eşim çalışmamı istemiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi HandB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HandB

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
52
109
8
kızlar merhaba öncelikle

bundan 2 hafta öncesine kadar çalışıyordum kuryeyim ben ve çok fena hasta oldum sanırım bu koronanın alt varyantı varmış bana o geçti galiba gece nefes darlığından uyuyamıyordum kuru öksürüğüm vardı ateşim aşırı yükseliyordu sürekli halsizdim ve eşim bu süreçte bayağı yıprandı kaptığım şey virüs olduğu için ilaçlar etki etmedi sadece ateşimi ve ağrımı geçirebildi ilaçlar. hala daha tam iyileşmiş değilim ciğerlerimden hırıltı gelip duruyor. bu süreçte işi bırakmak zorunda kaldım. şimdi biraz düzeldim tekrar çalışayım diyorum eşim istemiyor havalar soğudu motor tepesinde oluyorsun kaza yaparsın bayılırsın bişi olur diyor. başka iş yapmama bir şey demez ama ben başka işe girsem ayakta kalmak zorunda kalacağım bende doğuştan skolyoz var bu yüzden kendime güvenemiyorum moto kuryelik rahat bi işti benim için. sen evde otur ben gerekirse 15 saat çalışırım diyor ama buna da benim gönlüm el vermiyor. açıkçası evde olduğum süreçte evimi düzene soktum, dinlendim, üşümedim ve daha rahatım. ödemelerimiz var taksitlerimiz var onlar yakında biticek fakat ben de birikim yapmak istiyorum mesela mutfağım ve mutfak dolaplarım aşırı küçük, mutfağa dolap alıcam 10bin lira bunun için 2 ay beklemem lazım çalışıyor olsaydım alırdım hemen ne yapmamı önerirsiniz evde de rahatım çalışırsam da ekonomik özgürlüğümüz olacak ikilemde kaldım çok...

Bir süre ara verip yazın devam ederdim kaza bela her zaman ihtimal ama kışın daha çok ihtimal

Skolyoz motor kullanırken rahatsızlık vermiyor mu?

Bilmiyorum ki hiç düşünmedim aslında bilgisayarım var ordan bir şeyler yapabilirim sanırım
Bilgisayarınız varsa süper. Ben de kendi bilgisayarımdan çalışıyorum ve çok rahatım inanın. Sabahları inanılmaz trafik oluyor çünkü. Ve otobüsler çok kalabalık.

Çağrı merkezi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…