- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Kafama koyma degil inanin daha netlesmedi benim kendi saglik sorunlarimda var misal doktor boya yapilan yerde bile durmami soyluyo karaciger degerlerim yuksek ellerimde egzama var agda eldiveni bile kasindirio bel fitigi falan 12 yasindan beri calisiyorum...Siz zaten çalışmamayi kafanıza koymussunuz ama işi kapatıp sıkıntılar başlayınca çok pişman olursunuz bilginize
Boya misal hamilelere yapmiyoruz sirf boya kokusu hamileye zararli diye kimyasal sonucdaYani bu yüzden hasta doğdu demek uygun değil bence çünkü benim kuaförüm çocuğu sana sağlam maşallah 2.yi de doğurdu çünkü.
Ama önemli olan sizin içinize sinmesi bebeği taşıyan da bakan da sizsiniz sonucta. Ben hamileyken sacimi boyatmadim mesela içime sinmezdi.
Onunda kwndince planlari var galibaKolay olur mu ya vızır vızır bütün gun ayakta kuaförler. Ev isi beraber yapilmayacaksa calis demeye de hakki yok bana gore.
Yillardir bu semtdeyiz herkes bizi bilir yogunda calisiyoruz ama annem gittiginde cok zor olacak bana bide merkez olmayinca burasi eleman hep sikinti bize 3 eleman annem ben variz yetisemiyoruz cok sukur ama cok kararsiz kaldim
Seni çok iyi anlıyorum ve inan ki hiç bi art niyet olmadan bunu haddim olmadan soruyorum, eşine karşı güvenin ve inancın mı sarsıldıAynen dusuncelerimi yansitmissiniz ama bi soru daha var kafamda kendimimi ikna etsem :)
Ya olumlu dunya ne olacagi bilinmez canim tabide kafam karisik simdi
Aynen dusuncelerimi yansitmissiniz ama bi soru daha var kafamda kendimimi ikna etsem :)
Herşey para değil arkadaşlar,,, hanımefendi sizin bahsettiğiniz maddiyatı aşmış. Gözünü karartmış anlayabiliyo musunuz o aşamayı ?.... bu arkadaş için sölemiyorum, bi dükkanınız oldu mu hiç? Siz çalışırsınız onun bunun kahrını malzemecileri, esnafsınız çevreyi,Aynı zamanda masrafları ve eve gelince eşi, sonra ev işlerini halledersiniz, eşiniz de sizin bunların altından nasıl güçle kalktığınızı görmez, iki tatlı söz sölemez ama dükkana gelir para var mı der kasaya el atar, herşeyi nasılsa siz hallediosunuzdur, bilir bi gereksiz rahatsız edici tavırlar edinir, bu kadına bi müddet sonra batar ve düşünmeye başlar bu adamın hayatındaki yerim ne diye? Konduranaz ve başlar ona bazı seylerden vazgeçmek istediğini sölemeye, denet yani, adam geri adım atmaz, oysa ki kadın farkedilmek istiyodur anlatabildim mi? Tamam hayatım sen önemlisin istiosan çalışma sen bana lazımsın yerim evini parasını demelidir. Olay kadının çalışması değil burada, bu kadın zaten çalışır isterse anlayamadınız mı ...
Aynen bana calisma canim senin fikrin sagligin hwrseyden onemli demesini beklerdim....Herşey para değil arkadaşlar,,, hanımefendi sizin bahsettiğiniz maddiyatı aşmış. Gözünü karartmış anlayabiliyo musunuz o aşamayı ?.... bu arkadaş için sölemiyorum, bi dükkanınız oldu mu hiç? Siz çalışırsınız onun bunun kahrını malzemecileri, esnafsınız çevreyi,Aynı zamanda masrafları ve eve gelince eşi, sonra ev işlerini halledersiniz, eşiniz de sizin bunların altından nasıl güçle kalktığınızı görmez, iki tatlı söz sölemez ama dükkana gelir para var mı der kasaya el atar, herşeyi nasılsa siz hallediosunuzdur, bilir bi gereksiz rahatsız edici tavırlar edinir, bu kadına bi müddet sonra batar ve düşünmeye başlar bu adamın hayatındaki yerim ne diye? Konduranaz ve başlar ona bazı seylerden vazgeçmek istediğini sölemeye, denet yani, adam geri adım atmaz, oysa ki kadın farkedilmek istiyodur anlatabildim mi? Tamam hayatım sen önemlisin istiosan çalışma sen bana lazımsın yerim evini parasını demelidir. Olay kadının çalışması değil burada, bu kadın zaten çalışır isterse anlayamadınız mı ...
Hamilelik henuz yok Allah izin verirse olacak canim ama olunca pat diye alinmiyor bu kararlar kendimi duzenimi ona gore ayarlicam zaten ama heralde siz 7 24 calisan bi bayansini bukadar rahat olabiliyorsun kendi kuaforunuz boya yapmayonca baska yeremi gittiniz 9ay boyunca bekledinz mi cidden cok merak ettimIyi de henüz bi hamilelik bile söz konusu değil ki bi olsun bakalım gebelik.
Benim kuaförüm de son ana kadar çalıştı ama boya yapmıyordu.
Mesela haftada 2 gün kendinize tatil verin elemanlar ilgilensin .
Boya da yapmayın diğer durumlar da da maske falan takabilirsiniz mesela.
Bel fıtığı için de tedavi olun fizik tedaviye gidin gerekirse .
Yani hamilelik olunca da bel fitigindan dolayı büyük sıkıntı olacak zaten ev de otursaniz bile.
Aynen ben maddiyata onem veren bi insan degilim cok..Ne güzel kendi işiniz varmış bence de daha hamile kalmadan bırakmayın en azından zorlanmaya başlayınca birakirsiniz çünkü bebek olunca masraflar da ikiye katlanıyor seni de anlıyorum insan yorulunca çalışmaktan bikinca çekilmek istiyor