- 23 Şubat 2017
- 218
- 287
- 103
- Konu Sahibi Sahika Kocarslanli
-
Karısının sütünden miYooo...karısının etinden, sütünden, maaşından yararlanmak isteyen adamcıklar ile dolu ortalık.
Yaşadığı ülke yabancı. şartları bize göre daha iyidir. Tek kişiyle gecinemeyecek olsalar adam biraz da ben oturayım sen çalış demezdiYalniz ülkenin sartlari göz onune alindiginda evde tek kisinin calismasi hic mantikli degil.
Hamilelikte, çocuğun ilk yılında falan tamam ama zamanı geldi diyor. Ben gerekirse çocuğuma kendim çalışır bakarım ailem destek olur, ailem arkamda ama neden yani çok üzücü, sabrediyorum iyi şeyler düşünmeye çalışıp ama iyice azıttı. Annenin evine de gitsen çalışıp çocuğa bakmak zorundasın çalış işte diyor. İyi de o zaman sen nasıl eşsin.
Tabi ki çalışın ama eşiniz gibi bir pislik istiyor diye değil.Kendiniz için çalışın ve alın çocuğunuzu gidin,o da paşa paşa nafakasini ödesin.Terbiyesiz,utanmaz herifMerhaba, 2 yaşında çocuğum var. Bulunduğumuz yerde bakacak kimsem yok. Kreşlere güvenemiyorum. Ayrıca çocuk derdini anlatabilene kadar istemiyorum, neler duyuyoruz. Allah tüm yavruları korusun. Eşimin kazancı artmasa da zaman zaman zorlansak da yetiyor aslında. Ama kendisi daha rahat etmek istediğini söylüyor. Her şey pahalandı malum. Ama sigarasından vazgeçmez. Babası gerektiğinde destek olur sağolsun. Benim mesleğim var, ama çok da alakalı işler yapmadım. Evlendiğimizde çalışıyordum, sonra ara verdim dil öğrendim, sınavlara girdim vs. Tam istediğim gibi bir işe girmiştim covid çıktı. Şimdi evden yapabileceğim işler bakmaya çalışıyorum. Eşim çok baskı yapıyor. Sürekli tarihler veriyor kendi çapında. Bi işe girmezsen çık git al çocuğu da git diyor. Çok soğutuyor kendinden de çalışmak fikrinden de. Kendini benimle bir tutuyor. Biraz sen çalış ben oturayım diyip gülüyor. Galiba en sonunda kalkıp gidicem, madem çalışmak zorundayım sana ne ihtiyacım var diyerek. İnanın ben kariyer insanıydım, ama çalışma şartları gerçekten hiç insancıl değil. Çalışırken de tüm param yola yemeğe kıyafete gidiyordu.
Burda asıl sorun paranın nereye gittiğiMerhaba, 2 yaşında çocuğum var. Bulunduğumuz yerde bakacak kimsem yok. Kreşlere güvenemiyorum. Ayrıca çocuk derdini anlatabilene kadar istemiyorum, neler duyuyoruz. Allah tüm yavruları korusun. Eşimin kazancı artmasa da zaman zaman zorlansak da yetiyor aslında. Ama kendisi daha rahat etmek istediğini söylüyor. Her şey pahalandı malum. Ama sigarasından vazgeçmez. Babası gerektiğinde destek olur sağolsun. Benim mesleğim var, ama çok da alakalı işler yapmadım. Evlendiğimizde çalışıyordum, sonra ara verdim dil öğrendim, sınavlara girdim vs. Tam istediğim gibi bir işe girmiştim covid çıktı. Şimdi evden yapabileceğim işler bakmaya çalışıyorum. Eşim çok baskı yapıyor. Sürekli tarihler veriyor kendi çapında. Bi işe girmezsen çık git al çocuğu da git diyor. Çok soğutuyor kendinden de çalışmak fikrinden de. Kendini benimle bir tutuyor. Biraz sen çalış ben oturayım diyip gülüyor. Galiba en sonunda kalkıp gidicem, madem çalışmak zorundayım sana ne ihtiyacım var diyerek. İnanın ben kariyer insanıydım, ama çalışma şartları gerçekten hiç insancıl değil. Çalışırken de tüm param yola yemeğe kıyafete gidiyordu.
Ben de yabanci ülkede yasiyorum ve hamileyim. Hem de ikizlere hamileyim. Bana kocam hic bir zaman calis ya da calisma baskisi yapmadi. Yalniz ben evin bütün sorumlulugunu bir tek kisinin omzuna yikacak kadar bencil ve sorumsuz bir insan olmadigim icin calismayi tercih ediyorum. Isinde sikintisi olur, mobing yaparlar sadece ben keyfime bakayim diye sevdigim adamin bu tarz cileler cekmesini asla istemem.Yaşadığı ülke yabancı. şartları bize göre daha iyidir. Tek kişiyle gecinemeyecek olsalar adam biraz da ben oturayım sen çalış demezdi
cehennem olsun gitsin madem deli midir nedir, böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum. İnsan gibi çalış demek ayrı bu şekilde hayvanca ifade etmek apayrı bir kafa... bu laflara cevap anca cehennem ol boşan olur
Aynı şey kadin için de geçerli.Böyle adama koca falan denmez..evi geçindiremeyecekse çocuk da yapmasaymış
Onun çocuğa bakmasından nolacak, akşama kadar tv başına oturur yavru, akşam gelince konu sahibi bir de yemekle çocukla temizlikle ilgilenmek zorunda kalır.aynen dediğini yapın biraz o çocuğa baksın siz çalışın görsün gününü
et sıkıntı değil miKarısının sütünden mi
Yoo koca bulmak da kolay değilKusura bakmayın da bu sorunun tek çaresi boşanmak ya da çalışıp bu kocanın istediklerini yerine getireceksiniz sanırım sizin zaten niyetiniz asla boşanmak değil başka nasıl bir tavsiye verilicek size onu da anlamadım eşine çocuğuna bakamayan adamdan koca mı olur onu da anlamadım eve para getirmediğiniz sürece gözünde değeriniz yok sizi geçtim çocuğunuzun değeri yok merak etmeyin kocasız da yaşanıyor çocuğunu eşine tercih eden kadınlardan olmayın koca her zaman bulunur önemli olan çocuğunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?