- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi kaynanamlayasiyorum
bu konu hakkında evlenmeden önce bu kadar sert değildi. ama şu an alenen istemediğini belirtiyor. bu konu aramızdagerginlik yaratıyor. borca sok meselesine de gelince... hem kartlar orda kendime kart çıkartmam gerek. ama yine olan bana olur. hem de bu ters etki yaratabilir eşim inatçıdır biraz iyice inada bindirir. ama benim de canıma yetti artık. kaynanamla yaşıyoruz diye laf olur diye korkuyor ben yetemiyor muyum diye... bazen yetemiyor da. hem ben artık kendi evimiz olsun istiyorum belki ben de çalışırsam olur...
çalışarak ev alınacak zamanlar geçti çoktan :) fiyatları görünce dudagı uçukluyo insanınbu konu hakkında evlenmeden önce bu kadar sert değildi. ama şu an alenen istemediğini belirtiyor. bu konu aramızdagerginlik yaratıyor. borca sok meselesine de gelince... hem kartlar orda kendime kart çıkartmam gerek. ama yine olan bana olur. hem de bu ters etki yaratabilir eşim inatçıdır biraz iyice inada bindirir. ama benim de canıma yetti artık. kaynanamla yaşıyoruz diye laf olur diye korkuyor ben yetemiyor muyum diye... bazen yetemiyor da. hem ben artık kendi evimiz olsun istiyorum belki ben de çalışırsam olur...
ay kız ınankı hıc oyle bır mucadelem olmadıeşin izin vermesede sen zorla çalışırsınaltında kalmamak için
son anda mı karar verdiler acaba sanaay kız ınankı hıc oyle bır mucadelem olmadı
ben genelde alta kalırım
ıcın ozu onemsemem sallamam
benden tam bır erkek olmalıymıs ama ıste
20 yaşındayım eşim 28 yaşında... biraz beni dışarıya kaptırma korkusu olduğunu da düşünmüyor değilim. bu arada kaynanamla ilgili hiçbir sıkıntım da yok şeker gibi insan ama insan kendi evi olsun istiyor kira da olsa çamurdan da olsa kendi evinde kalmak istiyor. ona özenmek istiyor... eşim evin tek çocuğu çok düşkünler bakın benim buna sözüm yok. asla da olmaz. ama benim de isteklerim var ve ben 20 yaşımın böyle eve tıkılı geçmesini istemiyorum. ben gider daha bugün iş de bulurum. benim niyetim evliliğimi tehlikeye sokmamak...
Allahın işi işte kızson anda mı karar verdiler acaba sana
beni de hep erkek beklemişler ama kız olmuşumAllahın işi işte kız
ha bende ya benımde herseyım mavıbeni de hep erkek beklemişler ama kız olmuşum
aynıyız deseneha bende ya benımde herseyım mavı
demısler bunun kalbı erkek gıbı atıyor cok hızlıymıs
kalp hastası olmayayım barı
keşkekeşke eşim çalışmamı istemese
aynı kaderi paylaşıyoruzKeske benim eşim de istemese çalışmami ya ..
bıktım artik ömrüm en güzel yıllarım koştur koştur saçma sapan insanlarla muhatap olarak geçiyor. .