Eşim cidden boşalıyor mu?

niye yalan söyesin ki, o anın heyeacanı ile hissetmemiş olabilirisniz belki. her zaman aynı oranda sıvı gelecek diye de bişey yok sonucta. bir dahaki seferde anlarsınız. stresli felan ise erkenden sönmüş de olabilir size söylemmiştir utanmıştır vs takılacak bişey degil bu

Bence buraya sorulcak bir soru degil bu
İnsan anlar icine boşalıp boşalmadıgını sonra wc gidince geliyor ellesenizde geliyor insan kendi bilir yani biz hayır falan desek nolcak kocanızamı küsceksiniz ne var bunda

Bunu yazan ben değilim hanım efedi, başkasının mesajını alıntı yapmışsınız. Dikkatli olursanız sevinirim suçlamadan önce
Hanimefendi diger uyenin mesajini alintiladim
Ki zaten yanlis alintilasam bile ortada suc olmadigi icin suclamada yok sakin olun, gerginliginizi baskasina yansitmanin alemi yok

Hanimefendi diger uyenin mesajini alintiladim
Ki zaten yanlis alintilasam bile ortada suc olmadigi icin suclamada yok sakin olun, gerginliginizi baskasina yansitmanin alemi yok
Hahaha üste çıkmaya çalışmayın önce yargılayıp şimdi sakin olun demek falan

Bence buraya sorulcak bir soru degil bu
İnsan anlar icine boşalıp boşalmadıgını sonra wc gidince geliyor ellesenizde geliyor insan kendi bilir yani biz hayır falan desek nolcak kocanızamı küsceksiniz ne var bunda
İlk kez olunca yazdım direkt

Hem ustunde durmadim diyorsunuz hem cingar cikardim diyorsunuz … allahtan ustunde durmamissiniz dursaniz napardiniz bilemiyorum
Cingardan kastım dusa girene kdr durumu sorguladım sadece herkes bağrıs cağrıs falan sanmıs da cok sakin bir yapım vardır zaten. Bırakın da numara mı yapıyor doğru mu söylüyor bunun da hesabını soralım bir zahmet

Eşinin boşaldığını hertürlü anlarsın ya. Boşalırken peniste garip bir hareket oluyor kasılm gibi ben içimdeyken hissediyorum onu. Bir de benimkinin sırtındaki tüyler diken diken oluyor her seferinde

Gerçekten hiç üstünde durmamışsın
Herkes cingar cıkardım deyince bağrış çağrış oldu sanmıs da öyle değil valla sadece durumu sorguladım yanlıs ifade etmişim kendimi böyle bişey için tabii ki kavga kıyamet kopmaz

hayır asla sormazsın mast yapsa da sana ne? Yapamaz mı? Her şeye karışmayın? Diyebilirler

Eşinin boşaldığını hertürlü anlarsın ya. Boşalırken peniste garip bir hareket oluyor kasılm gibi ben içimdeyken hissediyorum onu. Bir de benimkinin sırtındaki tüyler diken diken oluyor her seferinde
Ay evet onu hep hissediyorum canım acaba diyorum hani biz sıkıyoruz ya bazen kasları onlar yapamaz bunu herhalde

hayır asla sormazsın mast yapsa da sana ne? Yapamaz mı? Her şeye karışmayın? Diyebilirler
Valla ne yapmak istiyorsa yapsın herkes tabi de yalan söylemedikten sonra sıkıntı yok. İşin içinde yalan varsa hesabı sorulur bu durumun

Ay evet onu hep hissediyorum canım acaba diyorum hani biz sıkıyoruz ya bazen kasları onlar yapamaz bunu herhalde
Kız yok bilinçli yapılacak bir hareket değil bence o ya garip bir şey

Kavga cıkarmadım yahu hesabını sorup konuyu kapadım üstünde durmadım. Sadece sitem ettim.. cıngar cıkardım deyince kavga ettim sanmış herkes hesabı da sorulur böyle bir seyin ayrıca cok kırıcı bir durum boşalma taklidi yapılması. Yapıyorsa da söylesin hayatım motivasyonum bozuldu olmadı vs diye ona göre başka şeyler dusunulur. Yalann söylenmesi hoş değil

Yok yanlis anlamayin ben yargilamak icin demedim ifade etme sekliniz komigime gitti de ondan dedim yoksa koca sizin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…