Esim calismami istiyor

sevcanvildo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.388
1.985
Bizim bi x dukanimiz var annemle beraber calisiyoruz ama dukkani devredip calismak istemiyorum bebis dusunuyorum cunku bu sekilde zor olacak sureklide kimyasalin icindeyim hamile kalsam bile saglikli olacakmi bebis bilmiyorum kocama evde eksigim surekli yorgun oldugum icin ama o calismalisin 3 5 yol diyo ev mev alabilmemiz icin ama cidden eve gidiyorum aklim dukkanda dukkana geliyorum aklim evde napsam kararsiz kaldim bi kac ay sonra annem gidecek ben tek basima calisacam bide o var kararsizlik yedi bitirdi beni...(dukkan reklam olur belki diye soylemedim)

Dükkanda kimyasallardan uzak bir çalışma alanınız olabilir mi?
Bebek zamanı yerinize biri bakabilir mi?
Çalışma imkanınız varsa çalışın derim. Ama işi işte bırakmayo da öğrenmeniz gerekiyor.

Ya evde de alabilirim musterilerimi yine harcligimi cikartirim

Ya evde de alabilirim musterilerimi yine harcligimi cikartirim
Evden iş biraz zor olmaz mı? Çalışmaya alışmış biri için ev hayatı başlangıçta cazip gelse de sonra sıkıcı olabiliyor.
Eşiniz de çocuk istiyor mu? Yaşlarınız ve sağlık durumunuz müsaitse biraz daha birikim yaptıktan sonra bebek yapsanız daha iyi olabilir gibi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Boya olayı için başkasını alırsanız çok sıkıntı olmaz aslında.
Eğer güzel bir muhitte müşterileri de olan bir yerse kapatırsanız yazık edersiniz bence.
Yillardir bu semtdeyiz herkes bizi bilir yogunda calisiyoruz ama annem gittiginde cok zor olacak bana bide merkez olmayinca burasi eleman hep sikinti bize 3 eleman annem ben variz yetisemiyoruz cok sukur ama cok kararsiz kaldim

Yillardir bu semtdeyiz herkes bizi bilir yogunda calisiyoruz ama annem gittiginde cok zor olacak bana bide merkez olmayinca burasi eleman hep sikinti bize 3 eleman annem ben variz yetisemiyoruz cok sukur ama cok kararsiz kaldim

Yani eğer müşterileriniz varsa cidden yazık edersiniz.
Evet yorucu ama özellikle ağda/manikür/pedikür kısmında çok iyi para var. Benim ağdamı yapan bir arkadaşım vardı. O dükkan değiştirdikçe müşterileri de peşinden gelirdi. Sonunda kendi dükkanını açtı. Sadece kendi vardı ama inanılmaz iş yapıyordu. İkinci evini aldı sanırım. 2 tane de çocuğu var. Önleminizi aldıktan sonra sıkıntı olmaz. Bebek düşündüğünüzde eleman da bulamazsanız boya yapmıyorum bu süreçte dersiniz kimse de zorlayamaz sizi. Benim bu arkadaş misal pedikür yapmazdı. Paket ağdada sıkıntı yoktu ama zamanında bir kere pedikürden tiksinmiş ve yapmıyordu. Kimse de nasıl yapmazsın falan demedi. Paşa gönlüne kalmış bir şey. Müşterisi de eksik olmadı hiç.

Soylemek istememistim ama soylim sordun madem bayan kuaforu
İsim veya adres vermedikçe reklam kategorisine girmez .
Ben bir şey olacağını sanmıyorum kız meslek lisesi mezunuyum .
Hamile kuaförlük hocaları derse rahat rahat giriyorlardı .
Sana zarar verecek olan sadece boya kısmı olur tahminimce belki bir de ağda onun içinde elaman alırsın yanına .

Kas alamam ileeliyen zamanda bel fitigida var zaten agdaya giremem boya rofle brezilya fonu falan yapamam tek kesim fon yapabilirim diye dusunuyorum...

Zatem calismamaya aliskin degilim cocuklugum beri calisiyorum koca parasi falan hic yiyemedim yane ama korkuyor gozum annem burda olsaydi bukadar korkmazdim biz burda her turlu yoruluyoruz piskolojikde yoruluyorum

Mrb öncelikle ; yeter ki isteyin ben başarabilirim deyin ve inanin bir kac cocukla bile neler basarilabilir.Kendi ayaklarinin üstünde durmak gibisi var mi ?

Aslında çalışma hayatı ve sürekli insanlarla uğraşmaktan yorulmuşsunuz sanırım. Artık evinizi eşinizi yaşamak, kendinize zaman ayırmak,koşuşturma bi hayattan bıkmak, anne olma isteği, paranın bi yere kadar olduğu kavramlarını algılamışsınız. Annenizin gitmesi aslnda bi sorun teşkil etmez, iyi kazanıyorsunuz belli ki pek tabi yardımcı da tutabilirsiniz ki çalışanlarınız muhakkak vardır. Bunları düşünürsek aslında siz bi karar vermişsiniz zaten ama eşinizden destek alamadığınız için kararsız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Sizin kararınız ortada, yorulmuşsunuz ve çalışmak istemiyorsunuz ama eşinizi ikna edemiyorsunuz. Soru şu olmalı yani , eşimi nasıl ikna edebilirim ?

Kas alamam ileeliyen zamanda bel fitigida var zaten agdaya giremem boya rofle brezilya fonu falan yapamam tek kesim fon yapabilirim diye dusunuyorum...

Bence ne olursa olsun işini bırakma gerekirse kar payını düşür . Yerine bir eleman daha al . Kız mesleklerden stajyer öğrenci al bir iki tane Onlarda baya iş görür .

Okuduğum kadarıyla baya iyi bir yeriniz var . Bence vazgeçmeyin pişman olursunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…