Esim calismami istiyor

Şimdi buraya eşinizi eleştirmeye gelecekler, sana bakamayacaksa neden evlenmiş? Erkek dediğin karısına bakmak zorunda, senden çalışmanı isteyemez falan diyecekler. Para istiyorsanız, ev bark istiyorsanız çalışacaksınız o zaman kardeşim. Yok ben ev almasam da sorun değil, eşimin parası bana yeter diyorsanız oturun o zaman. Ama adamlara çalışmanızı istedi diye ya da parasını yettiremiyor diye kızmayın, hayat müşterek. Lafa gelince kadın erkek eşit olsun, icraata gelince bakamıyorsa evlenmesin oluyor (sizin için demiyorum, genel) Madem eşitlik istiyorsunuz haydi bakalım hanımlar, işe. Yok tek maaşla idare ederiz diyorsanız evde takılıp çalışmayabilirsiniz.

Benim düşüncem kadınların kendileri için çalışmaları yönünde ama 2017'de olmamıza rağmen halen daha kadın çalışmaz, kadına ailesi bakar, kocası bakar deyip kadınları aşağılıyorlar. Bir erkek bana "sen çalışma ben sana bakarım" dese kendimi kötü hissederdim, hayat müşterek, ne demek bakarım?

Kas alamam ileeliyen zamanda bel fitigida var zaten agdaya giremem boya rofle brezilya fonu falan yapamam tek kesim fon yapabilirim diye dusunuyorum...

Oturarak, koltuğumuzu daha da indirerek kaşımı alan iki tane ayrı hamile kuaförüm oldu.
Kimyasal olarak bir zarar söz konusu değilse fiziksel şartları kendinize uydurarak yapabilirsiniz.
Ağda çok kimyasal mı o kısmını bilemedim. Kendi alanınız, o kısmını daha iyi bilirsiniz.
Arkadaşın dediği gibi, elinizden geldiğince eleman aramaya yetiştirmeye çalışın.

Özellikle bebek düşünüyorsanız mutlaka çalışmaya devam etmeni öneririm. Zira gercekten masrafli bebek sahibi olmak. Boya isleri için yanina birini alabilirsin.

bence cocuugu erteleme ama dukkanı da brakma boya agda yapabıkecek guvenılır bı eleman alırsın sen kesım makyaJ devam edersın bızım teyzemın arkadasın kuafrdu koca karnıyla calıstı cocugunu da buyuttu evı dukkana yakın bı yere tasırsın sonucta buyuk bı emek dukkan ... ha deyınce acılmıyor acsan bıle musterı tplaması cok zor ıyı dusun derım

Bence çalışın eşiniz haklı. Hem mesleğiniz de uygun, her ne kadar kimyasal içinde deseniz de boyayı vs. kendiniz yapmayıverirsiniz. 3 tane eleman varmış zaten. Anneniz gidince birini daha alırsınız. Karınızı düşürürsünüz bazı işleri yapmayarak gerekirse ama bir işiniz olur. Tabi ki çocuk da lazım ev de lazım.

eger bebek dusunuyorsanız kuaforde calısmanız saglık acısından iyi degil ya kimyasalların icinde hamileliginiz surecinde ara vericeksiniz yada ..esiniz hamile olsanız bile calısmanızı istiyorsa yanlıs calıstıgınız yer acısından riskli

Çok haklısın, katıldığım noktalar çok ama sanki bu arkadaşımızın çok da net olamadığı belki de büyük ihtimalle çekindiği belirtemediği bi nokta vardır? Ne diyeceksin ? Beyefendi hanımefendi iyi kazanıyor diye belki baskı kuruyordur, nası anlatsam ya bunu... yani bazı erkekler vardır ya hatunu seviyordur evet ama maddi olarakda iyi kazanıyor diye kullanma demiyelim de buna karısını görmüyordur, paraya bakıyordur o nasıl iyi mi ne istiyor diye iki sormuyordur, kadında hissediyordur ve yüzleşemediği için.... ne bilim bilemedim ama anlatabilmişimdir umarım

Aynen dusuncelerimi yansitmissiniz ama bi soru daha var kafamda kendimimi ikna etsem :)

Ya olumlu dunya ne olacagi bilinmez canim tabide kafam karisik simdi

Yahu saç boyası mi kimyasal anlamadim onun için eldiven kullanılıyor yine muhatap olmuyorsunuz.
Sanki sizin calismaya gönlünüz yok olsa yeri göğü yıkar hem çalışır hem çocuk buyuturdunuz. Benim kuaforum çocuğunu dükkanda büyüttü resmen arkaya küçük bir oda yaptı çocuk oradaydı hep

Agda kimyasal degil ama bel fitigi oldugu icin 4 kisiye alim gunde belim agrio direk

Cok yakin arkadasim hamileliginde hep kuaforde oldugu icin bebeginin kalbi ve damagi delik dogdu ne ameliyatlar oldu ikinciye hamile kalinca direk dukkani kapatti cekemem bidaha okadar aci dedi boyanin ele degmesi degil konu boya kokusu zaten kimyasal ayriyeten oryal kimyasal bizede ekmek kapisi acan isler onlar

Ev islerini ortak yapacaksaniz tabi ki calis hayat musterek. Ama evdeki iş tek sana kalacaksa çalışma
Ev isleri zaten bana bakio esim daha gec geliyor isinden dolayi artik yane es is ev zor geliyo bizim meslekde inanin kolay degil 17yasindan beri belfitigindan cekiorum sprey falan kokusundan gripi bile gec atlatiyoruz hasta olumca dinlenme yok kusup giden cok hep gulmek zorindayiz musterilere

Yani bu yüzden hasta doğdu demek uygun değil bence çünkü benim kuaförüm çocuğu sana sağlam maşallah 2.yi de doğurdu çünkü.
Ama önemli olan sizin içinize sinmesi bebeği taşıyan da bakan da sizsiniz sonucta. Ben hamileyken sacimi boyatmadim mesela içime sinmezdi.

Kolay olur mu ya vızır vızır bütün gun ayakta kuaförler. Ev isi beraber yapilmayacaksa calis demeye de hakki yok bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…