Esim calismami istiyor

Isyerimiz okadar buyuk degil ki annem giderse ben cok daha fazla yorulacam...ve bisey soylim mi benim annem bebekligimizden beri calisiyor ya hic bi ozel gunumuze gelemedi goremedi ya hepsini kacirdi kadin ve keske calismasaydimda gorseydim dedi...zaten hamilelik olana kadar calismayi dusunuyorum Allah nasip ederse ama sonra zaten yorgun bi insan oldum insanlari meslegimi sevmiyorum ama yoruldum...

Yanımızda 3 eleman var diyorsunuz

Ağdayı neden siz yapıyorsunuz

Boyayı da eleman yapacak

Kuaför dediğiniz yer ne büyüklükte

Hep gittiğim kuaför sürekli havalanır oda kokusu vs de kullanmazlar

Sizin belgeniz var mı

Yoksa kuaför anneniz de siz de yardımcı mısınız

Bir de yani ne kadar iş var

İş hiç oturtmayacak kadar çoksa eleman alırsınız

Eleman alamayacak kadar azsa size dinlenecek Zaman kalır

Aynen benim dusuncem bu beni yansittigin icin tesekkur ederim :)

Agdanin hepsini ben degil kendi musterilerimi aliyorum
Kuafor dedigim yer 5 aynali bi yer daha fazlla elemani nere sigdiracam
2012 ustalik belgem var
Annemde usta
Iayerimizin kapisi genelde acik ama kapali bi insan geldimi kapiyi bile kapitiyoz
Bide bizim isimi hic bwlli olmaz bi bakmissin kipildayacak yer yok bi bakmissin oturuoruz

Daha fazla değil annen gidince yerine birisi demiştim

Yani kesim vs yapabilsin sen yokken

Geçen kuaföre gittim kalfa izinli imiş patron yoktu

Bekler misin dediler olur dedim 11 gibi gelecek dediler

O arada biz kahvaltı ediyoruz dediler bana da çay verin dedim oturdum

Sonra kahvaltı bitti biri bıyığımı aldı sonra diğeri Ağdamı yaptı

Aradık 15 dakikaya gelecek dediler olur dedim bu arada öbürü de saçıma bakım yaptı

Bir de kahve yaptılar içtim

Geldi patron kesti saçımı vs

Bekledim diye indirimli de hesap yaptı oldu bitti

Sen hamile olunca herkes alttan alır ne olacak ki

Ha işim olsa idi de sonra giderdim

kuaföre giden ya beklemeyi göze alır ya da randevulu çalışana gider

Ev işleri için destek al hazır çoluk çocuk yok haftada yarım gün yardımcı al

Bir ağda parasına hallederler

Herkez senin gibi degil kalvalti yapiyoruz bi kalvalti yapalim alalim diyoruz cunku oglen yemek yiyemiyoruz ta kapatana kadar fqlan kadin dio 3 dakikan var abla kisma bizi dioz sonra kalvaltiyi birakip aliyoruz yane keske senin gibi olsalarda bizde raht etsek

Sen kendisinden fazla kazanıyosun sanırım , doğru mu ? Yani şunu sormak istiyorum açıkcası, sen çalışmazsan evi tek başına geçindirebilecek durumda mı eşinin kazancı ? Ve çalışmadığında normalde kendine özgü olan alışverişlerini alamadığında bu seni ayrı bi psikolojiye sokabilir mi? Acaba eşin çalışmadığında giderlerin gezmelerin vs olabilir diye de kasıyor olabilir mi
Tartisiyoruz suan napacan evde tek ben 10da geliyorum falan fistik diyo suan insallah bakalim zaman neyi gosterir

Ben boya için gitmiyordum ki kuaföre zaten.Ama boyaya gelenler de yanındaki elemanlara yaptırıyorlardı o da o gün gelmiyordu mesela ya da bi süreliğine ayrılıyordu evi yakındı mesela gidip dinleniyordu.
Ben 7 24 çalışmıyorum kimse çalışamaz bu insani bi durum değil zaten böyle cevap vermeniz anlamsız olmuş.
Hayat sizin tabi ki karar sizin biz sadece fikirlerimizi belirtiyoruz kendimizce.

Ben boya için gitmiyordum ki kuaföre zaten.Ama boyaya gelenler de yanındaki elemanlara yaptırıyorlardı o da o gün gelmiyordu mesela ya da bi süreliğine ayrılıyordu evi yakındı mesela gidip dinleniyordu.
Ben 7 24 çalışmıyorum kimse çalışamaz bu insani bi durum değil zaten böyle cevap vermeniz anlamsız olmuş.
Hayat sizin tabi ki karar sizin biz sadece fikirlerimizi belirtiyoruz kendimizce.

Canim suan benim annemle anlasmam gidene kadar para hic almicam gittikden sonra belki daha fazlada alabilirim kazanabilirim

Ben yengec burcuyum kuzum ev kusuyum tam

o dediğiniz türden erkekler de var maalesef ama o başka, ben daha genel bir konuyu kastediyorum.

Benimde kendi işimdi, al-sat inşaat firması. Kendime ait istanbul da 3 şubem satış ekibi sekreterler yemek ve temizlik ekibi olmak üzere, iyi bir iş hayatım oldu. 18 yaşından 31 yaşıma kadar hep çalıştım evimi aldım.4+1 bi ev. Krediyi düşün.ama aynı zamanda da sosyaldim.eşimle tanıştım, 1 ay sonra evlenme teklifi aldım,6.ay evlendik sade bi nikahla. ve dediki benim için doğacak evlatlarımız için evimizin kadını olur musun. Onur duydum, hiçbi zaman ah çalışmam lazım olur mu öle sey ben senin paranı yiyemem falanlar yapmadım. Evlenmeye ihtiyacım da yoktu, ailemden kalanda yerler evler var, ki kendi evim sigortam herşeyim. Ama bunlarda olmasaydı yine evet çalışmam derdim eşime. ama ona bişey olsa allah korusun ona bakarım. Temizliğe gider yine bakarım koşullar onu gerektiriyorsa. Önemli olan güvenmek. Yoksa evlenmezdim.evimde hiç de sıkılmıyorum, onu bekliyorum. O da bana koşuyor zaten...
Ben yengec burcuyum kuzum ev kusuyum tam

Son düzenleme:
çoğunluk çalış demiş. hakkimizi yemeyin.

Esimle konustuk bayada sana daha rahat bi hayat vermek icin diyorum calis evimizi bi alalim diyo sonra hic biseuini eksik etmem diyo yane kiraya verecegimiz parayla sana daha fazla sey yaparim bana bisey olursa hic yokdan sana bosey kalsin diye yapmak istiyorum diyor yoksa bakarim her turlu diyo ya bende esime cok duakunum zaten cok zor sartlarda evlendik ama cok sukur yane belki baska sektore gecerim rahat bi sektore bilemiyorum her isinde bi zorlugu var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…