Eşim canımı sıkıyor ( bilgisayar oyunu )

Cancancan333

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
60
4
Merhaba arkadaşlar eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. Ne yaptı etti bilgisayarı aldırdı evde hiç bişeyi bilgisayara dikkat ettiği kadar etmez göz bebeği gibi bakar. Evlendikten bi kaç ay sonra aldı bilgisayarı çok dedim istemiyorum bilmem ney diye ama yine de aldı. Her gün olmasa da 2 gün arayla 3 gün arayla bilgisayarı açıp oyunor. Daha doğrusu şöyle diyim kendi nöbet sistemi çalışıyor bi gün varsa bi gün yok zaten . Evde olduğu zamanlarda da akşam yemeğini yedikten sonra fark ediyorum huzur batıyor yarım saat bi saat gönlümü eyliyor sonra gözümün içine bakıyor anlıyorum ki bilgisayara oturacak. Bunu 2 3 gün arayla yapıyor. Ben kalk oyna desem her gün oynayacak. Bu akşam oldu işte yemeği yedik biraz yürüyüş yaptık tatlı yapmıştım oh bi güzel onu da yedi çayla uyduruktan bişeyler açtı tv den baktı sarmıyor yüzüme bakıyor bi gözü saatte bilgisayar oynayacak ya. Kalktı işte bilgisayarda halen online oyun oynuyor 27 yaşındayız . Bu adamdan çocuk falan düşünmüyorum çünkü bunun oyun arkadaşlarından birinin 10 günlük bebeği oldu her akşam oyunda böyle bişey olabilir mi ya? Ben mi abartıyorum kızlar bi çare söyleyin . Ve en ufak boşluğunda oynuyor mesela ben evde yokum işte olayım o evde olsun muhakkak bilgisayarda oluyor hiçbir boşluğu kaçırmıyor gerçekten rahatsız oluyorum kaliteli zaman geçiremiyoruz artık boşanma fikrine yakın bakmaya başladım . Bi de diyorum gezmesi tozması yok öyle arkadaşlarıyla sadece evde bilgisayar oynuyor.

sizi boşlamadan oynuyorsa oynasın, o şekilde deşarj oluyor .başka insanlar da maç izler, dizi izler, sosyal medya bakar. illa hepimizin var boş zaman aktivitesi. sizi boşlamadığı, bağımlılık olmadığı sürece bence sorun yok. benim erkek arkadaşım da özellikle sezonda neredeyse her gün maç izler, illa bi maç ekranı olur evde, sıkıntı değil benim için mesela.

sizi boşlamadan oynuyorsa oynasın, o şekilde deşarj oluyor .başka insanlar da maç izler, dizi izler, sosyal medya bakar. illa hepimizin var boş zaman aktivitesi. sizi boşlamadığı, bağımlılık olmadığı sürece bence sorun yok. benim erkek arkadaşım da özellikle sezonda neredeyse her gün maç izler, illa bi maç ekranı olur evde, sıkıntı değil benim için mesela.
Canım işte en azından salonda açıyordur yan yana oluyorsunuzdur benimki ayrı oda yaptı bilgisayar odası oraya gidiyor kalkıp kalkıp

Merhaba arkadaşlar eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. Ne yaptı etti bilgisayarı aldırdı evde hiç bişeyi bilgisayara dikkat ettiği kadar etmez göz bebeği gibi bakar. Evlendikten bi kaç ay sonra aldı bilgisayarı çok dedim istemiyorum bilmem ney diye ama yine de aldı. Her gün olmasa da 2 gün arayla 3 gün arayla bilgisayarı açıp oyunor. Daha doğrusu şöyle diyim kendi nöbet sistemi çalışıyor bi gün varsa bi gün yok zaten . Evde olduğu zamanlarda da akşam yemeğini yedikten sonra fark ediyorum huzur batıyor yarım saat bi saat gönlümü eyliyor sonra gözümün içine bakıyor anlıyorum ki bilgisayara oturacak. Bunu 2 3 gün arayla yapıyor. Ben kalk oyna desem her gün oynayacak. Bu akşam oldu işte yemeği yedik biraz yürüyüş yaptık tatlı yapmıştım oh bi güzel onu da yedi çayla uyduruktan bişeyler açtı tv den baktı sarmıyor yüzüme bakıyor bi gözü saatte bilgisayar oynayacak ya. Kalktı işte bilgisayarda halen online oyun oynuyor 27 yaşındayız . Bu adamdan çocuk falan düşünmüyorum çünkü bunun oyun arkadaşlarından birinin 10 günlük bebeği oldu her akşam oyunda böyle bişey olabilir mi ya? Ben mi abartıyorum kızlar bi çare söyleyin . Ve en ufak boşluğunda oynuyor mesela ben evde yokum işte olayım o evde olsun muhakkak bilgisayarda oluyor hiçbir boşluğu kaçırmıyor gerçekten rahatsız oluyorum kaliteli zaman geçiremiyoruz artık boşanma fikrine yakın bakmaya başladım . Bi de diyorum gezmesi tozması yok öyle arkadaşlarıyla sadece evde bilgisayar oynuyor.

Bu oyunlara meraklı tipler gerçek hayattan çok kopuk oluyorlar. Çekilecek çile değiller bana kalırsa. Bence bu şekilde salak gibi saatlerce ekrana kitleneceğine, eve yakın kafede iki üç günde bir çay içip otursa arkadaşlarıyla daha iyi olur.

