Eşim çalışmıyor :(

calismayan erkek zor valla
benim esimde calismayi sevmez ama isine erkenden gider mutlaka
ama sevmiyor iste
hep evde kalsa keske
bu huyuna sinir oluyorum
sizin durumunuz cok zor
esiniz size sirtini dayamis
büyük konusmayimda cekilmez valla

arkadaşlar bakamadım buraya uzun süre.eşimle bütün gün dipdibe olduğumuzdan görmüş okumuş konuyu.bu aralar daha kötüyüm artık.herşeyi gözüme batıyo.sevdiğimden hele hiç emin değilim.çok soğudum.sevip sevmediğimi nasıl anlayabilirim bunu bile düşünüyorum artık.kpss çalışmıyor bende hiç söylemiyorum çalış diye.zaten benim baskımla nereye kadar gider.şubatta gidecek burdan arabayı satıp iş açacak herşeye tamam dedim.nasıl istiyosan yapalım dedim ama içimde soğukluk artıyo.nasıl düzelicem bilmiyorum..

Çok zor bunları yaşamak ve ne yapacağını bilememek benim eşimde evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadı en fazla 1 ay 2 ay çalışıp sonra bir sebeple işten çıktı ve ben belki düzelir derken aradan 5 yıl geçti ve maalesef düzelmedi, bende kaç kere aldım karşıma konuştum tmm bir daha olmayacak hemen iş bulacağım diyor ama 1 ay zor dayanıyor çalışmaya sonra yine evde kısacası bir insan nasılsa o kalıyor yani anladığım kadarıyla sizin eşiniz dede çalışma sorumluluğu yok

hemde çok zor.zevk alamıyorum artık hiç bişeyden ne yapacağımı düşünmekten.1 yıl oldu tam işsizliği.aradaki 2 ay çalışmasını saymazsak.1 yıldır işsiz ve o bunun sıkıntısını yaşamıyor.hiç bi gayreti yok sanki böyle yaşamaktan memnun gibi.lafta herşey yapıcam edicem ama okadar..Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…