5 Haziran 2024
- 373
- 267
- 18
Bence buraya sorulcak bir soru degil buKızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
İnsan anlar icine boşalıp boşalmadıgını sonra wc gidince geliyor ellesenizde geliyor insan kendi bilir yani biz hayır falan desek nolcak kocanızamı küsceksiniz ne var bunda
- 4 Haziran 2023
- 552
- 891
- 23
Hanimefendi diger uyenin mesajini alintiladimBunu yazan ben değilim hanım efedi, başkasının mesajını alıntı yapmışsınız. Dikkatli olursanız sevinirim suçlamadan önce
Ki zaten yanlis alintilasam bile ortada suc olmadigi icin suclamada yok sakin olun, gerginliginizi baskasina yansitmanin alemi yok
Hahaha üste çıkmaya çalışmayın önce yargılayıp şimdi sakin olun demek falanHanimefendi diger uyenin mesajini alintiladim
Ki zaten yanlis alintilasam bile ortada suc olmadigi icin suclamada yok sakin olun, gerginliginizi baskasina yansitmanin alemi yok
İlk kez olunca yazdım direktBence buraya sorulcak bir soru degil bu
İnsan anlar icine boşalıp boşalmadıgını sonra wc gidince geliyor ellesenizde geliyor insan kendi bilir yani biz hayır falan desek nolcak kocanızamı küsceksiniz ne var bunda
- 18 Nisan 2021
- 1.542
- 1
- 1.739
- 83
- 28
Cingardan kastım dusa girene kdr durumu sorguladım sadece herkes bağrıs cağrıs falan sanmıs da cok sakin bir yapım vardır zaten. Bırakın da numara mı yapıyor doğru mu söylüyor bunun da hesabını soralım bir zahmetHem ustunde durmadim diyorsunuz hem cingar cikardim diyorsunuz … allahtan ustunde durmamissiniz dursaniz napardiniz bilemiyorum
- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.810
- 118
- 23
- 18 Nisan 2021
- 1.542
- 1
- 1.739
- 83
- 28
Herkes cingar cıkardım deyince bağrış çağrış oldu sanmıs da öyle değil valla sadece durumu sorguladım yanlıs ifade etmişim kendimi böyle bişey için tabii ki kavga kıyamet kopmazGerçekten hiç üstünde durmamışsın
hayır asla sormazsın mast yapsa da sana ne? Yapamaz mı? Her şeye karışmayın? DiyebilirlerCingardan kastım dusa girene kdr durumu sorguladım sadece herkes bağrıs cağrıs falan sanmıs da cok sakin bir yapım vardır zaten. Bırakın da numara mı yapıyor doğru mu söylüyor bunun da hesabını soralım bir zahmet
Ay evet onu hep hissediyorum canım acaba diyorum hani biz sıkıyoruz ya bazen kasları onlar yapamaz bunu herhaldeEşinin boşaldığını hertürlü anlarsın ya. Boşalırken peniste garip bir hareket oluyor kasılm gibi ben içimdeyken hissediyorum onu. Bir de benimkinin sırtındaki tüyler diken diken oluyor her seferinde
- 18 Nisan 2021
- 1.542
- 1
- 1.739
- 83
- 28
Valla ne yapmak istiyorsa yapsın herkes tabi de yalan söylemedikten sonra sıkıntı yok. İşin içinde yalan varsa hesabı sorulur bu durumunhayır asla sormazsın mast yapsa da sana ne? Yapamaz mı? Her şeye karışmayın? Diyebilirler
- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.810
- 118
- 23
Kız yok bilinçli yapılacak bir hareket değil bence o ya garip bir şeyAy evet onu hep hissediyorum canım acaba diyorum hani biz sıkıyoruz ya bazen kasları onlar yapamaz bunu herhalde
Evet evet calla haklısın o noktayı hiç düşünmemiştimKız yok bilinçli yapılacak bir hareket değil bence o ya garip bir şey
Yalan da söyleyebilir ne var derler şimdiValla ne yapmak istiyorsa yapsın herkes tabi de yalan söylemedikten sonra sıkıntı yok. İşin içinde yalan varsa hesabı sorulur bu durumun
- 18 Nisan 2021
- 1.542
- 1
- 1.739
- 83
- 28
Kavga cıkarmadım yahu hesabını sorup konuyu kapadım üstünde durmadım. Sadece sitem ettim.. cıngar cıkardım deyince kavga ettim sanmış herkes hesabı da sorulur böyle bir seyin ayrıca cok kırıcı bir durum boşalma taklidi yapılması. Yapıyorsa da söylesin hayatım motivasyonum bozuldu olmadı vs diye ona göre başka şeyler dusunulur. Yalann söylenmesi hoş değilbu ne ya? kavga cikarilacak konu mu cidden?
kkda oyle seyler okuyorum ki şok oluyorum.
durduk yere güzel bir sevismeden sonra adami pisman etmissiniz. kimse bes dakika önce seviştiği insanin bes dakkka sonra basbas bagirtisini - suclamasini duymak istemez.
ne desin adam bir kere bosalmis numarasi yaptiysa nasil numaraydı desin? dese eline ne gececek? adam kendini küçültüp söylese ogrensen ne olacak?
- 18 Nisan 2021
- 1.542
- 1
- 1.739
- 83
- 28
Derler canım derler.. İsterler ki karı koca birbirine hiçbişeyin hesabını sormasınYalan da söyleyebilir ne var derler şimdi
- 4 Haziran 2023
- 552
- 891
- 23
Yok yanlis anlamayin ben yargilamak icin demedim ifade etme sekliniz komigime gitti de ondan dedim yoksa koca sizin yaniCingardan kastım dusa girene kdr durumu sorguladım sadece herkes bağrıs cağrıs falan sanmıs da cok sakin bir yapım vardır zaten. Bırakın da numara mı yapıyor doğru mu söylüyor bunun da hesabını soralım bir zahmet