Ayni sorunla cebellestim seni çok iyi anlıyorum insan delirir yani

Hiç mi oynamasın istiyorsunuz? Bana normal geldi 2-3 günde bir birlikte vakit geçirdikten sonra bilgisayara oturması, sizin eşiniz olmadan yaptığınız aktiviteniz yok mu o zamanlarda siz de kendinize vakit ayırın. Benim eşim bi ara neredeyse her akşam oyuna girerdi, abartmıştı bıraktı tabii uzun süredir, çok tartıştım o zaman oyun yüzünden. Çocuktan sonra da zar zor vakit buluyor artık.

Çok şükrediyorum gamer değil kocam diye. Bence aşırı boş iş. Allah sabır versin. Kitap okusun film izlesin ya da sizle beraber sıkılsın yani. Benim de kardeşim oynar. Ailesiyle arkadaslarıyla ilgilenir. Uykusundan feda eder herkes yatınca oynar. Öyle yapsın. ☠️ daha erken saatlerde oynuyosa arkadaşları kesinlikle evden çıkın siz de plan yapın.

Ay bu ne , şu adamları az salın yahu .
2 3 günde dokunuyormuş bilgisayara zaten zavallı onun için de mi izin alsın artık ? Evlisiniz diye sahibi değilsiniz konu sahibi.
Yapışık ikiz misiniz, siz de kendinize tek kişilik bir aktivite bulun. Cidden Türkiye'de insanların çok değişik bağlanma sorunları var.

Mantıklı şeyler sevsin onu yapsın ☠️ canavar manavar öldürmenin sevilcek bi tarafı yok.
Sana göre yok, seviyorsa seviyordur. Dedigim gibi herkesin deşarj olma, kafa boşaltma yöntemi farklı. Her gün sabahtan aksama, aksamdan sabaha oynamiyorsa, 3 gunde bir olan bir seye de karisma hakkimiz yok.

Siz evde yokken oynamasina bile sinir oluyorsunuz ben bir gamer olarak adama daha cok acidim kusura bakmayin. 😄
2-3 gun arayla oynamasinda ne var ki? 2-3 gunde bir oynamasa o arada nasil bir asiri kaliteli vakit gecireceksiniz de geciremiyorsunuz mesela?
Insan evlendi diye de her gun agiz agiza bakarak durmaz ki evin icinde. 3 gun de bikac saat insanin hobisine de vakti olsun ya

Ben de oyun oynamayı severim. Açıkçası evleneceksem de benimle aynı şeyleri yapmaktan zevk alan biriyle evlenmek isterim.

Adam kendi evinde de açıp iki oyun oynamayacak mi öyle düşünün. Gecelere kadar kahvede takılabilirdi en azından gözünüzün önünde.
Bu oyun bağımlılığı bir yerde bitmiyor. 50 yaşına kadar oynayan biliyorum. O yüzden bence alışın ya da siz de oynamayı öğrenin.
Hem zevkli hem kafa dağıtıyor hem de eşinizle ortak bir paydaniz daha olur.

Ve en ufak boşluğunda oynuyor mesela ben evde yokum işte olayım o evde olsun muhakkak bilgisayarda oluyor hiçbir boşluğu kaçırmıyor gerçekten rahatsız oluyorum

Hanımlar konuyu açan kişi eşinin her boşlukta oynadığını yazmış. Üç günde bir iki-üç saatini bilgisayarda geçirmiyor yani, daha fazla oynuyor.

2-3 gunde bir neden sevdigi bir seyi yapamasin ki? Her bos vaktini sizinle mi gecirmesi gerekiyor? Siz de kendinize uğraşlar bulun, deşarj olmak icin herkesin bir yontemi vardir, oyun da bunlardan biri.
Tek deşarj yönteminin oyun olması ve artık beraber geçirdiğimiz vakitlerde bile oyunu düşündüğünü hissetmem nöbet günlerinde zaten yalnız kalıyor olmam eve gelince de yarım yamalak bişeyler izledikten sonra 4 saate yakın konuşa konuşa bilgisayar oynaması bazen biz dışardayken ona telefon gelmesi bilgisayar oyunu için ve sonra da eşimin aklının bilgisayara gittiğini düşünmem ( bi kaç defa da eve döndük bu yüzden ona sorsan o yüzden dönmemişiz eve zaten dönecektik 😂)

Sana göre yok, seviyorsa seviyordur. Dedigim gibi herkesin deşarj olma, kafa boşaltma yöntemi farklı. Her gün sabahtan aksama, aksamdan sabaha oynamiyorsa, 3 gunde bir olan bir seye de karisma hakkimiz yok.
Tiktokçu dayı olsa bu koca mesela yerin dibine sokulur çıkarılır. Benim saçma bulduğum bi şeyden zevk alan biriyle ben olamazdım. Mevzu oyun oynaması da değil. Türü aslında, gitsin şeker patlasın abi ses etmem. ☠️

Ben de oyun oynamayı severim. Açıkçası evleneceksem de benimle aynı şeyleri yapmaktan zevk alan biriyle evlenmek isterim.

Adam kendi evinde de açıp iki oyun oynamayacak mi öyle düşünün. Gecelere kadar kahvede takılabilirdi en azından gözünüzün önünde.
Bu oyun bağımlılığı bir yerde bitmiyor. 50 yaşına kadar oynayan biliyorum. O yüzden bence alışın ya da siz de oynamayı öğrenin.
Hem zevkli hem kafa dağıtıyor hem de eşinizle ortak bir paydaniz daha olur.
Benimle değil düğünümü zehir eden küs olduğum kardeşiyle oynuyor

X