• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cidden boşalıyor mu?

Valla ben sadece hareketlerden anlıyorum kesinlikle sperm falan hissetmiyorum. İlişki bitip çıktığında geri geliyor o kadar bunun dışında boşalması anında bir şey hissetmiyorum

Valla ben sadece hareketlerden anlıyorum kesinlikle sperm falan hissetmiyorum. İlişki bitip çıktığında geri geliyor o kadar bunun dışında boşalması anında bir şey hissetmiyorum
Yok kız ben hissediyorum son yapmamızda da gayet hissettin o ılıklığı

Evet özellikle 3-4 gün ara verilip yapınca daha fazla hissediyorsun haklısın cnm

bende bu konuda evhamlıydım, dışarı akması, hissetmemek ama, kafamdan çıkarıp biraz zevke odaklanınca daha hissettim arada vermiştik o sıra bu his üzerine iyi geldi.

AYNEN. acaba kaliteyede etkisi oluyomu?
Olabilir çünkü ben eşimle 6 gün grip olduğum için yapamadım sonra beraber olduk o ay ikizlerime hamile olduğumu öğrendim canım. Ama 6-7 günden uzun da bayatlatıyormuş spermi bilmeden zamanında yapmışız

Olabilir çünkü ben eşimle 6 gün grip olduğum için yapamadım sonra beraber olduk o ay ikizlerime hamile olduğumu öğrendim canım. Ama 6-7 günden uzun da bayatlatıyormuş spermi bilmeden zamanında yapmışız
6 gün boykot ozaman :D eşim 3 günü zor geçiriyo, hastalık falan hariç, biraz çabalayalım bakalım

Başını ağrıt 🤣🤣 kirpiğim ağrıyor de

haha. :D sesli güldüm valla, baştan şartlanıyom bugün olmasın ya şöyledir böyledir, yüzde yüz diyemem ama çoğu zaman ikna ediyo puşt dicem şimdi, :D. ama çok sever beni yaa, kıyamaz, bazen bakar istekli değilsem zorlamaz (tabi uğraşıp ikna edemediyse) :D

haha. :KK70: sesli güldüm valla, baştan şartlanıyom bugün olmasın ya şöyledir böyledir, yüzde yüz diyemem ama çoğu zaman ikna ediyo puşt dicem şimdi, :KK70:. ama çok sever beni yaa, kıyamaz, bazen bakar istekli değilsem zorlamaz (tabi uğraşıp ikna edemediyse) :KK70:
Canım bebek için deniyoruz dedin di mi? Sen kontrol ettirdin mi kendini?

Canım bebek için deniyoruz dedin di mi? Sen kontrol ettirdin mi kendini?
dedim abla, kendide istiyo ama istek geldimi hadi aşkım, balım, canım, bi bakmışız tvyi kapatıp odaya gelmişiz. evleneli birbuçuk yıl oldu, onuda anlıyom, tam genciz tadını çıkaralım falan diyo, öyle bişeler oluyo işte.

Back
X