• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşim çalışmıyor

Satacak ev ve altın bulamayınca ne yapacakmış bir fikri var mı sordunuz mu ?
Ayrıca konuya inanmadım
Ya da siz doğru düzgün yazmayı bilmiyorsunuz.
Kopuk kopuk.
Düzgün cümleler yok..

İki çocuğu evlendirmek kimin fikriyse ondan isteyin parayı.

Evlenip ilk aydan cocuk yaptiginza pisman degilsiniz madem, girin bir ise calisin, bakin cocugunuza.
O cocugun bakiminda ayni derecede sorumluluk sahibisiniz, adam calismiyorsa ben de bakmam diyip kenara cekilemeezsiniz.
Esiniz icin bisey diyemiyorum, yine pisman degilseniz adam da yatar tabi. Ben de isterdim sabahlara kadar oyun film takilip aksama kadar uyumayi.

Çalışmıyorsa bari çocuğa o baksın ve siz işe girin. Benim de bir tanıdığım in kocası Almanya a geldi evlenip. Adam daha bir gün çalışmadı. Kadin çalışırken adam tipis tipis 3 çocuklarına bakıyor evde. Dediklerine göre iyi de bakıyormuş. Madem eşin çalışmak istemiyor, sen çalış. Burda anneler bebeklerini 4 aylık bile kreşe veriyor çalışmak zorunda olduklari icin. Çocuğun olduğuna "pişmanım" demek istemediginizi anlıyorum, canınız kanınız. Ama bu saatden sonra bari korunun ve çocuğunuzun geleceğini garantilemeye caba gösterin

18 yaşında mı evlendin ?
çok mu aşık olmuştun ?
işte aşıkım:işsiz: ölüüyorum demişsen dünya sanada adil yüzünü göstermiş
eğerki ailen zorlamış ise bi zahet konuşmasınlar yaptıkları işi temizlesinler

Ailenin yanina git orada calis calisacaksan. Kazandigini da o adama yedirme. Veya adam gitsin evden

• Beğen
Reactions: 000
Bir ailesi yok mu eşinizin ? Annesi babası bir büyüğü ile görüşün evde yatacaksa ne diye evlenip çocuk yapıyor hangi akla hizmet.. çalışmıyor diye ev satıp altın bozduk yazmişsiniz yanlış olmuş elinizde olan size kalacak şeyleri harcamıssiniz..
İse girmeyecekse burnu surtsun tasi tarağı toplar giderdim ben yada onu yollarım , bu şekilde de faydasız zaten olmasa da fark olmaz sizin için .

Esiniz sadece 1 ay calisti ve siz ev aldiniz. Sattiniz dubleks aldiniz. Bide cocugunuz var..
Benim esim ara ara issiz kaldi ama surekli yeni is buldu çalıştı. Benimde azda olsa destek gelirim var. Biz yeni ev alamiyoruz. Onu bırak kiraya cikmaya bile gücümüz yetmiyo. (konu açmıştım hatta bununla ilgili) 4 aylik bebegim var. Onun masraflarina zor yetisiyoruz. Tam kafa kafaya gidiyoruz yani..
Ben sizin konunuzdan bisey anlamadim. Cocuga nasil yetisiyosunuz??? Nerden para geliyo? Soyleyinde bende kv ile evi ayırayım....

aileniz sizi o kadar düşünüyorsa yanına alsın bence derhal.zaten yaşın dolar dolmaz evlenmişsin 1 ay çalışmış adama ne acele bu çocuk? havadan para mı gelecek sen çalışmasın o çalışmıyor.vallahi çocuğa yazık.yapacağın şey belli , dönüceksin babanın evine kocan da aklını başına almadan dönmeyeceksin.böyle evlilik mi olur.

• Beğen
Reactions: 000
Dublex evi nasil aldiniz onu anlamadim? Ayrica calismayan adama banka nasil kredi verir? 3 yetiskin ve bir cocuk altinlari satsanizda gecinemez ki. Mantikli bir sonuc cikarmaya calisiyorum bu konudan ama yok malesef inanamadim.

Ömrünce çekersin bak bu adamı bak bir an önce hal çaresine...
Arkadaşım 2 ay önce boşandı. Adam bi alıştımı rahatlığa tamam artık..

Bu adamla ömrünü heba etme. Belli ki parazit. Başkalarının sırtından geçinen bi tip. Sihirli bi değnek gelip onu değişteremez ki adamın içinde yok belli ki çalışmak.

Utanmıyor asalak asalak yaşıyor. Çocuğu da var üstelik. Bundan evin direği değil küreği bile olmaz. Yıllarını yakma.

Bu adamla ömrünü heba etme. Belli ki parazit. Başkalarının sırtından geçinen bi tip. Sihirli bi değnek gelip onu değişteremez ki adamın içinde yok belli ki çalışmak.

Utanmıyor asalak asalak yaşıyor. Çocuğu da var üstelik. Bundan evin direği değil küreği bile olmaz. Yıllarını yakma.
Kürek bile işe yarıyor küreğe hakaret etmeyiniz

Ayrılalım de ya da işe girsin.
Olmadı ailen konuşsun.

Back