Evet yaa sonradan fark ettim ama iyi oldu birbirimizi anladık sen de çok tatlısın. Buzlar eridiyse sorun yokYaaa başkasıyla dovusseymışik keşke.
Çok üzüldüm şuan
Sen çok tatlısın
Sonraki postta da(dünden bahsediyorum) herşeyi unutup yardımlaşmışız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim cidden boşalıyor mu?
- Konu Sahibi smmhh
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel hayat koca
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Haziran 2023
- 297
- 547
- 23
Bebek için tazyikli sperme ihtiyacın yok.Vajinismus olup deneme yaparken ağız kısmına boşalıp hamile kalan arkadaşım var benimçarpma hissetmeyince yeteri kadar uzağa gidemiyordamı olmuyor diye düşünüyodum kendi kendime.
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
inşallah allah isteyen herkeze hayırlısını versinBebek için tazyikli sperme ihtiyacın yok.Vajinismus olup deneme yaparken ağız kısmına boşalıp hamile kalan arkadaşım var benim
- 30 Nisan 2023
- 318
- 117
- 18
- 34
Yok kız ben hissediyorum son yapmamızda da gayet hissettin o ılıklığıValla ben sadece hareketlerden anlıyorum kesinlikle sperm falan hissetmiyorum. İlişki bitip çıktığında geri geliyor o kadar bunun dışında boşalması anında bir şey hissetmiyorum
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
3-4 gün ara vermiştik bende tazyik değilde bi ılıklık hissettimYok kız ben hissediyorum son yapmamızda da gayet hissettin o ılıklığı
Evet özellikle 3-4 gün ara verilip yapınca daha fazla hissediyorsun haklısın cnm3-4 gün ara vermiştik bende tazyik değilde bi ılıklık hissettim
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
Evet özellikle 3-4 gün ara verilip yapınca daha fazla hissediyorsun haklısın cnm
bende bu konuda evhamlıydım, dışarı akması, hissetmemek ama, kafamdan çıkarıp biraz zevke odaklanınca daha hissettim arada vermiştik o sıra bu his üzerine iyi geldi.
- 12 Kasım 2024
- 6
- 6
- 1
ara verip yapıldığı zaman bunu ben de hissediyorum hatta bazen süre uzadığı zaman tazyikli bile hissedebiliyorum3-4 gün ara vermiştik bende tazyik değilde bi ılıklık hissettim
Evet ara verince depolar doluyor herhaldeara verip yapıldığı zaman bunu ben de hissediyorum hatta bazen süre uzadığı zaman tazyikli bile hissedebiliyorum
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
Evet ara verince depolar doluyor herhalde
AYNEN. acaba kaliteyede etkisi oluyomu?
Olabilir çünkü ben eşimle 6 gün grip olduğum için yapamadım sonra beraber olduk o ay ikizlerime hamile olduğumu öğrendim canım. Ama 6-7 günden uzun da bayatlatıyormuş spermi bilmeden zamanında yapmışızAYNEN. acaba kaliteyede etkisi oluyomu?
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
6 gün boykot ozaman eşim 3 günü zor geçiriyo, hastalık falan hariç, biraz çabalayalım bakalımOlabilir çünkü ben eşimle 6 gün grip olduğum için yapamadım sonra beraber olduk o ay ikizlerime hamile olduğumu öğrendim canım. Ama 6-7 günden uzun da bayatlatıyormuş spermi bilmeden zamanında yapmışız
En azından bi 4-5 görün faydası olur testisler üretmeye zaman verin az kız6 gün boykot ozaman eşim 3 günü zor geçiriyo, hastalık falan hariç, biraz çabalayalım bakalım
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
durmuyoki abla, ikinci gün akşamı ayağımdan başlıyo sırnaşmaya.En azından bi 4-5 görün faydası olur testisler üretmeye zaman verin az kız
Başını ağrıt kirpiğim ağrıyor dedurmuyoki abla, ikinci gün akşamı ayağımdan başlıyo sırnaşmaya.
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
Başını ağrıt kirpiğim ağrıyor de
haha. sesli güldüm valla, baştan şartlanıyom bugün olmasın ya şöyledir böyledir, yüzde yüz diyemem ama çoğu zaman ikna ediyo puşt dicem şimdi, . ama çok sever beni yaa, kıyamaz, bazen bakar istekli değilsem zorlamaz (tabi uğraşıp ikna edemediyse)
Canım bebek için deniyoruz dedin di mi? Sen kontrol ettirdin mi kendini?haha. sesli güldüm valla, baştan şartlanıyom bugün olmasın ya şöyledir böyledir, yüzde yüz diyemem ama çoğu zaman ikna ediyo puşt dicem şimdi, . ama çok sever beni yaa, kıyamaz, bazen bakar istekli değilsem zorlamaz (tabi uğraşıp ikna edemediyse)
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
dedim abla, kendide istiyo ama istek geldimi hadi aşkım, balım, canım, bi bakmışız tvyi kapatıp odaya gelmişiz. evleneli birbuçuk yıl oldu, onuda anlıyom, tam genciz tadını çıkaralım falan diyo, öyle bişeler oluyo işte.Canım bebek için deniyoruz dedin di mi? Sen kontrol ettirdin mi kendini?