- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- Konu Sahibi Sahika Kocarslanli
Adamım diye dolaşıyor mu birde??? İşe girdiğim zaman sen defolup gideceksin hayatımdan deyin. Madem o böyle fütursuzca konuşuyor siz de ağır konuşun anladığı dil bu belli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesi veriyor yani bu akıllarıAnnesiyle de hiç konuşulmaz. Bir keresinde çocuk yokken benimle çalışıp sorumluluk sahibi olmayacaksan neden evlendin diye. tartışma yarattı. O günden beri resmiyim kadınla. Babası iyidir. Bir keresinde kavgamızda sen çalışsan da çalışmasan da laf etmemeli sen onun karısısın demişti. Ama son zamanlarda o da kariyerinize odaklanın falan demeye başladı. Ben girmiyorum o konulara onlarla. Sanırım annesine çekmiş.
Önceden de çalışmam hoşuna giderdi falan ama çocuktan sonra bu kadar vicdansız olacağını düşünememiştim. Yenidoğanken otur çocuğunu emzir büyüsün demişti bi kere ama sonra kudurdu.
Kocanız çalış dedi diye mi? Azıcık bahane arıyormuşsunuz gihibolmuşAynen çalışma isteğim vardı aslında ama artık hiç kalmadı gibi bişe.
Kadınların bir kısmı da evlenmeden maaş soruyor. Maaşı düşük, işi prestijli değil diye evlenmeyenler de var.beni maaşım için tercih eden adam
Çocuk verme kısmınu erkek yapamaz. O mecbur kadında. Ama kalanı kusura bakmayın ama tamamen siz ve sizin gibilerin sorunu. Böyle kocalarla evlenip sonra yok beyim iş yapmıyor çocuğa bakmıyo bık bık bık.Kadın çocuk veriyor. Evine bakıyor. Bu kadınlar daha ne yapacak. Erkeğin tek yaptığı iş calismak.
Ben de evlilikten nefret eden biriydim tipik kova burcu insanıyım ama karşınıza herşeyden önce arkadaş dost olduğunuz biri çıkınca kendinizi evli olarak buluyorsunuz çocuk bakamam yapamam derken şimdi planlama yaptığıma göre ben de epey bir değişiklik var ki benden daha odunu yoktur emin olabilirsiniz
Çıkarttı aslında da tek eşliliğe uyum sağlamakta çok zorlanıyorum.31 yaşında evlendim ben daha vaktiniz var Allah karşınıza hayırlı olacak birini çıkartsın inşallah
Ataerkillik konusunda şikayeti yok ki o üyenin. Saçma sapan biri ile yaptığı evlilikten sonra çarenin ataerkillikte olduğuna inanmış.Çocuk verme kısmınu erkek yapamaz. O mecbur kadında. Ama kalanı kusura bakmayın ama tamamen siz ve sizin gibilerin sorunu. Böyle kocalarla evlenip sonra yok beyim iş yapmıyor çocuğa bakmıyo bık bık bık.
Erkeğin tek yaptığı çalışmak yazmışsınız bir de
Ben yazayım:
Evi süpürmek
Silmek
Çamaşır katlamak.
Bebeğin kahvaltısı ve akşam yemeğini yedirmek
Haftada 1 gün tüm yemeklerden sorumlu olmak
Bazen ütü yapmak (ben hiç yapmıyorum)
Sabah 4 9 arası bebeğe bakmak,
Bunlar ve nicesi eşimin görevi
Çünkü ataerkil değiliz
Beni ilgilendirmez dedim.Herkes ister aşk evliliği yapmak, ama burası harikalar diyarı değil, hayatın gerçekleri var. Kafanın uyduğu, tipi düzgün iki insan varsa mesleği iyi olan seçilir elbette
Tatlım sen o üye değil misin.Çıkarttı aslında da tek eşliliğe uyum sağlamakta çok zorlanıyorum.
