eşim çalışmama izin vermiyor... :(

Anasıyla oturunca sorun yokta,eş çalışıncamı korkuyor..

çalışarak ev alınacak zamanlar geçti çoktan :) fiyatları görünce dudagı uçukluyo insanın

20 yaşındayım eşim 28 yaşında... biraz beni dışarıya kaptırma korkusu olduğunu da düşünmüyor değilim. bu arada kaynanamla ilgili hiçbir sıkıntım da yok şeker gibi insan ama insan kendi evi olsun istiyor kira da olsa çamurdan da olsa kendi evinde kalmak istiyor. ona özenmek istiyor... eşim evin tek çocuğu çok düşkünler bakın benim buna sözüm yok. asla da olmaz. ama benim de isteklerim var ve ben 20 yaşımın böyle eve tıkılı geçmesini istemiyorum. ben gider daha bugün iş de bulurum. benim niyetim evliliğimi tehlikeye sokmamak...

20 yaşında niye evlendin be evladım..

amacınız kariyer odaklı mı eve tıkılıp kalmamak mı? Eğer kariyerse her kadın bu özgürlüğe sahiptir kabul etmeyen koca koca değildir. Eve tıkılmak ise mevzu işten çıkın kursa girip

tabiki istemez. cunku calisirsan evde egemenlik ilan edersin. cunku ayri ev istersin. cunku gezmek tozmak istersin. istersinde istersin. esinin istememesi normal tabi
evde anne hazir es hazir. fazla para isteyen yok. ne ala memleket

uzun yıllar çalışan biri işi bırakınca dayanamıyor annemden biliyorum.Ama bir de bana sor valla gerçekten istediğim kadar rahat bir yaşam sürdürebilecek olsam işi bırakınca oturur evde çayımı kahvemi alıp kitabımı okurum.ama eşiniz yetemiyor kayınvalide var bence evlenmeden konuşmalı netleştirmeliydiniz bunu.genelde kadının kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmış olmasını isterim.bunun istediğin birşeyi alması var,yükü hafifletmek var,kendine güveniallah korusun boşanması var

Aradaki yaş farkı tedirgin edici olabilir. Biraz da eşinizi düşünün derim. Bi erkek sonuçta kendisi yapar eder ama eşine yan gözle bakılması ihtimali onu korkutur. Erkeklik gururu var sonuçta anlayışla karşılayın. Onun kiskanmayacagi işler teklif edin. Mesela elinizden ne gelir nerelerde çalışabilirsiniz? Etrafta çok erkek olmazsa kiskanmaz hem de siz rahat edersiniz

Son düzenleme:
nickin çok entresanmış.. Nick ismin daha çok dikkatimi çekti. Ne çok açıklayıcı olmuş, kaynanamla yaşıyorum..
Bazen bende diyorum kendi kendime keşke çalışmasam. Çalışmama ihtiyaç olmasa diye.. Malesef hayat şartları.. Eğer maddi durumunuz yerindeyse, çalışacağın paraya ihtiyaç yoksa çalışma. Kurslara takıl, kendini geliştir. Hobi edin, vakıflara takıl.. Dil öğren.. Yapacak o kadar çok şey var ki..
Eğer paraya ihtiyacınız varsa, eşiniz kıskançlığından çalıştırmıyorsa, bu daha kötü.. Eşini ikna etmeye çalış. hatta başkalarını araya sok. Onlar da eşini ikna etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…