Yooo öule.degildi.yanlış anlaşılmalar olabiliyor.Tatlım sen o üye değil misin.
Saçma sapan cinsellik konuları açan.
Ben yanlış mı hatırlıyorum.
Bence sen evlilik istemiyor falan değilsin hatta ölüyorsun da pek yanaşmıyor hayatındaki erkekler.
Valla hamile mi kalmıştın ne.Yooo öule.degildi.yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
okBeni ilgilendirmez dedim.
Ben kendi bakış açımı söyledim.
Mantık evliliği yapmak isteyenle olmadım olmak istemiyorum dedim
Kim kimle olursa olsun banane
adamın tavrını normal görmedim, siz gereksiz yere yükseldiniz.Ben neyin duyarini kasacagim Pardon!
Ayni seyi savunuyorum, Ben mi dedim demin ki yorumda cocuk anneye kalacak bilmem ne .... Ki ister bosnair ister 2.3,4,. Cocugu yapar Banane.. Genelde de oyle oluyor ya zaten...Trajikomik bir sekilde
Benim karsi ciktigim sey , ortada 2 yasinda kucuk bir bebek var ve bunu gormeyen bir Adam, ustune ustluk yok oyle olmazsa cocugunu da Al git diyen bir adam. Tepkim adamin tavrina..Bu normal bir sey mi sizce..?
Yoksa tabii ki hayat zor evet,ama bunu bile bile de cocuklarin gunahina girmek de akilsizlik..Bu da ayri bir konu bence.
Bir zamanlar buraların en çapkın bekar üyelerinden biriydim ben ciddi ilişkim pek olmuyordu genellikle tek gecelik ilişkiler filan çok hızlı bir hayat yaşadım ben evlendiysem herkes evlenir yani merak etme kısmetse oluyor derlerdi de inanmazdım ben öyleymiş gerçekten sadece herşeyin bir zamanı varÇıkarttı aslında da tek eşliliğe uyum sağlamakta çok zorlanıyorum.
Beni zorlyan nokta tek gecelik ilişkileri ya da yeterince anlamlı olmayan skor olsun, vakit geçsin diye yaşanan ilişkileri bırakamamak değil zaten.birden çok partnerim olmasına rağmen bu kişilerin hepsini gercekten seviyorum ve çok kaliteli ilişkilerim var.bir tanesiyle olacağım diye çok kaliteli diğer ilişkilerimden nasıl vazgeçeceğim bilemiyorum.dediğin gibi bu koşulları sağlayan 1 kişi olsa anında tek eşli olurum zaten.Bir zamanlar buraların en çapkın bekar üyelerinden biriydim ben ciddi ilişkim pek olmuyordu genellikle tek gecelik ilişkiler filan çok hızlı bir hayat yaşadım ben evlendiysem herkes evlenir yani merak etme kısmetse oluyor derlerdi de inanmazdım ben öyleymiş gerçekten sadece herşeyin bir zamanı var
Yooo hayır evi geçindirmek finanse etmek kocası kadar kadının da sorumluluğu, ev işlerinin kadının olduğu kadar erkeğin sorumluluğu olduğu gibi. Bu zihniyetin genel olarak geçerliliği çok eskilerde kaldı.Şu dönemde evet tek kişinin maaşıyla geçinmek zor ama yani çalışmıyorsan çocuguda al git ne demek sen babanın evinden mi getirmişsin çoçuğu. Aslında daha güzel bir dille sende çalışırsan daha rahat geçiniriz vs diye anlatmak varken böyle çıkışması çok saçma. E tamam sen alıp git çocugu aç bir dava bağlasınlar yüksek miktarda nafakayı ödesin. Aaaaa adam manyak gerçekten yahu bir kere dinen erkek kadına bakmak zorunda he şu devirde bu imkansız hayat şartlrı ortada ama çalışmadığı için bir kadına bu yapılmaz ayrıca sen neden gidiyormuşsun kendisi toplanıp defolup gitsin o evden.